|
![]() |
#721 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Leakani gameplay GIF koji pokazuje first person mode ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Hrpetina GIF-ova koje je neki lik slozio http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=933946 |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nisam igrao MP, nikad ubiti gta mp nisam igrao i neznam šta se uopće radi u multiju pa slobodno ti meni reci ![]() promet je ajmo reć konstantan, nema prazne ceste baš, plešaci isto dosta ih je, raznoliki su, misije sam tek započeo, nekih 4-5 sam prešao, zabavne su ful i kreativne ![]()
![]() |
#727 | |
Premium
|
Citiraj:
U MP imaš isto misije koje ti daju pojedini ljudi (Lester molester, madrazzo...) i te misije mozes obaviti solo ili sa ekipom...nema priče ni timelina između misija....ako radis misije sa ekipm dobijes vise expa...kako levelas ti se otvaraju weaponsi i tako....jedino ti moze biti bezveze ako solo igras MP imas osjecaj da je grad prazan...malo prometa/pješaka zbog zastarjelosti PS3 i ima samo 16 ljudi po sešnu.....zato me zanimalo kakvo je stanje sa PS4 jer su najavljivali da ce rjesiti te stvari... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Koliki je max broj igraca po serveru na novim konzolama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://www.sancta-domenica.hr/playst...ack-gta-v.aspx + 5% dodatnog popusta s promotivnim kodom " DAJ MI 5% " u kosarici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
![]() Samo se nadam da neće biti i na PC verziji limit od 16 igrača. Volio bi čak i da ponove uspjeh kao i sa San Andreas MP-om ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Hala Madrid!
|
Meni je prvo u planu preći SP znači u potpunosti (i onaj mali kutak mape istražit) ![]() ![]() btw. gz na nožu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 01.12.2014. u 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To i mene zanima, ali mogu mislit cijenu. Vjerojatno će se više isplatit uzet sa neke druge stranice Steam key.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Premium
|
Citiraj:
I da bude jeftinije na drugim stranicama, morati ću plaćati cijenu koja je na steamu ![]() Ako budu dobri, i omoguće otvaranje vlastitih servera, to bi bilo brutala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Netko ima savjet kako kupiti GTA za xbox 360, a da nije odlazak u algoritam/informak/sophos i plaćanje 400kn za medij? Znači neki redeemable code, ms account, paypal, bilo kaj... regija: HR.
![]() |
#746 |
Premium
|
Na Amazonu se cijene kreću oko 300tinjak kuna, cak mislim da je rasprodaja sada, a i viđao sam na njuškalu da ljudi prodaju za 250-300 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Naravno, to su "polovne" igre... duplo jeftinije, ali postoji odredjen "rizik"... moja kopija je dosla bez i jedne crtice, kao nova, cak je bio neiskoristen kod za "Atomic Blimp DCL" ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 31.12.2014. u 10:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
You lucky bastard ![]() Imao sam takvu zavrzlamu, ako mi modovi dopuste, sa ms-om oko gta. Znači posjedujem već tri godine x360 na UK regiji, sve uredno radi. Prošle godine otkrio da prebacivanjem na US regiju mogu kupovati naslove po upola nižim cijenama, no ne i sve jer su neki region locked. Nevermind, takvi naslovi su ionako bili rijetki. Tako se ja prebacio na US regiju i uredno kupovao igre. Neki dan vidim GTA V za 25$, special sale, idem kupiti Paypalom i dobijem error "Error, try again later" I tako ja cijeli dan isprobavao, no nije bilo vajde. Javim se supportu, vele oni meni da moja IP adresa nije u US regiji pa da zato nemrem kupiti. Reko ok, odem na proxy, pokušavam i ne uspijevam. Reko možda je Paypal problem, pa kupujem Microsoft currency bodove za 25 funti, pokušavam kupiti, i dalje isti error. Javljam se opet supportu, sad mi pak vele da ne znaju u čemu je problem, da se prebacim na HR regiju odakle sam pa da tamo probam, da bi trebalo raditi. I majmun ja se prebacim na HR regiju, i gle čuda, uopće nemrem kupiti GTA jer ga nema u ponudi. Ni Fife, ni Halo, ništa. Javljam se supportu, vele mi da se u HR regiji pola igara nemre ni kupiti jer nije podržana. Reko fala lepa, a zakaj ste mi rekli da se onda tamo prebacim, a nismo mi vama to rekli, dajte mi broj agenta koji vam je to rekao i sl izvlačenja. I sad se nemrem vratiti na UK/US regiju slijedeća tri mj niti mogu kupiti bilo kaj preko Xbox Marketplacea. Uglavnom puno gnjavaže, vremena i utrošene love, za ništa na kraju. Tako da sam u biti radi toga došao pitati gdje nabaviti gta, jer imam nepotrošenih 25 funti na računu za marketplace. No nema brige, potrošit ću na nešto drugo.
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ali nisu objavili ni zahtjeve, što još uvijek može značiti potencijalni kaos po tom pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|