|
![]() |
#721 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
ima li neke razlike u cijeni ili kolicini kB koju trosi garmin i ovi maps? i da li se mogu ovi mape koristit bez neta, kao garmin? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#724 |
Registered User
|
a jeste brzi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Location > Positioning > Positioning methods > odznači Assisted GPS
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
jel se isplati kupiti ovaj mobitel po 1200 kn, 4 mj. koristen? zapao mi je za oko, nudi puno toga za dosta pristupacan kes... moze mala pomoc oko odluke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ja mislim da vrijedi svake kune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
nacitao sam se i nagledao reviewa, tako da znam dosta o njegovim sposobnostima...i mislim da ce biti moja prva opcija. e, sad...jel se isplati kupiti polovan po 1100-1300 kn, par mjeseci koristen? ili skupiti jos malo kesa i dodati na hrpu, pa uzeti novi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel koristi netko Garmin mobile xt navigaciju na mobu, naime imam instaliran garmin i nemogu naci kako se brisu zadnje nadjene lokacije, samo mi se skuplja a zelio bih ih izbrisati. Zna netko kako se to radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Registered User
|
znate da je izasao hack za v40... da, da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ili to flashanje vrijedi samo za t-com zakljucane mobitele? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
|
Hmm, imam problem sa navigacijom, ovi maps... Ne može nikako nać satelit, probao sam nekoliko puta i nikako... Jel ima gdje kakav user guide za ovi maps? |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jesi li na otvorenom prostoru? A-GPS je uključen ili isključen? Uzmi u obzir da 5800 ima nešto slabiju antenu za GPS pa je samim time i pronalazak satelita teži.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao sam po zagrebu, kod sebe i nikako nejde... čekanje na GPS i čekanje i ništa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ukljuci A-GPS... pogotovo ak imas 25mb free... al sve i da nemas, po spajanju ti "pojede" 5 do 10kb sto je stvarno zanemarivo... a satelite nadje za 10ak sec ![]() a sto se tice OVI Maps-a... prvo updateaj na najnoviju verziju (v3.3) i onda pomocu "Map Loader-a" ucitaj karte u mob.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Ovi Maps navigacija je zakon, s A-GPS-om mi je naso satelit u roku 3 sekunde u autu, oko 10 sec kad sam bio doma. Pojede 15-50 kB maksimalno, znaci za sve normalne pretplate koje imaju neki minimalan data promet, zanemariva potrosnja. Skino sam i Croatian paket za glasovnu navigaciju, al' je odvratno los glas, pa sam stavio English (UK), taj mi se najvise svidio, a ni Italian nije los, posto vozim talijanski auto ![]() Uglavnom, treci dan se zaje_avam sa XM5800, za sad sam odusevljen mobom, za sad nema mana, iako mi je prifalila tipkovnica par puta, al' to je vise stvar navike. ![]() ![]()
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakav je zvuk kod te Nokia 5800 XpressMusic. Kod Nokie 6234 mi je zvuk fantastican. Vec neko vrijeme mislim uzeti Nokiu 5800 XpressMusic ali samo ako joj je zvuk u rangu sa 6234 ili bolji ![]() Posto mislim uzeti mobitel a da mi prvensveno sluzi i kao mp3 player to me najvise zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Duplo bolji nego na N95 koju sam imao prije nje. I vjerojatno najbolji zvuk na mobitelu koji sam cuo... Al' to mi ne igra ulogu, za bolji zvuk imas slusalice, a za sve ostalo je dosta da zvrnda i da kuzim zensku na navigaciji kad mi kaze destra i slicno ![]()
![]() |
#744 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Znaci bolji zvuk je od 6234 (koji ruku na srce ima stvarno dobar zvuk). Kolika mu je cijena full bez pretplate ? I jel se da to kako odkodirati na drugu mreze ... recimo na tele2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel zna netko da li se moze updateati softver na mobu preko moba ili se mora preko PCa? I kako rijesit problem, svaki put kad ga ugasim pokusam ga upalit i stalno se ugasi, tek iz 4-10 pokusaja uspije... Kad je memorijska vani sve OK. Hvala unaprijed! Zadnje izmijenjeno od: Router. 13.02.2010. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Sve super radi (i adria route i adria topo), nema nikakvih gresaka osim kad se pali mob. Ne znam bas da negdje grijesim... Sve super radi, a i ne moze se bas nesto fulat - lagano je. Ako grijesim, znas mozda gdje (instalacija garmina, otkljucavanje, instalacija karti i sl?). Na drugim uredajima doma normalno radi (na 4 + 1 koji nema integriran GPS). Sumnjam da sam nakon ~10ak instalacija (nesto na ovaj mob, nesto na druge) Garmina nesto pogrijesio. Ostaje i dalje pitanje: Zna netko zasto ili kako rijesiti problem? Nervira me, stavim ga punit, 5 puta se ugasi i upali i tek onda pocne punit... (s time da kad se upali, stoji na NOKIA logo-u dvostruko dulje nego inace). Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gle, boljeg i glasnijeg glazbenog mobitela jednostavno nemaš, prošvrljaj malo po netu recenzije. Zato je prvenstveno i napravljen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|