|
![]() |
#7231 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Sojicu dijeli kartone,ali nemoj zakljucavati temu da pati preduzece ![]() |
![]() |
![]() |
#7232 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7233 |
Guest
|
bok ![]() možete osvojiti Iocean X8... na vrlo jednostavan način ovdje http://www.iocean.cc/winx8.html po ko voli nek izvoli sretno ![]() |
![]() |
#7234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sudeći po ovoj slici, svaki novi model koji se na tržištu pojavljuje nakon 24.04 bi trebao imati minimalno Android 4.3. Ovo se odnosi na potpuno nove modele mobilnih uređaja, nemojte se zavaravati da ćete primjerak mobitela koji je na tržištu od prije 24.04., dobiti s KK-om. Negdje sam čitao da na ovaj način Google želi pritisnuti (ponajviše Kineske) proizvođače mobitela (a samim time i Mediatek) da ostanu u koraku s nadogradnjama i novijim verzijama sustava... |
![]() |
![]() |
#7236 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Tako da svaka cast na dvije godine garancije, no ocito iste mozes objesiti macku o rep kad ne dobijes mobitel i zadrze ti lovu ![]() Sto se tice shop.com-a, to su ustvari kinezi koji dijele skladiste sa tim talijanima. Ja sam narucio pogreskom iz kine, pa sam im objasnio situaciju. Nema problema, u 2min sve rijesili. U petak narucen mobitel, malo razgovora radi moje krivice, sve se rijesilo, jucer mobitel uredno stigao. Dakle same pohvale sa moje strane na taj shop. |
|
![]() |
![]() |
#7237 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Bilo bi lijepo da dođe android 4.3/4.4 na ove MTK uređaje ali čisto sumnjam. A kada i ako bi došao na jedan većinom se mogu portati pa rade gotovo na svim mobitelima.
#7238 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Napomena da garancija u Italiji ili garancija u Španjolskoj ne znači da se mobitel pošalje u IT/ESP, da se tamo zaprimi, popravi/zamijeni i šalje nazad. Ne. Oni proslijeđuju uređaje u Kinu (bilo koju zemlju proizvodnje). Ili Vam daju naputak da se uređaj šalje direktno u Kinu. No, kako god, ne znam za Njemačku. Konkretno Androidfiguren.de. Nadao bih se da su Nijemci bolji po tom pitanju.
#7239 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7240 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7241 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Jiayu g4c
Za početak da odmah pohvalim mobitel, ne ispuštam ga iz ruku cijeli dan, otkad mi je došao jučer, al za punu recenziju trebat će još nekoliko dana. E sada na ono važno, imam problem: Mob ima 4Gb interne memorije koja bi mi bila dovoljna za sve da ona nije uopće podjeljenja za aplikacije i mediju i sl. Os je 4.2.2. Pitanje je: moram li kupiti microsd karticu da bih uopće koristila mp3 player ili kameru ili spremila ikakav fajl na njemu ili je možda greška u samom mobu? Prvi put sam naručila iz Kine, sve ostalo je uredno, samo me to muči jer moj prijašnji mob Huawei g300 nije imao takvih problema. Molim pomoć, hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
#7242 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kineski mobiteli
@Rema32, koji uređaj si kupila? Btw. Mislim da trebaš memorijsku karticu. |
![]() |
![]() |
#7243 |
Antimićanin
|
Pa piše, Jiayu G4C ![]() @Rema32 - Jiayu G4 modeli traže MicroSD karticu. To je napisano u svakom poštenijem reviewu na internetovima. A i nije nauka ni neki trošak kupiti karticu od 16GB koja dođe 80-tak kn. Odakle si ga naručila i koliko si ga čekala? Pitam jer sam naručio isti takav, koji je navodno jučer krenuo "Inserted to a bag". I reci mi koja je baterija unutra, 2000 mAh ili 3000 mAh. |
![]() |
![]() |
#7244 |
Premium
|
Ne piše, barem meni preko Tapatalka.. |
![]() |
![]() |
#7245 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7246 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Dakle, potrebna je high speed kartica? Moj Jiayu G4S je dobio tracking number preko singposta... ![]() |
![]() |
![]() |
#7248 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Poštovanje ekipo novi sam član ovog foruma i čitajući ga primjetio sam da se zaista može naći mnoštvo odgovora na neke probleme u svezi kineskih mobitela. problem na koji sam ja naišao je slijedeći instalirao Navigon i Tom Tom navigacije i ne mogu niti jednu pokrenuti, na navigonu mi izbacuje da nisam povezan na WI-FI ( a jesam ) a na Tom Tomu Unable to connect to Tom Tom. Mobitel je iOcean X7 HD ,na copilotu sam uspio skinuti HR i Italy karte radilo jedno pola sata a onda nestale karte i više nisam uspio skidat karte , ako neko može pomoć bio bi mu zahvalan ,samo da napomenem da se na googlovu navigaciju bez problema spajam i radi normalno. |
![]() |
![]() |
#7249 |
Registrirao User
|
Je li netko od prisutnih isprobao Miracast tehnologiju na novim MTK6592 Octa mobitelima? Miracast Test
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7250 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
U tom slučaju se posipam pepelom, ja sam odgovorio u skladu sa svojim čajniz iskustvom. Očito su oni drukčije odlučili u vezi particija memorije. |
![]() |
![]() |
#7251 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@pskpress Meni Navigon radi kako treba, a usput koristim iGO i Sygic koji još nikad nisu zakazali na bilo kojem mobitelu što sam imao zadnjih par godina bili oni brand name ili Kinezi poput Cubot One, THL T100S, iNew v3,... Probaj nabaviti neku drugu verziju tih programa pa probati s njome. Ili stavi drugi program za navigaciju.
#7252 |
Registrirao User
|
Opet ja s miracastom ![]() U kombinaciji s OTG-om ili bluetooth mišom/tipkovnicom, ovakav mobitel može poslužiti kao solidno android računalo. Ili ne? (uz odgovarajući TV ili ovu igračku)
![]() |
![]() |
#7253 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7254 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Ja koristim iGo, probao sam i sygic i uredno rade, ak ti je tlaka tražiti ih po netu i igrati se postavkama, kupi Mireov DontPanic ili plati nekom da ti složi iGo, pa si na istom |
|
![]() |
![]() |
#7255 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kako ukloniti iz mobitela kompletnu instalaciju Copilota ? Stisnuo sam krive karte da mi skine i kad su se skinule ostale su se zaključale. Nekakav file je negdje ostao jer deinstalacija nije pomogla... |
![]() |
![]() |
#7256 | |
Premium
|
Citiraj:
btw. Zašto si pitao samo za Octa uređaje, potrebna je velika procesorska snaga za to? |
|
![]() |
![]() |
#7257 |
Antimićanin
|
Pa ručno ih izbriši sa nekim file explorerom. Na Androidu ih fala bogu imaš mali milijon. |
![]() |
![]() |
#7258 |
Registrirao User
|
Zato jer je mtk6592 reklamiran kao soc s podrskom za miracast. Za glatki prikaz na tv/monitoru prijemnik (smart tv ili dongle) bi trebao imat dovoljno dobar procesor. Nije mi toliko zanimljivo zbog gledanja videa nego vise da mogu mobitel koristit kao mini racunalo ili za gledanje utakmica, npr Real nedavno preko ZDF-a.
![]() |
![]() |
#7259 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7260 |
Premium
|
Aha, sad sam malo potražio okolo, ovi podržavaju: MTK 6589,MTK 6589T,MTK6582,MTK6592, e ne vidim info podržava li MT6582MW koji je u upravo naručenom THL T5S? Ako netko zna nek javi, da ne bacam lovu na dongle bez veze. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|