|
![]() |
#721 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Tu se vidi kak BMW misli zeleno. ![]() Back OnT: Vrlo zanimljiva konstatacija, frkni još ram na što niže skupa s procem, možda se da stvarno dosta uštedit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
|
Citiraj:
BTW, bilo bi zanimljivo vidjeti kod drugih forumaša koliko mogu spustiti frekvencije grafičkih kartica iz serije 8, a da im kartica radi stabilno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Znaci, kabel uštekam na matičnu pa u grafičku. Ok hvala! Ubit cu brata ako ne dodje jer mi treba dati kabel, vise nemogu cekat, toliko sam nervozan...
![]() |
#725 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#728 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A svashta. Idem i ja malo off kako POP kaze ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Hejter
|
Ako si shvatio kao uvrijedu ja se ispricavam jer nije tako zamisljeno , odnosno plasirano ... inace , pa daj malo bolje pogledaj o cemu ti pises ? ovaj topic na neki nacin vrijedja inteligenciju svih nas ovdje , kad na grafi te snage a najvaznije i te cijene koja je visoka za pojam vecine - Ti govoris da je sad ovak skinuta dobra za slusanje mjuze i slicne aktivnosti na netu ... ma daj , pa zakaj nam tu mazes oci ??? za takve aktivnosti je dovoljna onda i plcoa sa int. grafom ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 | |
|
Citiraj:
Naravno da za potrebe intezivnog igranja ili rada u zahtjevnim aplikacijama, kada mi je potrebna snaga, radim overclock (više-manje svih komponenti). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Hejter
|
Slazem se da ima previse tema o overclocku , ali mislim isto tako da i o downclocku i to grafe ranga 8800 stvarno nema potrebe da se govori , jer stvarno sam mislio da dosad nitko nikad nije radio nesto takvo , naravno ako se uzme u obzir da dosta recimo javih grafa ima u sebi ugradjeno vec u startu nekakve profile za 2d gdje rabe puno nize taktove kako bi se manje grijale ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Šalim se malo... Uglavnom, ne vidim potrebu downclockiranja takve grafulje, ako netko želi napraviti zeleni PC kupit će si komponente takvog ranga, a ne neke high end komponente pa ih onda downclockati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
|
Ali niti jedan profil neće spustiti grafičku karticu na najmanje moguće stabilne frekvencije GPU-a i VRAM-a. A ja sam htio vidjeti koje su to frekve kod moje grafe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#737 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Taj kabel uštekaš u 4 pinski nastavak iz napajanja, koji služi zna napajanje HDD-a DVD-ROM-a itd. a drugu stanu u grafu. Nadam se da si sada kao noob skužio...
![]() |
![]() |
#738 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Tocno tako ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#739 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa dobro,sta sad,covjek malo pokusao vidjeti dokle ide(al dolje) i sta.. ![]()
![]() |
#741 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
čovječe , ti si pobjego iz naše male klinike?
![]() |
#742 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ne znam zasto se cudite, isto koristim 2D profil za svoju GT... 300/900 preko rive. To je samo dobro...što bi se grafa trebala patiti u 2D dok skidam torente preko noći? ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 23.02.2008. u 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ma vi ste svi pukli =) (ne vrijedam valjda nikoga) pa to je dobra stvar...recimo preko dana imas OC grafu, i u 2D modu ju downclockas...a preko noci isto tako, dok radu torrenti itd, pa trosi manje=zagrijava se manje=mozda joj se vijek trajanja malo produzi... to bi mogao postat novi ''sport'' svi znamo koliko se moze OC jedan intelov procesor ili jedna 8800 XXX, ali neznamo koliko se moze DC najmanje..lool pa to je zanimljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja svoju 8800 GTS 320 držim na 200/300 kad mi ne treba grafička snaga. Prva nVidia koju sam imao prilike posjedovati je bila Go7600 u laptopu pa sam se navikao na smanjivanje taktova i manje zagrijavanje kad to nije potrebno. Iznenadilo me malo što to ne stavljaju na jače kartice pa sam si ja to odmah stavio na 8800. Stvarno ne znam što će mi full snaga za rad u windowsima ili ako ga ostavim preko noći da mi skida nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |