|
![]() |
#721 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa jesi skinuo i instalirao flash? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Skini portabilnu i probaj s njom. Trebalo bi raditi.
Zadnje izmijenjeno od: Artistar. 05.08.2010. u 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
tha pilot
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
http://www.opera-usb.com/operausben.htm ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
1.Go to youtube 2.Right click 3.Select "Block content" 4.Select "Details" 5.Select "add" 3.Paste this -> http://s.ytimg.com/yt/jsbin/www-core-new-vfl160018.js 4.Press "Close" 5.Press "Done" |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Tek tada si se kompletno rijesio Opere i starog flasha (a i starih postavki). C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\OperaKada rucno pobrises gornje lokacije instaliraj frisku Operu i Flash, trebalo bi raditi. Ako zelis zadrzati stare postavke, spasi sljedece fajlove: Bookmarks: opera6.adr
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Opera je udahnula novi zivot mom prastarom Tualatin Dellu C400... Jedino na takvim starim pilama mozete ocito vidjeti koji je preglednik najbrzi jer se kod novijih racunala radi o neprimjetnim nijansama.. Isprobao sam sve browsere i Opera je definitivno najbrza, osobito kada se otvara vise tabova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
tha pilot
|
Hvala na opsirnim pojasnjenjima, budem tako napravio jednog dana kad cu skupit vremena za igrat se operom, zasada sam na portable verziji i nemam zamjerke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ova nova ima par bugova da me polako pocinje nervirati, start bar se gubi nekad nepokaze home i bukmarke evo primjera nema start bara, izgubio se f5 nepomaze ![]() otvaranje u drugom tabu i pojavi se ![]() dalje mi se nesviđa sto mi bukmark neda da dvaput stavim isti, jel se to more ugasit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Ovdje ima zbilja korisnih stvari za pročitat.Inače posložio sam u Operi većinu toga,i uglavnom sam zadovoljan iako mi ona nije prvi browser. Mali joj minus dajem za to što jedva da može i otvoriti stranicu LIVE HOTMAIL ,a sejvane passworde ne može nikako na tu stranicu.Pročitao sam nešto da ta MSN HOTMAIL stranica surađuje sa microsoftom i da podržava samo Firefox i IE.Nije pomoglo ni maskiranje Opere. I primjetio sam da na nekim stranicam su slova o.k. veličine,a na ovom forumu i forum.hr su premala,šta se tu može riješiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
meni su slova ista i na mozilii operi, probaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Reinstaliraj Operu. Al počisti je do temelja pa onda friško instaliraj. Meni je sve u redu i sa hotmailom (osim ako misliš da nemože automatski uć na tvoj acc nego moraš stisnut crtl+enter da se logiraš sa svojim podacima) i sa veličinom slova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Vjerovao ili ne kad tu mjenjam font,potvrdim sa o.k. i refrešam stranicu nema promjene. Moguće da smetaju i neke postavke koje sam ja odradio u Operi.npr.spriječio sam skriptama da mogu na neki način utjecati na stranicu i ostale stvari sam u jednom prozoru zabranio skriptama,a po defaultu je bilo 4 kvačice mislim.Pa sam history i cache isključio na 0 itd itd Citiraj:
Bit će da su oba problema dijelom uzrokovani ostacima starih Opera u računalu.Primjetio sam to i po bookmarksima koje je bila automatski nakon instalacije importala.Riječ je o starim bookmarksima koje sam koristio prije bar godinu dana. Ako mi se bude dalo reinstalirati sigurno ću detaljno pročistiti i maknuti ove dve stvari - C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\Opera C:\Users\korisnik\AppData\Local\Opera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja sam zabacio novu OPERU i zasad mi služi! Brža i bolja mi je od dosadašnjeg firefoxa kojeg sam koristio a i nemam za sada hvala Bogu nikakvih problema sa Flashom!! OPERA FTW ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja imam problem koji nisam vidio dosad. Naime, kada otvaram eksterne linkove npr iz maila hotlink, otvara mi tu stranicu u private tabu, te onda moram ctrl+enter stiskat jer kao nisam ulogiran u forum... Jel se susreo netko sa ovim problemom i kako riješiti?
![]() |
#739 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Imao sam ja takav problem, na Opera forumu sam našao ovo rješenje koje mi je pomoglo: 1. Shut Opera down. 2. Open IE (suppose any other browser will do too) - set as default browser (check if it worked - new pages shouldn't open in Opera anymore) - shut IE down. 3. Restart Opera and click yes on default browser prompt dialog (if you disabled it - go to Settings/Preferences/Advanced/Programs and tick the box to check if opera is a default browser, restart). 4. Now click on any external link - the problem should be fixed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Koja idiotarija, ja briso sve user fileove, triput operu instalirao ponovo. Ne bi riječ rekao da nisam igrom slučaja nanovo instalirao na novu konfu winse. Ovako ima još manje smisla. Hvala puno. ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Neznam koji K na novoj Operi koju sam skinuo neki dan(10.61). Kad u Gmailu odem na pretragu,Buzz il neš slično,ona samo reloada stranicu(ko da ponovo vulazi u Gmail)....ima'l ko sličnih iskustava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Opera 10.62
Release notes http://www.opera.com/docs/changelogs/windows/1062/
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Jednostavno riješenje koje radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Za sve vas koji imate problema sa koricnickim stranicama od T-Com/T-Mobile. Odite na moj.t-mobile.hr ili user.t-com.hr, desni klik na background, Edit site preferences, Network tab, Browser identification, tu ukljucite 'Mask as Internet Explorer'. Nemojte raditi sa 'Identify as IE/Firefox', jer nece raditi. Nakon toga ce vam korisnicke stranice raditi kako spada.
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nikakvih problema sa flashom, osim kad youtube ima loš dan ali to nije opera kriva, bilo nedavno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|