|
![]() |
#721 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Po opcijama, mogučnostima, brzini, costum-izaciji nije ni sličan. Vizualno tako možeš reći da je svaki Android kopija iOS-a - oba imaju homescreenove između kojih scroolaš, manje više svi Androidi sad imaju foldere itd... Jedino po čemu je MIUI sličan iOSu je nedostatak app drawera i eventualno switch-evi u settingsima (koji su super), sve ostalo mogu bubati osobe koje nisu provozale MIUI a izgled i sličnost prosuđuju po ikonama. Osobno ne podržavam apple, ne volim iPhone i iOS me odbija, no MIUI obožavam.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.04.2012. u 17:55. |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Aj da se u necemu slazemo, miui je vrh, pogotovo neke obradjene verzije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Guest
|
To se slažem! Kaj se tiče komentara na izgled, boli me dok je funkcionalnost na razini! |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC odustaje od mobova sa hardverskom tipkovnicom http://www.pocket-lint.com/news/4536...erty-keyboards
#725 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
^jedan od rijetkih (uz motorolu i samsung) koji je pravio postene slide smartphoneove steta.. po meni su mobiteli sa hardverskom tipkovnicom superiorniji za unos teksta od touch screena.. |
![]() |
![]() |
#726 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
bas da su posteni... meni frend ima Desire Z.. vec sam mu ja mijanjao kompletan Z-mehanizam za otvaranje.. i sada mu moram promjeniti touchscreen senzor jer mu oko 20% ekrana ne hvata po sredini... mob se sav raspada, klimav, otpada poklopac baterije, ogreban.. katastrofa...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Budem prelistao, ali u sjećanju mi ostao samo onaj doktor koji je dobio valjda 6 novih mobitela i svaki put prašina ![]() Sad bas trazim uvjete garancije (konkretno me zanima dio oko root-a/custom roma) ali nista ne nalazim.. |
![]() |
![]() |
#730 |
Fresh Juice
|
A što bi trebao nalaziti? Logično je da se u garanciji neće spominjat root/custom rom. Tu ulazi u svako prčkanje po mobu. Naravno da ako imaš root garanciju ti neće priznat. Vrati na tvorničko stanje i odnesi na servis |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
|
Pa trebalo bi se fino napismeno nalazit, jer ipak ne govorimo ovdje o uređajima koji kostaju 100 kn, vec o par kkn. Situacija; trebam napraviti posten backup moba, za to trebam napraviti root, napravim backup, dogodi se neki kvar na mobu nosim na garanciju i tamo mi kazu da mi nazalost ne vrijedi garancija za uređaj koji sam platio 3500 kn, jer sam napravio root, a napravio sam ga zbog backupa. Ako se zbog jedne banalne stvar moze moza izgubit garancija, onda bi bilo ok to negdje i napisat. |
![]() |
![]() |
#732 | |
Fresh Juice
|
Rootanje, s-off i ostalo nisu banalne stvari. One uključuju prčkanje po sistemskim fileovima Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#734 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima li netko da je mijenjao kernel i rom na sensewich kombinaciju? Trebao bih preporuku koji kernel staviti (po mogućnosti dobar OC) i koji ROM je najbolji? Tražim nešto što će biti stabilno u svakodnevnom radu, ne treba mi 2GHz overclock i slične fore ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Fresh Juice
|
A koji mob je u pitanju? |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
|
Ako netko ide u USA i misli kupiti One X, neka se ne zahebe - USA verzija ima dvokorni proc. Navodno zbog toga što Tegra3 (još) ne podržava LTE. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4614
#738 |
Fresh Juice
|
Ne znam tko bi uzimao AT&T verziju, ima samo 16GB interne memorije, od toga negdje 10GB je korisniku dostupno Glupost kaj rade Ali na sreću ima u Americi i normalnih One Xova jer AT&T verzija nije ni dostupna još |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
poz. imam sensation i ics.. mob nije rootan. i sad, blem s viberom i fringom. kad sam na 3g-u ne rade , a kad se spojim na wlan normalno rade. ne znam gdje da više gledam postavke. u samim aplikacijama ne vidim nista gdje bih mogao nešto kemijat. isto i u postvkama moba. ima netko ideju gdje i što da napravim? |
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#742 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#743 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Čitao sam o tom na xda forumu, nemogu se sada sjetit o čemu se radi. Uglavnom nije podržano ili je blokirano. Sada hoće to riješiti neki update softwarea ili update same aplikacije, ne znam.. hoću reci da nije problem samo u njegovoj Senzaciji na ICSu, već globalan problem koji će biti riješen s vremenom. |
![]() |
![]() |
#744 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Viber is now working in ICS |
|
![]() |
![]() |
#745 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 25.04.2012. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
#746 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#747 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ali ti jedino što možeš backupat su kontakti(to syncaj s googleom ili preko MyPhoneExplorera), slike i kalendar. Aplikacije koje imaš instalirane ne možeš. |
|
![]() |
![]() |
#748 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: eo sam našao di je blem. problem je u pristupnim točkama bio. posto je mob to sve sam skidao stavio je za koristenje htgprs.hr ,a kad sam stavio na web.htgprs proradio je.... ne kontam razliku ,al dobro... hvala svima na pomoći... Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 25.04.2012. u 15:50. |
|
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
HTC radi FB mobitel http://www.net.hr/tehnoklik/htc-razv...cebook-mobitel
#750 |
Premium
|