Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.04.2014., 14:59   #7411
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pa oni su retardirani, ako je sad dosao SoH na red, doci ce i mask of jeram, kridershot, doci ce svaki itemi na nerf, samo da se populariziraju, SoH dropa svima osim DH recimo, i normalno ljudi ga dobe na wizzu, rerolaju int u socket i idu na barba.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/C...0/hero/8784000

Ja nisam mogao ni T5 normalno farmat, umro bi tu i tamo, o T6 necu ni pricat to sam mogao farm trash mobove, champione zaboravi.

Poanta price je da je drugi put vec barb WW build sjeban i da je pitanje sta ce opet sjebat u igri koja nije niti malo competitive.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 15:20   #7412
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Kako uopce farmati vece T? moze li se T6 uopce ili traje jaaaako dugo koliko god dpsa mogo izvuc iz lika?
Oglas

Oglas
Staro 16.04.2014., 17:02   #7413
ivan77
Guest

Meni je ovo sve manje više u redu.
Nije mi fora da bilo koji lik ima bilo kakvu komparativnu prednost.
Inače se sve svodi na "staru foru" , barb, desna tipka na mišu i ww.
A upravo to nije dio Diabla 3 u verziji 2.0.
  Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 17:08   #7414
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pošto ti je to ok onda mi molim te reci kako farmat torment 6 a da ti ne treba za jedan rift 2 sata?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 18:30   #7415
ivan77
Guest

za sada - nikako.
Oni koji "farmaju" T6, po jubito zapisima,
samo bježe od elitea i mlate one obične beštije.
Zbilja, ne vidim način.
  Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 18:36   #7416
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 18:40   #7417
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma zajebi, on ne razumje da se sa nerfom jedne klase blizi nerf druge klase, jer ako je barb sa SoH OP, i sad nerfas SoH, iskocice druga klasa kao flawor-of-the-month i onda ce svi navalit igrat tu klasu, koja ce radi nekog builda/skilla bit OP i eto opet nerfa.

Lakse je nerfat jednu stvar nego popravit druge. To opet pokazuje kako su testirali RoS mjesecima, pustili ga live i nakon masu streamera sta je farmalo sa OP likovima i tek sad kad su kreteni (u koje se i ja ubrajam) kupili igru, sad se nerfa sve pomalo.

Sa wizza sam otisao na vrijeme jer sam citao koliko se ekipe zali na FO build da je OP. Sta ti ostaje bez toga? Melee wizz? Ma daj molim te.

Posto zovu DH nerf, ja necu imat sa cime igrat. Sad CA+fire+reduction build je jedina stvar na DH sta radi. Zasto? Jer sa losom generacijom resourcea se nemoze spamat spender, a pucat generator za single target dmg od 1m je potpuno pointless. Zar bi trebao opalit 4-5 main spendera za ubit moba od 10m hpa?

Ljudi su ko kreteni skakali od srece kad su ovi duplali dmg skilova, a zaboravise da se diglo monster hp za 3 puta minimum, i jos se scalea po nama.
Nema smisla da se u igri mucis ubit moba jer ti lik jednostavno nema cime da ga umlati.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 19:20   #7418
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
za sada - nikako.
Oni koji "farmaju" T6, po jubito zapisima,
samo bježe od elitea i mlate one obične beštije.
Zbilja, ne vidim način.
Pa nikako jer ljudima poput tebe je ok nerfanje nečeg što donosi mogućnost igranja većih tormenta.
Ljudi sa dobrim gearom i isključivo sa sohom i tf u kombinaciji su mogli igrat t5, čak i t6 ali teško a to je sada jedini način da se to može igrat, pa neće blizz ubacit neke nove op weapone jer će se dječica žalit na to.
Ionako nema pvpa pa i vajnanje za nerf samo ljubomora i zavist, a blizz sluša takve jer su idioti skupa sa takvima koji traže nerf.

Drago mi je da nisam dao niš za ekspanziju jer opet rade po starom, a to je jedan veliki bulšit i mazanje očiju.

Set itemi padaju tako (oni primary) rijetko da je skoro pa nemoguće skupit cijeli set bonus (čak i sa onim ringom).

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 16.04.2014., 19:37   #7419
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Po meni, malo je glupo da 20 dana nakon izlaska igre netko vec farma T6. Nema mi smisla to nikako..ne pricam sad da je nerf dobra stvar, ali mogli su barem do T10 napraviti, da igra malo duze traje.
Staro 16.04.2014., 19:38   #7420
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Cijela prica je da ako nerfaju jednu stvar, da nece ni druge proc ne kaznjeno. Sad se barbari mijenjaju u fire build koji moze imat najvise +dmga 100-120% i leapju s maximusom i fire chains radi po 12-15m critove, i to ce naravno nerfat.

Buljo koliko sam ti puta ponovio da se ne raspravljas s njim, vidis da ne zeli slusat, da si nedaje truda da uopce shvati sta je diablo jer ocito igrao D2 nikad nije.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.04.2014., 19:44   #7421
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Po meni, malo je glupo da 20 dana nakon izlaska igre netko vec farma T6. Nema mi smisla to nikako..ne pricam sad da je nerf dobra stvar, ali mogli su barem do T10 napraviti, da igra malo duze traje.
Istina, trebalo je bit do t10, ili da je razlika između tormenata veća, iako bi onda bila prevelika.

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Buljo koliko sam ti puta ponovio da se ne raspravljas s njim, vidis da ne zeli slusat, da si nedaje truda da uopce shvati sta je diablo jer ocito igrao D2 nikad nije.
A pokušavam ga navest da sam dođe do zaključka di griješi cijelo vrijeme, ali možda si u pravu, ovaj put

žmnpp
Staro 16.04.2014., 21:29   #7422
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Nego.....zlevelo sam i WD....ajme defintivno je fora lik.....zanimljiv i uopce mi nije dosadio...nadam se da ni nece tako skoro..

Najjace mi je bilo kad sam umjesto 4 zombie dogs počeo raditi samo jedan....i opletem ja po blizzu kad ono imam ekvipan the tall man's finger

Sviđa mi se ova cijena od 20 ojra za ekspanziju....nadam se da ce do ljeta past na nekih 10 ojra kolika je i ralna cijena za krpanje izvornog poluproizvoda.....

Uostalom tak ionak ce valjda onda izaci i nova ekspanzija.....

p.s svaka vam cast na volji...stvarno bih vam dao neku medalju za ipak bezuspješnu borbu protiv ovog trolla
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2014., 23:28   #7423
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
ROS na OKS-u 22,45 EUR: http://www.onlinekeystore.com/diablo...-download.html

Toliko o teoriji da Blizzove igre drže cijenu...
Ima tko iskustva s ovim sajtom? Kupio bih negdje čim jeftinije key za RoS, a da je pouzdano i nema mučki. Thx
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 07:15   #7424
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Preko OKS sam kupovao par stvari, sve je prošlo ok.

Ali inače, kupovao sam preko dosta webshopova keyeve, plaćao PayPalom i nikada nije bilo nikakvih problema. Dok shop izgleda "normalno" i prihvaća PayPal, mislim da ne bi trebalo biti problema.

A za traženje najniže cijene, koristim ovo: http://www.allkeyshop.com/blog/
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 11:29   #7425
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Evo par PLAVIH odgovora za neka konkretna pitanja koja smo imali.

Q: possible to get tal rasha from kadala?

A: I dug around a little to see if I could find a bug or something, but it's looking like everything is working as intended. It's not currently possible to get a piece of Tal Rasha's (or Firebird's) set from Kadala. We're always interested in finding out if there's a bug, though, so feel free to let us know if you did find an item on Kadala that she shouldn't have. As a reminder (or in case you're wondering) Kadala should not be able to offer any items that are restricted to Horadric Caches or Torment difficulty.

Dakle, set itemi ne dolaze od kadale. Tj, ako dodje onda je bug.

Q: Are Bounty Caches Affected by Difficulty Level?

A: The loot from a Horadric Cache won't change based on the difficulty, but Torment 1 does offer incentives (like an increased drop rate, gold and experience) that help while you're earning a cache. If what you want is to get as many Horadric Caches as possible then a lower difficulty might be optimal, though, since all of the benefits for increasing the difficulty to Torment 1 exist outside of the cache specific loot.
The chance to get a Legendary item from a Horadric Cache does not change based on the difficulty you acquired the cache. To use the example provided you'd have the same chance to get the Ring of Royal Grandeur from a cache acquired in Torment 1 as one acquired in Torment 6.

Zakljucno, farmanje na tormentu ne utjece na cube drop, tamo su fixne drop tablice, samo imamo vece shanse za iteme sta padaju na torment levelu dok grindamo za cube.

Staro 17.04.2014., 11:48   #7426
ivan77
Guest

samo, da li OTVARANJA horadric cubea na
različitim težinama igraju ulogu?

@garo kupovao sam od njih u redu su
  Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 11:54   #7427
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Dakle, set itemi ne dolaze od kadale. Tj, ako dodje onda je bug.
Meni su dva set itema dosla za WD kod Kadale, znaci nije bug. Prvi nakon 3 plava u nizu, drugi nakon 15-20 pokusaja. Sve u razmaku dva dana.

Vise se nisam igrao jer je acc kod novog vlasnika.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 12:12   #7428
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Meni su dva set itema dosla za WD kod Kadale, znaci nije bug. Prvi nakon 3 plava u nizu, drugi nakon 15-20 pokusaja. Sve u razmaku dva dana.

Vise se nisam igrao jer je acc kod novog vlasnika.
Jedino što možeš gambleati kod Kadale od WD setova je Manajuma (meni su dva offhanda pala od nje), Zunimassa i Jade harvester garantirano se može dobiti samo kao drop na tormentu, nikako kockanjem. Čisti samo torment i prije ili poslije će ti pasti. Valjda
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 12:58   #7429
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
samo, da li OTVARANJA horadric cubea na
različitim težinama igraju ulogu?

@garo kupovao sam od njih u redu su
The loot from a Horadric Cache won't change based on the difficulty.

Em je to davno fixano, ako je ikad stvarno radilo, em ti nisi u stanju sa razumjevanjm prvu recenicu procitat.

Staro 17.04.2014., 15:14   #7430
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Dosao je hotfix za SoH, weapon je sad zalostan, proc rate sa 100% rijesen na neki 10% mozda mrvicu vise, potrosim 30ak fury-a da dvaputa izbaci proc, Son of odyn i thunderfury su sad puno bolja opcija, critovi sharda su oko 5m, ovi su mrvicu vise i procaju puno cesces oko 40% oba.

Odma sam znao da ce unistit item, jedno je fixat ali da weapon ciji lore se veze u Mehpista dobije mjesto u stashu je jednostavno glupo za igru koja uopce nije competitive.

Sad je na tapeti permanent archon build od wizzard da prode kroz jedan blizzard review.
Staro 17.04.2014., 15:25   #7431
Zlik
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:

Ali inače, kupovao sam preko dosta webshopova keyeve, plaćao PayPalom i nikada nije bilo nikakvih problema. Dok shop izgleda "normalno" i prihvaća PayPal, mislim da ne bi trebalo biti problema.

Evo samo da potvrdim, odabrao sam najjeftiniji ovdije, platio paypallom i key je stigao za desetak minuta.
Zlik je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 15:42   #7432
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Katastrofa...s SoH swordom sam T4 igrao bez problema. Sad T1 neide niti blizu brzo kao prije...fuj , gade mi se oni i nerfanje.
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 16:26   #7433
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Katastrofa...s SoH swordom sam T4 igrao bez problema. Sad T1 neide niti blizu brzo kao prije...fuj , gade mi se oni i nerfanje.
Pa cim sam vidio hotfix, znao sam da je barbu odzvonilo, dobio je nogu u dupe kao i kad su maknuli thrive on chaos build.

Barbara sam sparkao u garazu jer mi se neda sad radit i fire build za barba i trazit maximus jer ce i to nerfat s vremenom.

Sad fino monku malo slozit gear i igrat samo T1 jer ocito je to bio cilj blizzardu.
Staro 17.04.2014., 17:30   #7434
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Blizzard: 'Remember kids always play on Torment I...cause if you can go higher....we'll just nerf the hell out of you!'

Primjenjuju 'Ikar' sistem gdje je Torment VI 'nedostizno' a ako se slucajno tko priblizi cap!

Dark souls bi mogao nesto nauciti od blizza kako uciniti da se igraci osjecaju slabasno
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2014., 20:54   #7435
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
uuu dobio sam neki dan ovaj amulet i sa čizmicama je mraaak kombo . Sav sam sretan kad naletim na eliteove koji smrzavaju .

Staro 18.04.2014., 01:17   #7436
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Je, super su ti itemi po uzoru na D2

Meni pao za arcane immunity, samo da se potrefi reroll da dobijem CC i sve super
Staro 18.04.2014., 06:23   #7437
benny_blanco
another brick in the wall
Moj komp

benny_blanco's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
ovaj amulet da ti je pao dok je bia AH.... kontam da bi digao lovu.
benny_blanco je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2014., 19:05   #7438
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Po cemu bi to digao lovu? Nebi digao ni 1€ jer svaki drugi acc ima takav amulet. Upravo je to jedan od razloga ukidanja AH jer brzo dode do zaiscenja itemima
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2014., 19:26   #7439
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Po cemu bi to digao lovu? Nebi digao ni 1€ jer svaki drugi acc ima takav amulet. Upravo je to jedan od razloga ukidanja AH jer brzo dode do zaiscenja itemima
Ja sam uspio svašta prodat...pogotovo zadnji tjedan kad sam kupovao skornove po 10 milja golda stavio u gem i prodao za 12 eura na RMAH ...i tako par puta. Nakupilo se 65 dolara na kraju .
Staro 18.04.2014., 21:07   #7440
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:

Evo, i ja kupio iz nekvog pingvina . Sve uredno, igrao 10 min nakon plačanja. Namjerno sam čekao da ekspanzija padne na pola cijene, jer mi žao novaca kojih sam dao za orginal. Bez obzira na to RoS je sranje ... vanilu drmao na T4 bez beda, sad jedva T1. Ovo nema smisla, nabriješ lika a težinu moraš smanjivat jer su protivnici sve jači i jači. Užas, zao mi para!
hylem je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno