|
![]() |
#7442 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7447 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
stigla mi 2 redeem product koda, kad sam upisao prvi dobio sam battelfield 3 limited edition a drugi battelfield 3 premium, zanima me sta to znaci taj limited? i pod my games u programu mi pokazuje samo battelfield 3 limited edition, fali premium, sad neznam dal on uopce treba pokazat premium posto je to samo patch sa mapama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7449 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7450 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7451 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7452 |
Registered User
|
mrva upisao sam ja oba koda.... ja mislim da je sve ok posto mi je dole u listi battelfield 3 premium osjencan, samo neznam zasto ovi ostali nisu kad sve to spada u premium...... valjda ce biti sve ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 |
Registered User
|
desni klik na origin aplikaciju - properties - compatibility - change settings for all users - na run as administrator stavi kvacicu Zadnje izmijenjeno od: bondb. 09.03.2013. u 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7456 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7457 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja imam rusku bf3, ruski karkand i engleski premium. Ovaj put nisam morao ni jezik sređivati nakon update-a. Kolega je morao raditi nebuloze da bi mu igra proradila, a ima sve isto kao i ja. Meni se često origin zablesira pa moram pokretat igru sa dvoklikom na bf3.exe. Čudo je to sve i izgleda da većinom ovisi o sreći, hoćeš li upast u igru ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7458 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Je, imam ruski BF3 i "normalni" Premium. Napravio sve što treba ali nema promjene.. vidim i da ima sličnog cendranja po internetovima, ali ništa konkretnoga Kaže Battlelog game manager: Loading level... Playing! Ali ekran crn, procesor u 100% i ništa se ne događa Zadnje izmijenjeno od: Dac. 10.03.2013. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7460 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Samo da dodam, meni je skinuo nekakvih dodatnih 107 mb iako je pisalo da je 100% skinut update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7464 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Registered User
|
16:41 82% 17:26 76% primjetio sam ja da se igra skida puno duze nego sta je trebalo, vec sam je trebao igrat da sve radi kako treba.... al reko valjda youtube i ostalo smanji brzinu pa se oduzi..... ali tek malo prije sam skuzio da se postotak skinutog smanjio posto sam bio slao frendu sliku downloada svasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7468 |
Registered User
|
skida cijelo vrijeme jedno te isto, battelfield 3, kakvih djelova? mislis na onih 5 dodataka?.. svejedno mislim da nije u tome stvar i dalje pada 16:41 82% - 16,652.85 skinuto 17:26 76% - 15,514.87 skinuto 18:09 72% - 14,716.43 skinuto 18:14 72% - 14,694.87 skinuto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7469 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kaj se zamaraš s downloadom? Odi van na kavu i pusti ga da skine kompletno.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7470 |
Registered User
|
pustio bi ga ja samo da znam da je to to, neka bude jos 2 dana ko treba samo da se skine vise ![]() nastavilo ovo padat i dalje.. otisao ja resetirat pc.. upali se pc idem se loginat na origin, dobijem poruku "Another computer is currently logged into this account" ....... reko nemoguce da mi je neko u acc provalio....... upisem u google taj problem kad iskoci milijon istih problema... navodno da problem uzrokuje " incorrect shutdown of the client " ... a posto je meni jucer nestalo struje to bi mogao biti uzrok, samo neznam kako ranije danas nisam dobio istu poruku ako neko zna mozda kako da rijesim ovo neka javi...... probo sam ruter resetirat i ne pomaze.. naravno sad sam siguran da ovaj problem uzrokuje i ovo sto sve manje imam skinuto, jel ocito ne priznaje nista sta se skinulo u zadnih 10 sati.. otisao sam u program files pod "origin games" i tamo je battelfield velik svega 14,8g |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|