|
![]() |
#7231 |
Guest
|
Ako mi kažeš gdje je taj code, dajem ti ga ![]() |
![]() |
![]() |
#7232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7233 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uh, ako ste uzimali digital version onda moze biti samo na vasem accountu od hearthstonea. http://us.battle.net/d3/en/blog/1339...4%A2-3-20-2014 Nisam dobro pročitao, znači samo oni sa fizičkom kopijom su dobili keyeve, ovima sa digitalom se automatski dodaje ingame u Hearthstoneu
![]() |
#7235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nemozes nac taj key, on pita za key koji mu daje heartstone card pack, ti fakat apsolutno nista ne citas ![]() Ja sve sto nadem je apsolutno sranje, nasao danas 2h flail koji duplicira bombardment, apsolutno smece je bio. Sta god od legendarya nadem nije vrijedno usea, tocno me podsjeca na 5 mjesec kad je D3 izasao. A o tome da su serveri mrtvi vec 2 dana u prime time to vec i ptice pjevaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7237 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Lol ovo mora bit neka neslana sala.... ![]() Battlenet je 'prezauzet' tm i ima queue... Queue je poceo s 150min i sad se popeo na 400min... Jos podrugljivo pise ispod 'Go offline' ![]() *khm* 'There is no curse on Entish, Elvish or the tongues of Men...' Jebeni Blizzard... Zato ljudi oce offline...da nemoraju trpit ovakva sranja. Da mogu igrat kad ocu i kak ocu. Ne da moram rezervaciju uzimat. .... i stalno mi taj odvratni queue popup iskace da me zajebava da nemogu ni pisat....o sunce ti... Fuck this shit....nema diabla danas... Ovo sam 15 min pisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7239 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7240 |
Vozi Miškoooo!!!
|
jel jos napad u toku na blizzardove servere u EU? Ja cijelo popodne americke ganjam, rade bez problema, ping mi oko 200ms ali sve radi za nevjerovati dobro... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7241 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Evo slikice od WD-a (malo krivo kaže iteme jer ne prikazuje uopće u armoryju enchantove). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7242 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
e danas sam si i ja lijepo digo svog crusadera, i počeo igrat torment 1, ne znam šta ljudi pričaju da je s njim teško, meni je super klasa. doduše još nisam probo torment 1 na actu 5, sad malo farmam act 3 nabijam levele kad skupim 63 onda krećem na act 5, ali stvarno je odlična klasa inače nisam zadovoljan s expanzijom mislio sam da će biti duža više questova nekako mi je prekratka ali zbog crusadera mi nije žao što sam je kupio. uz barbu i wizarda mislim da ću najviše s njim igrat. http://www.pohrani.com/f/1V/10j/45Rc...eenshot000.jpg pala mi ova sjekira maloprije i s hard težine sam odmah mogo počet igrat torment 1. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7243 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Je, dobar je crusader, zapostavio sam ga na EU serveru, na americkom ga tek dizem, igram samo Normal da mogu sve skilove isprobavati sto i kako radi. A za nevjerovati je koliko jedan ili dva komada opreme mogu promjeniti nacin igranja. Meni je za act V trebalo cca 6sati, zabavno, duze mi treba nego za act I, meni pase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7244 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Al da, bilo je sranje overall. P.s. - ko ce prvi ovako nesto lootat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7246 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam mali i tek se igram, nemam vremena pa sam od 18.03. do sada tek dogurao do lvl 43 ![]() U odnosu na D2 ovdje ti stvarno drastično promjeni način igre pojedini komad opreme. Pribavio ovo i sada se samo sa "lopticama" igram ![]() ![]()
![]() |
#7247 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedino sto znam da nema dimishing return je attack speed, critical hit i critical hit dmg, jer ih jednostavno tesko mozes tj zelis prepucavat. Ove pender's gloves sam dobio prije 2 dana, useless, moram nac one sa shrienom od 10 minuta ( bilo prije sat vremena ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7249 |
Premium
|
Nisam jos uspio vidit na streamu koliko traje pylon ali mislim da mu je duration samo doubled, znaci 60 sec umjesto 30, a shrine traje 10 minuta, sto je isto zapravo sranje ako se uzme u obzir da se ocekivalo trajanje od 60 minuta. Edit: I kazu streameri da je najcesi drop u actu 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7253 |
Guest
|
Slijedi sad bildanje za Torment 2, Torment 1 ide već lagano, bit će veselo ![]() Palo mi jučer par planova od toga 1 zeleni set. Materijala ni od kuda. http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/36236627 |
![]() |
![]() |
#7254 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7255 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja ne znam al ti stvarno pojma nemaš...
![]() |
![]() |
#7257 | |
Guest
|
Citiraj:
Ove tvrdnje o "imanju pojma" su bez veze. A dalje se stvarno neću prepucavat ovdje i gubit vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
#7258 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
največa trollčina u ovom topicu si ti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7259 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto onda uopće dolaziš na forum? Do "prijetnji" nisi napisao ni jedan argumentiran post, samo si hvalio blizz/d3 iz samo tebi poznatih razloga. A kaj se tiče tvog lika da znaš išta pola toga na liku ti ne bi bilo kako je bez obzira na slikove i torment i želje i pozdrave.
![]() |
#7260 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|