Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2014., 17:58   #7261
ivan77
Guest

Znati što? Proporcionalni omjer CC i CD sa DPS in? Raditi proračun lika i omjer nanesen štete
i res. ...mah, neda mi se. Jednostvano je zabavno i ovako. U neke detaljniju razradu builda ću kasnije.
Zasad, sve neka bude otvoreno, forisiranje DPS, healtha..nema veze, al apsolutno nema.
Glavno da je zabavno. Znam što želiš reći, ali meni se jednostavno ovako sviđa.
Nije idealna, možda čak ni dobra kombinacija, al, meni se sviđa.

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
dovoljno mi je vidjeti da mu off hand nema int... sasvim dovoljno da saznam kakav je player i njegovo poznavanje likova
Pa što da ti kažem, uživaj u mojoj inferiornosti.
  Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 18:00   #7262
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ajde to se još da progutat a amulet bez cca? bez vise cda? Nije dodatno prerolan a žuti je...
Ring sa movement speedom? bez aps, cc, cd, armor na ostalim itemima umjesto all ressa, gemovi za ress umjesto int/vit, ma roflmao.

EDIT: Pa napravi lika kako spada pa ćeš onda vidjet dal ti se tako sviđa a ne ovako bezvezno. Kakav proračun lika, pa iz aviona se vidi da sve radiš krivo.
Pogledaj sve wizove iz klana možda skužiš kako to treba bit, osim toga kaj će ti runa na electrocutu za arcane on crit ako nemaš cca za to? Logika čista.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2014., 18:02   #7263
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ajde to se još da progutat a amulet bez cca? bez vise cda? Nije dodatno prerolan a žuti je...
Ring sa movement speedom? bez aps, cc, cd, armor na ostalim itemima umjesto all ressa, gemovi za ress umjesto int/vit, ma roflmao.
Pa ima vremena
Nije ovo posao, igra je.
I to meni jako dobra, tako da ću, s ozbirom na duže vrijeme koje joj mislim posvetiti,
doći do toga, već, jednom, valjda.
  Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 18:07   #7264
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Onda počni odmah a ne nakon godinu dvije.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 02.04.2014., 18:38   #7265
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Igram sad preko sat vremena i pokusavam dobit samo jedan topaz gem i neda da se ubijem. Jedan mi fali da napravim upgrade za chest. Naljutila me igra ko nikad do sad..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/33758496
MAGARAC je online   Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 18:41   #7266
ivan77
Guest

al je ovo rolanje skupo..mičem, dakle po savjetu nepotrebne skillove..
al rulet čisti
  Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 18:41   #7267
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Zašto onda uopće dolaziš na forum?

Do "prijetnji" nisi napisao ni jedan argumentiran post, samo si hvalio blizz/d3 iz samo tebi poznatih razloga.

A kaj se tiče tvog lika da znaš išta pola toga na liku ti ne bi bilo kako je bez obzira na slikove i torment i želje i pozdrave.
buljo, iskusnjaro stara ajde vidim da si potkovan pa daj meni par savijeta koje skilove da koristim na monku, tek počinjem exp s njime. s crusaderom i barbom sam prešo, sad idem s njim. evo ti moj lik, pa daj mi reci šta da promjenim jer ne znam šta je od skilova najbolje koristit nisam s monkom igro od kad sam prvi put prešo igru.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/20208553
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 21:08   #7268
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Piii ... ja mislio da kao u dva moraš skupljat setove one zelene komad po komad, kad ono nađeš zelenu knjigu i kovač ti može iskovat cijeli set ako imaš sve sastojke ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2014., 21:24   #7269
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
i dalje se mora, nema recepta za one fine setove, tipa immortal king
Staro 02.04.2014., 22:39   #7270
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
buljo, iskusnjaro stara ajde vidim da si potkovan pa daj meni par savijeta koje skilove da koristim na monku, tek počinjem exp s njime. s crusaderom i barbom sam prešo, sad idem s njim. evo ti moj lik, pa daj mi reci šta da promjenim jer ne znam šta je od skilova najbolje koristit nisam s monkom igro od kad sam prvi put prešo igru.

Da si me pitao prije loot 2 patcha rekao bi ti ovako ti samo mogu reć da sam odigrao koji sat nekon patcha, vidio da su sjebali pol tog i odustao od monka do daljnjeg. Sry

@Black Dragon

Samo za neke a i to nije lako skupit jer dosta njih nije jeftino iskraftat (jedan set koji imam, mislim sage za pola toga treba gem +280 nečega, ne znam mu točan naziv).

žmnpp
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2014., 22:44   #7271
ivan77
Guest

sve u svemu buljo, hvala na savjetima.
Tek zamjenio gemove, skilove koje ne koristim enchantao u one koje koristim
i lakše se diše. Ima tu još posla.
  Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 01:12   #7272
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Da si me pitao prije loot 2 patcha rekao bi ti ovako ti samo mogu reć da sam odigrao koji sat nekon patcha, vidio da su sjebali pol tog i odustao od monka do daljnjeg. Sry

@Black Dragon

Samo za neke a i to nije lako skupit jer dosta njih nije jeftino iskraftat (jedan set koji imam, mislim sage za pola toga treba gem +280 nečega, ne znam mu točan naziv).

malo sam proučavao na blizardovoj stranici, i evo što sam smislio dosta dobro ide, ali tek sam 62 level od 70 počinje prava težina. ali moram priznat da mi monk djeluje zabavno, ima i on par zanimljivih skilova, ali ipak prednost dajem barbi i crusaderu kad je meel klasa u pitanju.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 08:21   #7273
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:

malo sam proučavao na blizardovoj stranici, i evo što sam smislio dosta dobro ide, ali tek sam 62 level od 70 počinje prava težina. ali moram priznat da mi monk djeluje zabavno, ima i on par zanimljivih skilova, ali ipak prednost dajem barbi i crusaderu kad je meel klasa u pitanju.
Kaj se tice monka, jedino u cemu ti ja mogu pomoc je slaganje uber tenka, kako mi igramo u grupi 99% vremena, umirovio sam svog wizza i složio tenka da imamo izblansiranu grupu za torment 4+... Lik još nema full leg iteme i nije sve dobro izrolano, ali je tanking mrcina. Igam ti healing build s mantrom, allyem, blindingom i onom aurom pod pod. Jednostavno odbija umrijeti. 33k hp/sec uz 13 milja tougha, 600k hpa i 11k armora.

a ovaj build i opremanje od ivana necu ni komentirati...
Osta je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 08:59   #7274
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

dajte popustite malo covjeku, nekima treba glavu razbit da shvate, a nu varana vec nakon godine dana igranja konacno poslusao pokoji savjet.

Citiraj:

Igrao sam monka u skoro nepromijenjenom skill setupu kao i prije ekspanzije. Ide do T2, no nemam ros, pa se stvari malo mijenjaju poslije lvl60.

u pravilu, build je sa sto vise skill cooldown reduce, jedan passive koji tome pridonosi, aoe damage i +% to xyz skills itemi, ukljucujuci pojedini skill i fire/cold/lightning damage bonus.

ostalo ti je najbitnije da imas veliki attack speed i sto veci loh.

od skillova one koji ti daju besmrtnost, blinding flash, 777 strike su u pravilu dovoljni. ostalo po zelji i buildu. mozes sloziti jos dmg reduction s runeama u nekim skillovima i dmg bonus s mantrom i blinding flashom. sa 150k dps se da igrat t2
Staro 03.04.2014., 09:34   #7275
ivan77
Guest

e, a što dalje?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/36236627
Dokle spuštati res. na uštrb CD+CC? Gemove mjenjam polako, ali koji je omjer?

edit: na ringovima sam zarolao CC+CD, samo refresh lika kasni..
i ove meteor i ray of frost skillove

..tek sad vidim da sam moga profitirat sa jednim mempo of twilight, lvl. 70
al sam ga rastalio jer mi se učinilo smeće tad..no nema veze.
Savjeti su dobro došli.
  Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 10:14   #7276
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
e, a što dalje?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/36236627
Dokle spuštati res. na uštrb CD+CC? Gemove mjenjam polako, ali koji je omjer?

edit: na ringovima sam zarolao CC+CD, samo refresh lika kasni..
i ove meteor i ray of frost skillove

..tek sad vidim da sam moga profitirat sa jednim mempo of twilight, lvl. 70
al sam ga rastalio jer mi se učinilo smeće tad..no nema veze.
Savjeti su dobro došli.
Ako već nisi, na broken crownu prerolaj ray of frost u socket i nutra stavi barem marquise life gem, a u sve ostale sockete na gearu stavljaj diamonde za resist, koji više znače u globalu od int gemova, a možeš onda s ostaloga geara micati allres za attack rollove.
Na weaponu prerollaj resource cost u socket i frkni čim jači emerald nutra, a na lijevom ringu prerolaj allres u attack speed ili CC. Glovese promijeni allres ili armor u crit chance/attack speed. Na sourceu isto resource cost u int promijeni i to je to, ostalo i nije baš za rerollanje nego čekaš bolje dropove.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 13:20   #7277
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da se ubacim u pricu s monkom, jucer ga digao tj. kasno sinoc na lvl 70, slozio fire build, tj. jedini koji mogu fire sloziti od poonudjenih skilova, Master nivo tezine ide kao kroz sir, kontam da bi isao i t1, 5M Tough i 350k dmg, malo izgleda ali super radi, ali nisam imao vise vremena da se igram, danas dizem jos barbara i crusadera, pa kad i oni budu na 70 onda monku pristupam pod obavezno, pa iducih par tjedana samo njega igram. Wiz mi malo vec dosadio.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 15:10   #7278
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/C...0/hero/5785161

Ja ga igram ovako, tj tek trebam pocet, pripremam mu gear za T1 preko crusadera, znaci full u lighting dmg, TF + Son of odyn su must weapon jer su bolesni na monku, a ovako je sav dmg osim jednog lightning, a serenity izbacuje pyshical dps.

Gear nije reforgan jos bas, jer mi fali jos dosta toga, ali po buildu mi se ovo cinilo dobro, cak i s ovim gearom, ubijem champ pack za manje od 10 sec, sto je za taj dps odlicno.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2014., 22:33   #7279
ivan77
Guest

kako ste rasporedili one paragon bodove za DH, barba?
Imam nove likove, pa na što paziti?
  Reply With Quote
Staro 04.04.2014., 15:42   #7280
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
kako ste rasporedili one paragon bodove za DH, barba?
Imam nove likove, pa na što paziti?
S paragon bodovima popunjavas rupe.

Core: Sve u strenght to nikad ne skodi al ako imas malo lifea onda stavis u vit

Offensive: Ako imas pristojan cc stavis u chd, ak ne stavis u cc ali s obzirom da trebas 10 pointova za 1 % cc ranije se vise isplati stavljat u att speed

Defensive: All resist osima ako nekim cudom imas 80% reduckiju od resista

Utility: life on hit

i to ti manje vise vrijedi za sve likove

eventualno wiz i wd idu na cd reduction i resource cost reduction
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2014., 16:13   #7281
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

za defensive se isplati i life regen ako imas lika koji pere na daljinu, wd, dh, wiz.
Staro 05.04.2014., 01:17   #7282
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Puno ljudi pita di farmat materijale pa evo pomoć, odlična stranica.

http://www.diablofans.com/forums/dia...drop-locations

žmnpp
Staro 05.04.2014., 01:19   #7283
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
E da, to e ta! TNX

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 08:26   #7284
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Jučer si konačno sredio chainstun WDa koji kombinacijom 2 legendaryja (ceremonial knife i mojo) i Gargantuana može više manje konstantno držati elite pod kontrolom do razine da skoro nikad ne napadaju, ali mi fali još jedan leg za izvući maksimum iz builda, ali kakvi su mi ciljani dropovi zadnjih dana ne bi smjelo predugo da i to ne droppa mi 😃

Sa ovim crowd controlom bi bez beda mogli sad i na Torment 4 riftove danas.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 08:56   #7285
ivan77
Guest

jel moguće (teoretski) solo igrat torment 6, bez veći problema?
  Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 10:09   #7286
Komba
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Vjerojatno i mozes, al je jako sporto i puno moras kite-at. Ja sam igrao neki farm run na T6 gdje otvaras chestove samo(hotfixali su) i tamo sam mogao ubit ove trash mobove ali elite su mi bile nemoguce.
Komba je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 16:12   #7287
ivan77
Guest

DH u razvoju, i "kojim putem krenuti", dosta tu toga nije refreshano, sad sam lvl. 64, dok pišem, tu pokazuje 57.... http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/37816344
al recite mi ovako,
imam namjeru forsirati glass - cannon sa zamkama, dakle, nabaciti CD+CC gdje ide + attack speed i dex na max, i kitati.
Da li netko vozi takvu kombinaciju, da li ima 1 hand ili 2 hand, i slično?
I da li takvo što radi na ROS?
  Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 16:21   #7288
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

ja iskreno neznam zaš igraš igru ovu, dobro da jos nisu tu ljudi na forumu poceli klikat misem umjesto tebe.

ontopic, kao digli su 25% lege drop rate u riftovima, a lege nijedan vec 2 dana nije dropo, jebeno su to

ajd bar imamo 50% xp bonus ovaj vikend
Staro 05.04.2014., 16:36   #7289
ivan77
Guest

ma pitam jer vidim da se dosta toga promijenilo od kada sam igra DH zadnji put.
Recimo, nema više one fore za stalno shadow i šetanje između njih.
To je bilo skoro kao bug.
I ne vodi više manticore/windforce glavnu riječ, mislim ne nužno.
  Reply With Quote
Staro 05.04.2014., 18:08   #7290
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
ontopic, kao digli su 25% lege drop rate u riftovima, a lege nijedan vec 2 dana nije dropo, jebeno su to

ajd bar imamo 50% xp bonus ovaj vikend
Baš to, a kad se sjetim one slavne izjave, mislim Travis Day da je bio, da kad padne leg item da će se ljudi samo upitat' "how awesome it is" padne mi mrak na oči. Mene taj RNG ubija u pojam, pa mislim jedno 70-ak leg sam dobio ali nijedan build changer, osim ako ne računaju 2 Traveler's Pledge u jednom danu, jedan pao kad sam igrao s WDom, a drugi s wizom, ovaj drugi je fino čak imao dext ili helm iz Crown of The invoker seta, koji padne sa str a barba ni nemam
razmišljao sam da napravim fino slikovnicu sa svim dropovima i na službeni forum
A igram k'o sumanut i pada al' uuuužas kako je teško naći upgrejd za više od t3. Niti jedan helm od Kadale od 2500 blood shardova, onda sam prestao i počeo kupovati offhand i dobio leg ali ne i upgrejd u odnosu na rare u turi od 500kom.

A frend već ima full tal set, Vyr set 3 komada, Firebird set 4 komada, brdo dobrih amuleta, a igra mrvicu manje od mene
U D2 je barem upornost dolazila do izražaja a ovdje i kad padne zarola smeće

Ali bitno je da će opet nerfat nešto, CoA mf runove, CotA exp, a povećat drop rate matsa doslovno da se usereš s njima što je pak opet pretjerivanje al' eto no što to vrijedi kad trebat imati više sreće za RNG nego ikad. A znam da je teško uskladiti i "neke" luđake koji igraju 24/7 i vikendaše i kuknjavu po forumima ali eto, tamo još nisam kukao pa moram malo tu

Malo je offtopic ali morao sam se malo požaliti

E i što je najgore, ja koji igram malo više, ne mogu baš ništa od recepata, gemova, leg itema dati frendu koji igra kad dođe s posla, pa ffs i account bound a stash je manji od makova zrna, sad kad ima xy buildova, sve je account bound, pa di će se to sve držat'

Zadnje izmijenjeno od: fedaykin. 05.04.2014. u 18:41.
fedaykin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno