|
![]() |
#721 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Heh, ja jedinicu koja je obično rezervirana za nešto što se učestalo koristi tipa phase boots, mouse 4-5 za svašta nešto, i space koji je UVIJEK dagger/ili glavni item tipa hex. 4 aktivna su dovoljna za fight u svakom slučaju. Iako bi i kotačić jako dobro došao pošto sam ga koristio u WC3 doti... ![]() Pupo pogledaj sharkoon fireglider, ima dodatnu tipku pokraj kotacica, mislim da se moze stavit za item, mogu probat u nedjelju ili ti dam miša da probaš jel ti paše ![]()
![]() |
#722 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma budem si konfiguriro zasada samo ove dodatne na tipkovnici, u biti fali mi samo jedna jos tipka. Rijetko kad igram s više od 2 aktivna. Al hvala na ponudi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ajd kad se parcijalno govori o doti "1" (6x) da pitam, dali netko zna dali ima/gdje skinuti key mapper (znaci dota za war3/tft), ali da ima stvarno za sve zivo mapper tipa npr kad s invokerom dobijes 2 dodatna spella ili ogreom 1 dodatni s aghanimom ili morfovi transformovi meni bas fali mapiranje tih dodatnih spellova, posto sad imam samo one spellove 1,2,3,4(ulti) a mnogi koji se naknadno pojave mi zbog svojih ugradjenih kratica pre-mapiraju ove custom :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ali kako mozete igrati invokera sa predefined spellovima, znaci da je prvi spell recimo D, drugi F ? ![]() I onda kad invokeas u fightu 6-7 spellova, pogubis se koji je prvi koji drugi, a ovako sa Legacyem tocno znas da je D meteor, X tornado, C emp ,Y coldsnap itd itd ![]()
![]() |
#726 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Stvarno ima novih njubova, pa sam si odigrao jednu za dušu sa gondarom ![]() http://steamcommunity.com/id/pupo/sc...541690500335/? Citiraj:
Ma to je varanje, tu se izgubi draž pub gamea ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj HUD/UI (kako god) je pre ogroman. Mini mapa bi trebala biti desno a itemi lijevo, jer obicno kad klikas natrag (radiant strana) klikas dijagonalno dolje lijevo i često kad bježim ko njub pogodim na minimapu koja strši do pola ekrana i zapravo krenem na neprijatelja. I čudno mi je da se moći heroja ne skaliraju sa statsima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Kak ti se neskaliraju? Pa dižeš 4 odnosno 3lvla sve. Ovo s minimapom ima dosta ljudi problema, al ja neznam, izgleda da je do navike jer ja se nesjećam kad sam zadnji put kliknuo na minimapu tako.
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slazem se sa kolegom, ne vidim kad sam kliknuo krivo, a ovo za skaliranje ne razumijem ![]()
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa to je cijeli trik igre. Carriji imaju passive koji se baziraju na postocima, i njihovi skillovi postaju korisniji što dulje igraš. Dok svima ostalima snaga na početku igre brzo raste, a onda opada. Tako da je stvar hoće li gankeri uspjeti nadjaćati carry-a i pobjediti rano ili će se carry nafarmati i zgaziti ih kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
Ma ok mini mapa, ali da bar stave neki slider da smanjim HUD, ovo zauzima četvrtinu ekrana. I opcija za maknit "hud wall" bi bila dobra (ona 2 prazna zida izmedju minimape/itema i spellova). Želim vidit šta više terena i ove pre dobre grafike ![]() Šta se tiče spellova dižeš level to da, ali ako kupim neki item sta mi digne base DMG i neki Q spell koji radi recimo physical dmg na nekom carry-u bi se skalira od mog base DMG-a i postajao bi jači što je base DMG na tom heroju veći. Neznam jeste igrali LoL al na to sam navika pa mi je malo čudno tu u Doti. Zato gledam jučer Linu koja kupuje neke DMG iteme i pitam se koji krac radi, dok nisam shvatija "mehaniku"... EDIT: Evo vidim Viperus kuži na šta sam mislija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ta 2 prazna zida nestanu kad se igra na 4:3 ekranu ![]() Što se tiče itema, u biti imaš i u doti iteme koji ovise o "jačini" heroja. Heart of Tarrasque recimo.
![]() |
#737 |
Premium
|
Svakako igra je pre dobra, ima nenormalnih heroja za koje mi se čini da bi ih samo neki pr0 koreanac (sa uber micro management skillom iz starcrafta) moga igrat ![]() Za sada mi je najdraži ovaj Lone Druid sa svojim međedom, ali da ih znam obojicu kontrolirat i nafarmat se za kupit iteme, pa i ne baš ![]() U onom LoL uvijek nešto balansiraju, nerfaju, plaču, kukmolje. U doti te na kilometar zvekne ubije i JTS. I ovo kupovanje sa magarcom mi je zakon hahaha, malo nepotrebno izkomplicirano ali OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ma medek samo u šumu odma, i da vidiš itema. Budeš bog u lateu. Kad smo već na njemu, jel se to meni samo čini ili je vamo u dvojki dosta duži period kad šalta ulti? Sjećam se da sam u jedinici mogao biti melee i kad vidim da će b samo ga prebacim na range i još stignem jednom opalit. Vamo je to neizvedivo maltene. EDIT: Eo igramo ja i frend sad, i već 4ti put moj furion mene zagradi kad ultam sa SKom...
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 23.04.2012. u 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#742 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() Navodno se neće moći utjecati na gameplay sa parama, nego će biti nekaj kao u TF2 gdje ćeš moći kupovati gluposti za izgled. Kozmetika, oblekica u duginim bojama i slične bespotrebne pizdarije kaj donose zaradu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedini način na koji će se moć igrat dota je timski.. od 5 pajdaša da se nakupi dobar rank, lvl il šta već.. i onda eventualno igrat random solo igre da te baca s boljim igračima.. A ovo za free je čak i očekivano jer vide da će zaradit na drugim stvarima tipa.. skinovi i ta sranja.. jer igra je takva da se non stop može apgrejdat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Neznam da li bih dao 60€ i uz najbolju volju za dotu, 50max max. A ovi skinovi i to, neam pojma, ja se nadam da će to bit red veličine od 1-5€. No vidjet ćemo. Bitno da nebude utjecaja na gameplay.
![]() |
#746 |
Premium
|
Btw... jel tko igrao s rikijem lately? Ja neki dan odigro i popizdio sam... Onaj blink strike se zblinka napravi 120dmg na lvl4 i stavi heroja iza neprijatelja, al riki stoji dobrih sekundu i tek onda zamahne... ja moram nakon blinka kliknut na enemya da ga rokne.. što je nemoguće dok ovaj bježi u fog. Ugl sranje u boji mi je riki sad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ja imam problema sa sandom i burrow strikeom, targetam stun i on opali al nedokuči heroja. Bezveze mi je to, ak se već može kastat ko targeted spell. A to da neće attackat kad ideš tako s nekim spelom, ista stvar ko sa Barom i chargeom.
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hoće on stunat kad ga targetaš samo se ne smije micat cccc
![]() |
#750 |
Premium
|
Treba se naviknut sa sk-om, meni od 100 stunova mozda 1-2 promaknu.. treba imat filing zbog distance.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|