|
![]() |
#7261 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7262 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7263 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Sinulo mi je eventualno da me ne prepoznaje po Play store accountu. Probat ću ponovno s drugim acc. EDIT: u tom grmu leži pas ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7264 |
Premium
|
hvala za savjet s patchem... uglavnom , neću više niti pokušavati - GPS na MOJEM iNew V3 je neupotrebljiv - kad je lijepo vrijeme i poklopi se povoljan horoskop nađe 13-14 satelita, 5-6 ih je kao u upotrebi, ali od navigacije ništa. Ili se gubi i baca me po karti bezveze ili napiše da nema GPS signala. Case closed ! U tom svjetlu ipak još moram dodati na temu da ja jesam "glasan" i "negativan" prema kineskim mobitelima jer imam apsolutno pravo biti, s obzirom kakvo sam smeće dobio za svoje novce. Ne govorim o jednoj stvari nego: - GPS neupotrebljiv - ne valja modul punjenja - baterija ne izdrži ni dan na standbyu a kamoli u bilokakvoj upotrebi - feature s resetiranjem i kretanjem vremena i datuma od 0:00 koji ne kužim - grijanje negdje gore desno oko kamere - zgodno po zimi za ugrijati ruke - odljepio se, vjerojatno zbog tog pregrijavanja (ako ovo nije tragično i smiješno onda ne znam što jest) - tvornica negira da uopće postoje dvije vrste istog mobitela koje su međusobno nekompatibilne i moja verzija uopće nije podržana (nije podržana nijedna zapravo, ali dobro...) - više mi se ne da nabrajati, ali imate sliku... Samo još jedno dodatno upozorenje glede kupovine kod kineskih shopova i zaštite od strane PayPala - to ne postoji. Podigao sam dispute kad mi nisu htjeli odgovoriti na mail s upitom kako da vratim aparat na servis ili eventualnu zamjenu. Rok za rješavanje disputea je bio 3.5. PayPal mi nije odgovorio ništa. Odjebali su me svi ko pijanac cedevitu. |
![]() |
![]() |
#7265 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja sam učitao potrebne fileove putem MTKUnclea, ali je nalaženje satelita i dalje kirminalno loše. Nekidan mi je lockao par satelita tek nakon 7min stajanja na otvorenome. U svakom slučaju, ja ću ga prijaviti na RMA jer već činjenica da u Settingsima ne mogu ući u dio za podešavanje datuma i vremena, dovoljno je za RMA mog iNew. Verzija je ista kao kod kasandra tj. nov(ij)a verzija sa novim fw-om.
#7266 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ako ja dobro vidim Ag008 brani INEWv3 iako se njegov pokvario.. isto tako po njegovoj recenziji ispada je mobitel pao sa neba.. slično je bilo sa cubot gt99, a vjerojatno će i sa ovim novim X6.. Isto tako ne mogu ne primjetit da su ti svi mobiteli relativno nepoznati i rađeni u relativno velikim serijama, prodavači dobijaju dobru maržu.. Dok je kod ZTE v967s cila recenzija bila odlična da bi na kraju napisao da ne valja ništa zbog izrazito loše kamere(kod inew ispadne ekran sam od sebe, al nema veze lol) "poslao mail banggoodu, rekli ok, šalji nam ga, poslao i za mjesec dana dobio novi" da to nije zato što ih reklamiraš, vjerojatno i radiš za njih? ma ne bi to bilo.. Znam kako je mene banggood vozao 15-ak dana, tek pod prijetnjom paypala su odgovorili smisleno.. al očito je do mene.. Isto tako kad dotičnog netko argumentirano posere, nema odgovora od njega nego napiše jeste vidjeli novi mobitel neki skroz random(viđeno više puta na forum hru).. Ne pišem ovo jer imam nešto osobno protiv AG008(štoviše imao je stvarno kvalitetnih savjeta), ali ljudi koji nisu popratili cijelu temu ili samo odu na njegov blog, dobiju jako iskrivljen dojam o mobiteli koje ag008 posjeduje.. ps. mislim da bi bio neloš političar. |
![]() |
![]() |
#7267 |
Premium
|
Prošao sam kroz sve moguće upute na koje sam naišao , ove stvari koje na njemu ne valjaju se ne daju ispraviti. Coconut, nažalost mislim da ne moraš niti pokušavati poslati nazad aparat zbog problema koji navodiš (imam ga i ja , ali sam ga zaboravio spomenuti od svih ostalih sranja) jer oni nemaju rješenje za to. I što je najgore niti ne rade na pronalaženju rješenja. |
![]() |
![]() |
#7268 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Dečki i cure, ne kupovat očima već razumom, jedino..naglašavam jedino što je važno kod kupovine kineza je kvaliteta ROM-a. Ima dobrih pila sa katastrofalnim romovima, treba dobro izvagat po forumima i reviewima. Sve su to više manje harverski dobro složeni uređaji, ali pucaju kod softverske podrške proizvođača. |
![]() |
![]() |
#7269 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Iako se iNew navodi kao proizvođač u Baidu enciklopediji, nema ga na povećoj Zol listi brendova. Ni kao iNew, niti bilo što drugo vezano uz naziv ove tvrtke (inovacija, inteligencija, Ainiu ili Yiniu). Nema ga ni ovdje među 472 kineska brenda, ili je do mene ![]() A nema ni još nekih miljenika ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 06.05.2014. u 18:56. |
|
![]() |
![]() |
#7270 |
Registered User
|
Čudno ,čini ni se da njegov "najgori mobitel" Zte v967s je zapravo najbolji.... Koliko vidim nema puno prigovora na njega ,a na tržištu je dosta dugo. Zapravo i sam sam korisnik istoga i mogu reći samo riječi pohvale... Jedino, a što se i zna je loša kamera....nemojmo se zavaraviti da je na drugim mobitelima kamera od 5 mpx bolja. Sve je to tu negdje. Što se tiče drugih stvari mobitel je bez mana i sa jako dobrom podrškom na netu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7271 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Što se tiče zte-a, već ga mjesecima po njuškalu i ovdje pokušavam prodati za 800kn pa nije bilo upita. V967s je dobar ali ima i boljih, meni se osobno nije dojmio.
#7272 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Vrhunski mobiteli sa 4 jezgrenim procesorom, gorila glas ips ekranom, uz to visoka rezolucija sa fotoaparatom od 13 mp., sa bljeskalicom za 1000 - 1300 kuna, i da je bez " kvake ". Teško ! Ljudi svakom trgovcu je cilj da šta bolje zaradi na nama, pa tako i Kineskom hahaha.... Inače imam Prestigio 4040, i mislio sam kupit nekog boljeg kineza, ali nakon što sam neko vrijeme pratio ovu temu, i još neke druge ostao sam na 4040. Ovaj xiaomi mi3 mi se čini neloš, ali i košta . Čekam da stigne Dakele Small Cola, pa da vidimo i to čudo, pa se možda i odlučim. Ili da čekam Ubuntu phone, možda to bude nešto ??? - nije off topic, i to rade kinezi hahaha.... U svakom slučaju ne treba žurit, sve je više toga, po sve povoljnijoj cijeni, a istraživanja su ionako pokazala, da prosiječnom Europljanu mobitel dosadi za cca 1- 2 mjeseca. Pa onda je bolje ovako ka ja pratit, i na kraju bit sretan šta nisam "uboja". Naravno žao mi je onih koji su prevareni, i mislim da moraju vikat, a ne šutit (garancija je garancija i mora se ispoštovat, u protivnom trgovine koje ih ne poštuju treba zaobilazit u širokom luku) Ima li ko više ovaj Dakele (u wcdma verziji), da ga izrešetamo pitanjima? |
![]() |
![]() |
#7273 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Medjutim, iNew ima kinesku mreznu licencu za samo 2 (dva) proizvoda, iNew v3 TD-SCDMA iNew i6000 Preostala 3-4 proizvoda uopće nisu dobila mrežni atest kineske državne agencije za telekomunikacije. Pa ni "naš" iNew v3 koji je kompatibilan s europskim 3G mrežama, odnosno WCDMA model, nema licencu Ministarstvo industrije, telekomunikacija i informacijskih tehnologija
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#7274 |
Antimićanin
|
Ne znam po koji puta vam moram crtati i objašnjavati: 1. Zabranjeno je prenošenje svađa sa drugih foruma i internet-okupljališta. Rješavajte to u birtiji ili negdje drugdje. 2. Zabranjeno je reklamiranje osobnih blogova, ulizivačkih recenzija da bi se uguzili sellerima. To radite i dalje, ali bez linkanja na ovom podforumu. 3. Zabranjeno je osobno i neutemeljeno prozvanje sugovornika bez konkretnih dokaza. Nadalje, od sada se također zabranjuje da neki korisnik PCE foruma linka SVOJ review na nekoj stranici (privatni blog ili nešto drugo). Ako mislite pisati review za neki mobitel sa slikama i videom, postajte ga u ovu temu ili u temu Recenzije, iskustva, ocjene mobitela forumaša . Ukoliko se nastavi spamara, flejm ili se prekrši neko od pravila foruma koja su vam dodatno pojašnjena pred nekih tjedan-dva ili ovo gorenavedeno, dodijeliti će se kartoni ili trajno udaljavanje sa foruma. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.05.2014. u 22:12. |
![]() |
![]() |
#7275 |
Registered User
|
Stigao huawei honor 3c, prvi dojmovi i više nego odlični, mob odličnog dizajna, brz fluidan, a još nije napravljen root. Više o mobitelu nakon par dana i ubacivanja novog ROM-a. |
![]() |
![]() |
#7277 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Upravo je to bitno jer kad netko kupuje mobitel i u tjedan dana (ili koliko prati ovu temu) neće uspjet dobit pravi dojam, ako ima razne linkove na cubote, inewove(mogao je napisat u recenziji da mu je otišao touch za mjesec dana), itd.. koji su prikazani bezgrešno, a zapravo su relativno loše kupnje.. |
|
![]() |
![]() |
#7278 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Hvala svima na odgovorima, kupila sam karticu i sve radi normalno. Već sam ga i rootala i za sada sam zadovoljna svime iako nisam neki zahtjevni korisnik. Najvažniji mi je bio touch i ekran koji je odličan i vidljiv i usred podnevnog sunca i baterija za koju ćemo još vidjet kak radi, zasad se dobro drži. Mislim da se mob isplati uzeti, došao me je manje od 850kn, izbjegla sam i carinu, plaćen 19.04. došao jučer na vrata. |
![]() |
![]() |
#7279 |
Registrirao User
|
Odgodjen izlazak za sutra
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7281 |
Registrirao User
|
Skoro ništa ispod 5" i 300 USD, mislim. Ovo su mobiteli s najboljim Sony senzorima: IMX179 Dakele Small Cola (f/2.0), Meizu MX3 (f/2.0), iPhone 5 (f/2.4) IMX135 Coolpad F1 (f/2.0), Newman K18 (f/2.2), Xiaomi Mi3 (f/2.2) Osim ajfona, svi su preko 5" Manji f - bolje fotke, naročito noćne Za razliku od ostalih, Dakele ima 6P optiku (6 leća) Coolpad F1 dual boot rom - Lewa ili MIUI po volji ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 07.05.2014. u 00:33. |
![]() |
![]() |
#7282 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam i prije iNew, ali sa onaj 'stari' sa cxq ROM-om. Šljakao je da je to bila milina. Dobro se sjećam da mi je za 100 sek. lockao 13 satelita na GPS-u. Sad mi je žao da sam ga prodao.
#7283 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7284 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kolega mi je pokrpao zvučnik Lenova (lokalni meštar tu u Samoboru), kad mi ga je vratio rekao mi je "Sretno". Imao je poprilično što reći za kineze ali neću o tome da ne ispadnem hejter, a hejter jesam ![]()
#7285 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Uostalom, to je njegovo mišljenje a ne tvoje. Za tebe znamo da si hejter, al da vidimo što kaže serviser. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7286 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma najrađe ne bi, opet bude ispalo da serem, radije bi onda da kolege iskeširaju neku cifru i pate poput mene ![]()
#7287 |
Registrirao User
|
2 x Huawei g300 OK (jedan zablesio nakon godinu i po, ali se raspao od upotrebe pa se nisam trudio oko flešanja drugog firmvera) ZTE v987 - OK 2 x ZTE v967s - OK ISA ET100 - OK Haier w718 - OK Huawei je u upotrebi već 2 godine, Haier 3-4 mjeseca, ostali 8-10 mjeseci otprilike. v987 je znao ostati u deep sleep fazi bar jednom tjedno ali nakon instalacije Wake my Android Pro i taj problem nestao (već mjesec dana nije kataleptičan ![]()
![]() |
![]() |
#7288 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
G4S Software Download Zna netko o čemu se tu radi? Nova verzija ROMa ili što? |
![]() |
![]() |
#7289 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije ga htio uzeti zato jer nema dostupnih zamjenskih dijelova, nema ili ima vrlo malo službene podrške s ROMovima pa mu se ne da gubiti vrijeme na istraživanje foruma i zato što se služe sa previše ljepila da bi se dijelovi držali na okupu. Umro mi je od smijeha kad sam mu donio raspadnuti V3. Uglavnom, treba mu uvijek dosta više vremena, što teško može naplatiti i ne može dati garanciju da će raditi nakon servisa jer se uglavnom radi o nekom krpanju. |
|
![]() |
![]() |
#7290 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|