|
![]() |
#722 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja na T - Comu ništa ne vidim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ja na t-comu, sve radi za 5. samo mi se ne sviđa stranica. ![]() edit: pany TX-P42X10Y kod njih 5000 kn, koji se može naći po 4.200 naviše: link specifikacije modela su mrak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Također FF. A dobro, za cijene smo skužili da su očajne, mislim da to ne treba posebno naglašavat. Eventualno neke ekstra popuste kad budu propadali ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
U IE8 radi normalno, dok u FF neće.
![]() |
#728 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo meni sad radi ok. Jucer isto nije link radio. Cijene su takve kakve jesu, ali moguce da ce se stvari promijenit u buducnosti. Ja ionako imam gdje kupovat, a ni prije mi HGSpot nije bio neki izbor.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Too much busy
|
Citiraj:
![]() @mymoon: pa ima 100hz, što više trebaš znat? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 | |
Too much busy
|
Citiraj:
EDIT: Našao gore spominjanog Anteca 902, cijena 1149kn. Ok nije 400, fulao sam, ali ni 200kn nije malo. Kompjutorsko postolje Antec Nine Hundred Two ![]() Da mi je znat tko piše ove opise...
![]() |
![]() |
#733 | |
Too much busy
|
Stigao novi newsletter... Ovaj put je bio i zabavan ![]() Citiraj:
Dodatak: Prpić je u jednom intervjuu rekao da će HG Dubrava biti otvorena, zna li se kada? Ili je to rekao tek tako?
![]() |
![]() |
#735 |
Too much busy
|
To da, moram priznati, ljubazni su ![]() ![]() Za cijene sumnjam da će spuštati...
![]() |
#736 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
zanimljivo ,ajde barem nesto u neposrednoj blizini ...nadam se da ce bit na starom mjestu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo stigao mail od HG Spota za popust od 12% za kupnju preko novog web shopa. Doduše, radi se o jednokratnom popustu na najskuplji artikl u košarici, ali... Skužio sam što me zapravo najviše smeta na novom webshopu, a to je da jedan artikl zauzima visinski oko 3cm mog ekrana i stvarno je teško tako nešto naći. Sličnu stvar ima i Links, ali on ima tipku gdje se sve "unormali" (mislim da je "prikaži sve artikle u kategoriji") Ostalo je čisto OK kad se malo navikneš i kada je slučaj, kako mi Mihaela rekla, da znaš što tražiš... No, ne znam mogu li preći preko činjenice da je set tinti za mog pisača točno 65,86 kn skuplji nego u ADM-u, hmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.hgspot.hr/content.aspx?id=194&Page=1 neznam jer netko vec stavio link za kupovanje iz auta
![]() |
#739 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
i meni došlo,je to na bilo koji proizvod??su to proizvodi ispod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
što se tog popusta tiče, jučer sam naručio 5850 za nešta manje od 2000, s uračunatim popustom. inače je 2250 na samo jedan proizvod dobijate popust, i to na najskuplji (ako uzimate više od jednog). poštarina je besplatna, bez obzira na vrijednost.
![]() |
#741 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#743 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
HPEkspresom je postarina ja mislim 42kn sa naznakom "SUTRA DO 14h". Dakle opet dodje 1950, što je manje od 2000. ![]() Samo onako kažem, nije mi cilj da ti nesto pametujem ili tupim. ![]()
![]() |
![]() |
#744 |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
istina, ali hgspot imam u osijeku i mogu osobno odnijet grafičku. od ostalih trgovina imam links (u kojem je 2300 ako se ne varam) i par manjih shopova za koje ne znam da li još uopće rade. ovo mi je bila najpovoljnija opcija
![]() |
#745 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobija san i ja taj mail i ne znam...Cijene su im dosta visoke i nema tu neke uštede. Ko je ionako mislio kupit nešto, a nema bolji izbor, njemu super. Meni kao "prolazniku" koji bi možda i kupio nešto da je "pravi" popust u igri, nula bodova...
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
jeli besplatna dostava na bilokoji iznos ili ima odredeno? i jel mozes platit karticom po primitku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
DADADA! Promjenom Uprave promjenjena je strategija, te su nove poslovnice ponovno poslovnice malog formata. Tako se 06.04.2010. otvara ponovno poslovnica Dubrava u istoj ulici, ali ovoga puta na kućnom broju 136. 5min od kuce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|