|
![]() |
#7411 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa oni su retardirani, ako je sad dosao SoH na red, doci ce i mask of jeram, kridershot, doci ce svaki itemi na nerf, samo da se populariziraju, SoH dropa svima osim DH recimo, i normalno ljudi ga dobe na wizzu, rerolaju int u socket i idu na barba. http://eu.battle.net/d3/en/profile/C...0/hero/8784000 Ja nisam mogao ni T5 normalno farmat, umro bi tu i tamo, o T6 necu ni pricat to sam mogao farm trash mobove, champione zaboravi. Poanta price je da je drugi put vec barb WW build sjeban i da je pitanje sta ce opet sjebat u igri koja nije niti malo competitive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7412 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kako uopce farmati vece T? moze li se T6 uopce ili traje jaaaako dugo koliko god dpsa mogo izvuc iz lika?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7413 |
Guest
|
Meni je ovo sve manje više u redu. Nije mi fora da bilo koji lik ima bilo kakvu komparativnu prednost. Inače se sve svodi na "staru foru" , barb, desna tipka na mišu i ww. A upravo to nije dio Diabla 3 u verziji 2.0. |
![]() |
![]() |
#7415 |
Guest
|
za sada - nikako. Oni koji "farmaju" T6, po jubito zapisima, samo bježe od elitea i mlate one obične beštije. Zbilja, ne vidim način. |
![]() |
![]() |
#7416 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7417 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma zajebi, on ne razumje da se sa nerfom jedne klase blizi nerf druge klase, jer ako je barb sa SoH OP, i sad nerfas SoH, iskocice druga klasa kao flawor-of-the-month i onda ce svi navalit igrat tu klasu, koja ce radi nekog builda/skilla bit OP i eto opet nerfa. Lakse je nerfat jednu stvar nego popravit druge. To opet pokazuje kako su testirali RoS mjesecima, pustili ga live i nakon masu streamera sta je farmalo sa OP likovima i tek sad kad su kreteni (u koje se i ja ubrajam) kupili igru, sad se nerfa sve pomalo. Sa wizza sam otisao na vrijeme jer sam citao koliko se ekipe zali na FO build da je OP. Sta ti ostaje bez toga? Melee wizz? Ma daj molim te. Posto zovu DH nerf, ja necu imat sa cime igrat. Sad CA+fire+reduction build je jedina stvar na DH sta radi. Zasto? Jer sa losom generacijom resourcea se nemoze spamat spender, a pucat generator za single target dmg od 1m je potpuno pointless. Zar bi trebao opalit 4-5 main spendera za ubit moba od 10m hpa? Ljudi su ko kreteni skakali od srece kad su ovi duplali dmg skilova, a zaboravise da se diglo monster hp za 3 puta minimum, i jos se scalea po nama. Nema smisla da se u igri mucis ubit moba jer ti lik jednostavno nema cime da ga umlati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7418 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ljudi sa dobrim gearom i isključivo sa sohom i tf u kombinaciji su mogli igrat t5, čak i t6 ali teško a to je sada jedini način da se to može igrat, pa neće blizz ubacit neke nove op weapone jer će se dječica žalit na to. Ionako nema pvpa pa i vajnanje za nerf samo ljubomora i zavist, a blizz sluša takve jer su idioti skupa sa takvima koji traže nerf. Drago mi je da nisam dao niš za ekspanziju jer opet rade po starom, a to je jedan veliki bulšit i mazanje očiju. Set itemi padaju tako (oni primary) rijetko da je skoro pa nemoguće skupit cijeli set bonus (čak i sa onim ringom).
![]() |
![]() |
#7419 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Po meni, malo je glupo da 20 dana nakon izlaska igre netko vec farma T6. Nema mi smisla to nikako..ne pricam sad da je nerf dobra stvar, ali mogli su barem do T10 napraviti, da igra malo duze traje.
![]() |
#7420 |
Premium
|
Cijela prica je da ako nerfaju jednu stvar, da nece ni druge proc ne kaznjeno. Sad se barbari mijenjaju u fire build koji moze imat najvise +dmga 100-120% i leapju s maximusom i fire chains radi po 12-15m critove, i to ce naravno nerfat. Buljo koliko sam ti puta ponovio da se ne raspravljas s njim, vidis da ne zeli slusat, da si nedaje truda da uopce shvati sta je diablo jer ocito igrao D2 nikad nije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7421 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7422 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nego.....zlevelo sam i WD....ajme defintivno je fora lik.....zanimljiv i uopce mi nije dosadio...nadam se da ni nece tako skoro.. Najjace mi je bilo kad sam umjesto 4 zombie dogs počeo raditi samo jedan....i opletem ja po blizzu kad ono imam ekvipan the tall man's finger ![]() ![]() Sviđa mi se ova cijena od 20 ojra za ekspanziju....nadam se da ce do ljeta past na nekih 10 ojra kolika je i ralna cijena za krpanje izvornog poluproizvoda..... Uostalom tak ionak ce valjda onda izaci i nova ekspanzija..... ![]() ![]() p.s svaka vam cast na volji...stvarno bih vam dao neku medalju za ipak bezuspješnu borbu protiv ovog trolla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7423 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7424 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Preko OKS sam kupovao par stvari, sve je prošlo ok. Ali inače, kupovao sam preko dosta webshopova keyeve, plaćao PayPalom i nikada nije bilo nikakvih problema. Dok shop izgleda "normalno" i prihvaća PayPal, mislim da ne bi trebalo biti problema. A za traženje najniže cijene, koristim ovo: http://www.allkeyshop.com/blog/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7425 |
Premium
|
Evo par PLAVIH odgovora za neka konkretna pitanja koja smo imali. Q: possible to get tal rasha from kadala? A: I dug around a little to see if I could find a bug or something, but it's looking like everything is working as intended. It's not currently possible to get a piece of Tal Rasha's (or Firebird's) set from Kadala. We're always interested in finding out if there's a bug, though, so feel free to let us know if you did find an item on Kadala that she shouldn't have. As a reminder (or in case you're wondering) Kadala should not be able to offer any items that are restricted to Horadric Caches or Torment difficulty. Dakle, set itemi ne dolaze od kadale. Tj, ako dodje onda je bug. Q: Are Bounty Caches Affected by Difficulty Level? A: The loot from a Horadric Cache won't change based on the difficulty, but Torment 1 does offer incentives (like an increased drop rate, gold and experience) that help while you're earning a cache. If what you want is to get as many Horadric Caches as possible then a lower difficulty might be optimal, though, since all of the benefits for increasing the difficulty to Torment 1 exist outside of the cache specific loot. The chance to get a Legendary item from a Horadric Cache does not change based on the difficulty you acquired the cache. To use the example provided you'd have the same chance to get the Ring of Royal Grandeur from a cache acquired in Torment 1 as one acquired in Torment 6. Zakljucno, farmanje na tormentu ne utjece na cube drop, tamo su fixne drop tablice, samo imamo vece shanse za iteme sta padaju na torment levelu dok grindamo za cube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7426 |
Guest
|
samo, da li OTVARANJA horadric cubea na različitim težinama igraju ulogu? @garo kupovao sam od njih u redu su |
![]() |
![]() |
#7427 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7428 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7429 | |
Premium
|
Citiraj:
Em je to davno fixano, ako je ikad stvarno radilo, em ti nisi u stanju sa razumjevanjm prvu recenicu procitat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7430 |
Premium
|
Dosao je hotfix za SoH, weapon je sad zalostan, proc rate sa 100% rijesen na neki 10% mozda mrvicu vise, potrosim 30ak fury-a da dvaputa izbaci proc, Son of odyn i thunderfury su sad puno bolja opcija, critovi sharda su oko 5m, ovi su mrvicu vise i procaju puno cesces oko 40% oba. Odma sam znao da ce unistit item, jedno je fixat ali da weapon ciji lore se veze u Mehpista dobije mjesto u stashu je jednostavno glupo za igru koja uopce nije competitive. Sad je na tapeti permanent archon build od wizzard da prode kroz jedan blizzard review. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7431 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7433 | |
Premium
|
Citiraj:
Barbara sam sparkao u garazu jer mi se neda sad radit i fire build za barba i trazit maximus jer ce i to nerfat s vremenom. Sad fino monku malo slozit gear i igrat samo T1 jer ocito je to bio cilj blizzardu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7434 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Blizzard: 'Remember kids always play on Torment I...cause if you can go higher....we'll just nerf the hell out of you!' Primjenjuju 'Ikar' sistem gdje je Torment VI 'nedostizno' a ako se slucajno tko priblizi cap! Dark souls bi mogao nesto nauciti od blizza kako uciniti da se igraci osjecaju slabasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7439 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |