|
![]() |
#721 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Odlična utrka, drago mi je zbog Ferrarija, da mogu birati, radije bi da su Alonso i Massa u zamjenjenim ulogama...općenito kaj se tiče prvenstva, ne današnje utrke....hehe Drago mi je da se Webber zbombal jer je imal i previse sreće u zadnje vrijeme. Najviše mi je žao Vettela koji je u gotovo svim kvalifikacijama pokazao da je najbrži ali jednostavno nema sreće cijelu sezonu u utrkama. Za neke je stvari bio sam kriv, ali za većinu nije, kak ni ovo danas. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Alonsu treba kupit neki lubrikant da nemora lizat slušalice da mu mogu ući u uši xD Inače, drago mi je zbog njega i ferarija. EDIT: Koji su ovo carevi što teraju ovaj medicinski karavan ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 24.10.2010. u 18:58. |
![]() |
![]() |
#724 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Oba su pala! Alonso je bog, cijelu sam utrku proveo na rubu fotelje. Ali da budem iskren, zao mi je Red Bulla, zasluzili su bodove u danasnjoj utrci. @Burko Hamilton bi vozio da su "sjekire padale" sve mi se cini, samo da dođe do bodova. |
![]() |
![]() |
#725 | ||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() kad sam skuzio da gura slusalice u uho, fuj........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
#726 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
#727 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Napokon sam skinuo utrku i pogledao je...zahtjevna staza + kiša i tako da utrka nije bila ni loša. Jedni su se veselili dok su drugi odustajali, jedino mi žao Rosberga i Fetela. Njegovo odustajanje je super za daljnu borbu naslova prvaka ali malo mi je smiješno zvučao dok je kukao o lošoj vidljivosti, htjeo je što prije završiti koda je predosjećao da se sprmena nešto loše njemu. |
![]() |
![]() |
#729 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
#730 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Od kandidata za naslov-mislim da je Alonso u najvećoj banani sa motorom ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#732 |
Osobni opis - pitaj me
|
mislim da je brko jos nakon monze rekao da je alonso "potrosio" sve motore, tj da sada ima samo koristene. jebajga, tri utrke, dvije pobjede i trece mjesto ![]() ![]() inace mislim da, ako alonso ne zasere zesce u brazilu ili abu dabiju, da je prvak. ali me nebi iznenadilo da se odigra neka divlja situacija, i pojma nemam, bude button prvak jer je svima pokrepavala masina, i on zakrumpira bod-dva vise od drugoga na kraju sezone........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Webber - Alonso su po meni najizvjesniji. S tim da se Horner trebao sada napokon izjasniti za Webbera, ali nije...Smatram kako neće biti tako divljih situacija da i Webber i Alonso otpadnu. Ali opet, sve je moguće, no mislim kako je malo izvjesno. Šteta što je hobotnica Paul uginula... ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#736 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Alonso je vec dva naslova pokupio u Brazilu, tako da... ![]() Tko zna sto ce se dogoditi, mozda se Hamiltonu vrati ono iz 2007. pa pokupi naslov ![]() Samo se nadam da se prvak nece odlucivati van staze...
#738 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Snima se ili je već snimljen dokumentarac o kimmiju ![]() Šta reći nego da čovijek gušta u životu. Možda neće biti zapamćen da je osvojio neznam koliko naslova tokom karijere, al da je znao proživit, to svakako da!
#739 |
Super Moderators
|
Zanimljive kvalifikacije ![]()
#740 |
Osobni opis - pitaj me
|
williams na drogama ![]() hulkenberg pojeo apsolutno sve, vettel koji je drugi iza preko sekunde ako sam dobro vidio............... svaka cast malome i timu, koja milina vidjeti nekoga "vanserijskog" na prvoj poziciji ![]()
![]() |
![]() |
#741 |
Premium moderator
|
WTF^2 ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Kako mi je žao što ću sutra za vrijeme utrke biti u busu ![]() Kvalifikacije jamče dobru utrku. |
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bit če zanimljivo, nejde mi u glavu kako Alonso nije uspio odvozit brže vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#745 |
Premium moderator
|
Alonso je u posljednjem krugu u zavoju 10 napravio grešku koja ga je stajala bolje pozicije na gridu, ali se nadam kako će to Alonso sutra mirno odvoziti i doći do podija. Mislim kako će Hulkenberg ispasti iz jednadžbe na kraju, ma koliko god bi mi bilo drago da osvoji neko mjesto na podiju za Williams. Danas ostvarena pole pozicija za Williams bila je najviše zbog toga jer su im se poklopile neke zvijezde i karte, a u utrci će biti nešto sasvim drugo. Williams je prosječna momčad i koliko znam, nisu radili neke prepravke na bolidu prije Interlagosa, tako da su i dalje zapravo mediokritet i nemaju pretjerane šanse zaustaviti RBR-Renault, Ferrari i McLaren-Mercedes osobito zato što će se utrka voziti po suhom koliko mi je poznato. Također mislim kako su prevelike tenzije kako u Red Bullu kao momčadi tako i u samim vozačima, pa sumnjam kako ćemo vidjeti dvojac Vettel-Webber zajedno na podiju sutra, s tim da je po meni Vettel najslabija karika.
__________________ |
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Frenk bu dobil infarkt ![]() Ma Alonso je to taktički odradio , pustio ove nek se kolju sutra ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
#748 |
Super Moderators
|
Ovaj Hulkenberg je picica i pol....
#750 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ima kakav live link za nas koji smo bez tva? ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|