|
![]() |
#722 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
vam se desava kad pritisnete srednju tipku/kotacic misa na nekom linku da otvori taj link u dva nova taba? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#725 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
planiram prijeci sa firefoxa na chrome (posto je firefox uzasno spor) pa me zanima da li su ovi addonovi dostupni: -downloads in tab (tj da ne otvara zaseban prozor prilikom downloada fileova, nego da prikaze sve downloade u za to odredjenom tabu) - default full zoom level (da sve stranice po defaultu otvara sa vecim zoomom - ocoravio sam ![]() - greasemonkey (treba mi najvise zbog yousabletubefix, google adsense remove, disable textads, google imagerelinker) - adblock btw opera je i dalje najbolji browser koji sam ikad koristio (presao na firefox zato sto opera ima problema prilikom prikaza nekih stranica)- u startu dolazi sa stvarima koje su kod drugih browsera addonovi, brze se pokrece od firefoxa i brza je u radu posto 10+ otvorenih tabova nece usporiti cijeli komp + stabilnija je. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I ia sam imao to sranje. Prvi put kad si syncao bookmarke s gmailom si se morao ulogirati. Taj pass s kojim si se ulogirao onda to je taj encrypted shit
![]() |
![]() |
#727 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel vama dok odete na Youtube krene učitavati video, učita možda 3-4 sekunde pa reloada stranicu? Tek nakon reloadanja počinje normalno učitavati video. Također, dogodi se da mi se nakon nekog vremena dok gledam videe na YT-u pojavi BSOD. Isključivanje hardverske akceleracije videa problem je nestao dok je kvaliteta slike postala dosta lošija (kao da je video izrezuckan ![]()
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Natjeravam se sa opere preć na chrome, pa me zanima dali i vama na većini stranica treba proći cca 3-4 sekunde kako bi mogli pocet scrolat ? Evo recimo, www.jutarnji.hr, jako iritantno. I dali za to postoji lijek ? Ako nema onda se stvarno pitam na temeljeu čega je taj browser toliko popularan, a naročito zbog brzine, jer ovo je OČAJ(no, sporo). Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 14.02.2012. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sto posto ti je napravio onaj pre-load stranice... Meni prvi put nije pustilo da scrollam par sekundi (prvi put otisao na tu stranicu i full brzo sve ukucao), morao sam cekati dok ne pusti scrollati. A dogada se to dosta puta.
![]() |
#734 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo, meni isto scrolla bez ikakvog problema na mojoj kanti. Također prvi put otvorio jutarnji od zadnjeg cache cleana.
![]() |
#736 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Chrome toliko zaguši cijeli sustav da ponekad treba proći po nekoliko minuta da mi se sustav odblokira.. Jedino kad sam zadovoljan radom chromea je u slučaju da nema nikakvih extenzija instaliranih i ne više od 3-4 taba odjednom. Sve pored toga je čista propast i stvarno ne znam što će me natjerati da ga opet koristim kao primarni browser. Dao sam mu i previše šansi jer mi se sviđa njegova jednostavnost no danas sam popiZdio po n-ti put s njim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
|
da.... Jedino, meni se guši i sa jednim tabom, uz 6gb rama i i7 proc. Natrpan je ekstenzijama ali koliko se sjecam tako je bilo i bez ijedne... A chrome bez ekstenzija je gola pustinja. Još prije par dana sam ga mislio izbrisat tj ostavit kao browser br 2 kad opera zakaže, i onda ponudi instalaciju za logitech smooth scroll app koja mi je mrak (puno bolja od raznih smooth scroll exstenzija), al ovo trzanje tj. nemogućnost scrolla u prvih 3 4 sekunde na 90% stranica je nepodnošljivo. Još par ljudi je reklo da se njima to ne događa pa stavljam kao mogućnost da nešto smojim kompom ne štima... nemam pojma. Slično se događa i u firefoxu, dok su opera i internet explorer potpuno imuni na to... Btw. koristim zadnju verziju, beta 19. Ne dopušta mi instalaciju stabilne 17.xx ... al mislim da nije do tog... Kako god bilo, prelazak sa chromea na operu mi je sada kao iz tenka u malu jurilicu od 800kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Meni se u zadnje vrijeme počelo događat da mi crome sam od sebe "razvrsta" bookmarkse. Recimo poslagane su slijedom 1,2,3,4,5. nakon nekog vremena ih nađem redosljedom 3,2,5,4,1. Ima tko ideju šta napraviti? To mi se događa na svim pc-ijevima na kojima koristim crome. Sync-am ih preko gmail accounta.
![]() |
#740 |
COD2 expert
|
Ponudio mi se update flasha maloprije i rekoh ajde da vidim ima li chrome što za ponuditi kad evo; i kod njega update.. Baš da vidim hoće li biti što bolje.. Nego, jel se može namjestiti da se chrome updatea automatski a ne da moram sam provjeravati napamet ima li što nova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
COD2 expert
|
A ne znam, jel ima to gdje u optionsima za podesiti jer ja ne nađem? Možda bi se i apdejtao chrome sam nakon nekog vremena (par dana?) no meni koliko pamtim to čini tek nakon što ja sam provjerim; "obout chrome" pa mi onda napiše da skida novu verziju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Banned
|
Jesi li iskljucio google update iz startupa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Koji je vrag sa ovim Chromom svako malo mu se sruši flash player, jel vama isto se to dogadja ili samo meni????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ja presao sa opere na firefox na chrome od ta tri najlosiji uvjerljivo firefox koji se rusi svako malo i koji je spor do zla boga (dok se to cudo pokrene... +nedaj boze da imas vise od 10-15 tabova otvoreno) najbolji chrome - ima mi najbolji prikaz stranica, brzo se otvara i ima sve najpopularnije extenzije opera bi uvjerljivo bila najbolja samo da prikazuje sve stranice normalno (npr cnet ne prikazuje normalno vec godinama) - stabilna je i brza sa pun k tabova, dolazi u malom paketu koji sadrzi vec dosta integriranih funkcija, itd eto zasad sam na chromeu i zadovoljan sam u pocetku me nerviralo sto nema google toolbar pokraj adress bara, ali brzo se navikne na foru searcha u samom adress baru |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja bio par sati na comodo dragon (ko i chrome, derivat chromiuma), rade svi pluginovi ko za chrome ali vuce se sporo ko proljev i neki userjs mi nisu radili... nakon tih 4-5 sati back to opera ![]() sve to bilo @lenovo s10-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Guest
|
jel mi moze netko pomoci, ne mogu pristupiti facebooku, evo kako izgleda ![]() ![]() ista stvar je i sa firefoxom, kenjaju nes za certificate expired, kad kliknem proceed anyway dogodi se ili NISTA(vrati me na log in screen ili opet stoji na certificate expired stranici) ili mi prikaze facebook kao gore na slici. battlefield battlelog je isto javio certificate expired ali kad sam kliknuo proceed anyway normalno je sve bilo. to mi se nije dogadjalo do prije 5 dana, onda je krepala graficka(sad je ista nova unutra, novi driveri) i reset biosa no ne vidim bas povezanost btw. u facebooku imam enablean secure browsing https, probao sam ga iskljuciti preko mobitela tamo mogu normalno pristupiti facebooku, ali ista stvar probao sam i clear history e da i ne mogu se ulogirati u msn mozda je povezano edit2: ne mogu ni gmailu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 25.02.2012. u 07:49. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|