|
![]() |
#7171 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Znam ja razliku od oruzja, nisam bas tip da sam igrao samo sa jednom vrstom. Stalno mijenjam i oruzja i kitove jer mi dosadi igrati sa istom kombinacijom. Znam i razliku između AT4 i CG-a samo se moj komentar odnosio na frustraciju na igrace koji namjerno koriste CG za pjesadiju sto je za mene, a i za server na kojem igram nekorektno. Barem po mojem viđenju do sada CG za pjesadiju koriste najcesce low level igraci. A sto se tice flejmanja, dok sam igrao cod2 nije bilo foruma gdje nisam imao trajni ban ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7172 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja CG koristim katkada namjerno, katkada slučajno, kada mi npr. ponestane metaka u svim drugim oružjima, a nož ne mogu bacat preko pola mape, pa mi se okrzne uslijed lošeg kretanja da spičim nekog sa CG-om, sa explosives perkom i divim se fizici dok tijela medica lete where no man has gone before ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7173 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
-noob CG lamer -noob-tuber -noob camper -noob sniper -retarded slugs user -ez-mode m14 enchanted retard (???!!??) sve to najcesce zaokruzeno sa fight like man(??!??)........i tako cijelu godinu... Sta fali CG-u i zasto ga "low level" igraci samo koriste, ako je tako lijepo ucinkovit vs. inf? Sta si ne napravite servere "handguns only" pa uzivate a ne whynate po partijama i forumima ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7174 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Sve je dopušteno ako to igra dozvoljava i ako su developeri tako zamislili. Posebno me nerviraju serveri sa ograničenjima npr. ograničenje recona pa kad ga izaberem onda me server ubije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7176 | |
Guest
|
Citiraj:
problem je sto su developeri imbecili pa dopuste/previde abusanje necega. tu uskace community koji takve stvari pokusava balansirat. |
|
![]() |
![]() |
#7177 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni najviše ide na k**** kad znam da recimo čuče u zgradi na arici i kempaju, i znam da ako opalim CG da ću ih pobit, i kad to napravim, a po meni je to totalno fair, znam dobit kick jer CGam infantry, a veze s vezom nema ![]()
![]() |
#7178 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#7179 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ne hejtam ih (tako jako), najgore je kad se potiho spoje na server na kojem letim (na kojem me nitko ni u snu ne moze skinuti) i hladnokrvno mi strpaju AT4 projektil u mog shiny blackhwaka, abjuzeri!! veky you broke the game!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prokleti Gejm Brejkeri :P
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7181 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#7183 |
Addicted to music.
|
Nitko ne spama, vezano je za igru ionako. ![]()
![]() |
![]() |
#7184 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Kako me naživcirao idiot jedan sada. Majmun čeka u bazi helić, prvi uđe u njega, poleti, nagne dolje i iskoči. Prvi put sam pomislio, gle njubare, ali kad je to 4 puta napravio, prijavio sam ga adminu. Rezultat, nikom ništ, aj otišao sa servera. Stvarno ima pacijenata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7185 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlični hitboxovi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=B5WF_XMJcKQ&hd=1 Samo treba probati sa još nekom drugom klasom jer je ovaj wookie malo pogrbljen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7186 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7187 |
Guest
|
kriste kakav opanak zadnji ![]() al glavno da se menski cuje na kraju videa ![]() |
![]() |
![]() |
#7188 |
Addicted to music.
|
Tiiiiiiiii znaš Cyc. ![]() Ma pokušavali smo razne stvari sinoć na praznom serveru: hitbox, knife, quickscoping, no scope, etc. Uglavnom, Lepi me htio roadkillati chopperom i pazi, chopper pada na mene, meni izbaci da mogu stisnuti 'E' da uđem, lol.Uđem u chopper dok je još bio u padu, ranio me teško, krenem letjeti i n00b Lepi me raznese sa C4. ![]()
![]() |
![]() |
#7191 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
O moj bože... Nezna se koji je bolji video! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7196 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ima koje razlike u igri ovoj preko EA Dmanagera i one na Steamu? Mogu kad uzmem ovu od EA dodat u steam pod non steam games i pristupati friends listi in game? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7197 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
to ne mozes ni s jednom ni drugom verzijom (ako govoris o Steam friends listi) jer igra ima svoj sustav za prijatelje, i mozes ih imati samo 20, bolje ustedi parsto kuna i kupi samo key za EA download manager |
![]() |
![]() |
![]() |
#7200 |
Addicted to music.
|
Report. Radi login od 01:30h.
![]() |
|
|
Oglas