|
![]() |
#74881 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ukratko, kampirati se kod nas može/smije jedino u kampovima. Kampicu, kontejner, mobilnu kućicu smiješ držati na svom zemljištu, ali u njoj ne smiješ boraviti. A to što naše inspekcije, po običaju, ne rade svoj posao, pa ima puno ilegalnih naselja kampica, to je druga priča |
![]() |
![]() |
![]() |
#74882 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
FYI - koliko znam, na području Istre, Kvarnera i otoka ima 1 (jedan) građ. inspektor. Mobilne objekte, pa prema tome i kućice, možeš držati na negrađevinskom terenu. Građ. dozvola je potrebna za fiksne objekte i oni se ne mogu graditi na negrađevinskim terenima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#74883 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Mozes ih drzati u smislu skladistenja, ali nesmijes boraviti u njima niti mozes dobiti ikakav prikljucak na vodu, struju itd. To sto se kod nas to katastrofa kontrolira ne znaci da je legalno. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#74884 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
U Dugoj Uvali je kamp naselje, tko je digao nadstresnicu za kampicu prije zracnih slika 2013. Mogao je legalizirati kucicu na tom mjestu. Većinom su slovenci u pitanju, domaćima je dobro jer imaju kome prodati raslinje u sred šume, u sezoni je dobar promet u dućanima i birtijama i svi sretni, naravno da ih neće dirati…
![]() |
#74885 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Apartman mi je 50ak metara od tu. Prošli tjedan su u njemu bila 4 lika iz Njemačke. Jučer su pobjegli u 6 ujutro da nas izbjegnu. Između ostalih šteta ovo me odma podsjetilo na tvoj slučaj: ![]() ![]() Pola dvorišta je zasrano nekakvim crnilom koje ne djeluje kao boja, a ne da se oprat spužvom. Još čekamo od Airbnb njihove podatke jer nam nikako nisu poslali dokumente za prijavu na eVisitor Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74886 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74887 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
upadam kao iz vedra neba samo da okačim link https://www.youtube.com/watch?v=B7dN9i6IfJI pazi bebicu ![]()
![]() |
#74890 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ko jaje jajetu ali da ovaj audi je "dotjeran". ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#74891 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Kaj je s onim hotelom tamo, jel to još živo? sorry na off topic
![]() |
![]() |
#74892 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Hotel je radio prošle ili pretprošle godine u nekom manjem opsegu, reviewovi naravno teški očaj...Čak su i birtije na špici hotelske šetnice propale. Šteta...
![]() |
![]() |
#74893 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Da ne budem skroz offtopic, došli su u 15 godina starom Passatu, karavanu, spuštenom, zatamnjenom, na aftermarket felgama, dizel. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74897 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad Teslaši nadmaše Benvejce. U ovom videu se da sumirati presjek inteligencije hrvatskog vozača (muškog, žemskog i nebinarnog) ![]() https://www.reddit.com/r/croatia/com...f_an_incoming/ 310km na satu auta i skoro sam završio u novinama. Doslovno otkad sam preuzeo taj auto imam osjećaj da se vozim među torpedima. Jedva čekam da sva ova turistička bagra što drži mozak u thuleu ode svojim kućama. Hvala vam za svu ribu, mrš!
![]() |
![]() |
#74899 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan sam se skoro obeznanio kada sam na AC RI-ZG vidio EV koji piči 150 km/h. Znam ja da on može i više, ali mu se baterija tako cucla da golim okom vidiš kako joj se smanjuje kapacitet. Inače, u pitanju je onaj Mustang SUV isprdak Mach-E.
![]() |
#74900 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
sinoć u 23:30h u kružnom toku, ženska kratke kose ili prilično feminizirani muškarac praktički stane u kružnom (razloga nema) da sam morao blicati od frustracije.. nitko u kružnom osim nas.. glanc novi ljubičasti presijava se ko pasja kesa Range Rover s brojem ročkasa za tablicu, SB 0906 nešto.. nakon izlaska iz kružnog obišao sam ga s punim gasom kao seljober da o retardima na autocesti ne pričam.. naprave kolonu od 10 auta na lijevoj traci jer obilaze kamion sa 105kmh.. doslovno se sramim tog poteza na autocesti kao takvoj, ali obilazio sam ih s desne i ubacivao se tik pred kamion.. većina stranci možda dobijem kaznu za brzinu, žurio sam u zg, vozio sam oko 165-170kmh, a kad ono policijski auto na ulazu na autocestu stoji, kod trake za priključivanje na autocestu, novska ili lipovljani.. nadam se da nije snimao, ali nije imao šta drugo radit tamo Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 13.08.2024. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74902 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne snimaju. Nisam ih jos nikako vidio s kamerom. Uvijek ih ima na A1 prema moru. Ili stoje u traci za prikljucenje ili stoje izmedju traka. Vjerovatno nadziru promet pa krenu za sumnjivima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74903 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
garant si ti kolovođa kolone.. kako voziš na autocesti? koliko znam vozi se 130, pa s desne lako obiđem sve sa istih 130, ajd eventualno 150 ako mi se vozi žestoko.. vidio sam dva momka u alfi 159sw, voze se lijevom stranom 120kmh.. blicanje ne pomaže.. obiđem s desne strane jer šta ću, osjećam se stvarno grozno i nesigurno kad moram obići s desne strane ali eto.. na autocesti sam svaki dan.. ne vozi mi se tako, ali šta se mora, mora se.. vozit lijevom stranom od broda do nove gradiške sigurno hoću sigurnih 150 (s obaveznim micanjem kad je netko brži, nikad mi nitko nije morao blicati), hoćeš mi ti popravljat felgu idući put? Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 13.08.2024. u 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74905 |
Vocna iglica u mudante
|
ograničenje koje treba koristit.. primjeti da nigdje nije spomenuto tko vozi desnom trakom i koliko.. nego samo situacije prilikom pretjecanja pretjecajnom trakom, i kako glupost ljudi napravi nepotrebni čep ne divljam, ali kad pretječem onda to radim ugodno za sve sudionike u prometu, a ne bapski, kilavo, nesigurno bolje je pitanje šta netko radi na našoj autocesti u lijevoj traci sa 120kmh a na desnoj strani cesta nije razjebana kao od broda do gradiške Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 13.08.2024. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74906 |
Bazinga
|
Ne sjećam se jesu li prije sanacije spustili ograničenje, ali iza Marofa prema Varaždinu, velik dio puta nije bilo moguće voziti više od 120. Već je i na 120 bio malo veći mazohizam za auto i putnike.
![]() |
#74907 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Divljam, ali ne divljam!
![]() |
#74908 |
Vocna iglica u mudante
|
tako je.. zadnja kazna za brzinu je dobivena 2020g. kad sam se vraćao s pecanja, bio sam nadrkan jer ništa nisam upecao i izgorio sam na suncu.. obilazio sam hrpu penzića u selu gdje je ograničenje taman spušteno sa 70 na 50 i op policija sa strane za mnom.. otad divljam po ograničenju |
![]() |
![]() |
![]() |
#74909 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Voziti na hrvatskoj AC pogotovo kraj kolovoza/rujan je na razini ruskog ruleta. Mrak mi dođe na oči kada se sjetim sranja koje rade HU, CZ i PL tablice |
![]() |
![]() |
![]() |
#74910 |
Brat od Đon Vejna
|
|
|
Oglas
|
|