|
![]() |
#691 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#692 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Uz to, radi s bilo kojim softverom - on šalje komande koje su mapirane za svaku tipku (npr CTRL+F i sl.). MApiranje je u fileu "hotkey" u direktoriju "Program Files\Gigabyte\" Lako ga možeš promijeniti, ako ti to treba. Jedino što meni ne prihvaća komande za Escape i Tab. Pretpostavljam da je za tvoju karticu dosta toga slično. I, da, ne znam kako hvata daljinski. Dosad sam ga koristio samo eksperimentalno, iz blizine. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#694 | |
Guest
|
Citiraj:
sada sam teki vidio. da imam takav tv tuner. hmmm... moram vidjeti koliko je velik driver jer imam mali upload. ako ništa drugo mogu ti spržiti i poslati cd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#695 |
Registered User
|
Znam za Intelliremote, ali ga uopće nisam razmatrao. Hvala na sugestiji. Koliko vidim, moj daljinski nije na listi podržanih (što još uvijek ne znači da ne radi). Uz to, košta 24 dolara, a meni je to ipak više igračka - imam bežičnu tipkovnicu koju uglavnom koristim. Svejedno, probat ću ga. Postoje i neki drugi softveri za to, ali je izgleda ovaj daljinski (odnodno Gigabyte) izvjesna egzotika. LM Remote KeyMap je dosta ok, ali ne podržava moj daljinski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Poslao mi je ova dva linka, ovo je instalacija BlazeVideo HDTV Playera skupa sa driverima, pa ako još nekome bude trebalo. Koliko sam shvatio prvi fajl je verzija za Win 7, dok je drugi za starije Windowse jer sadrži DirectX i .NET patcheve. http://rapidshare.com/files/36417538...in7-driver.rar [15,6 MB] http://rapidshare.com/files/364194873/150.rar [98,4 MB] Ako iz nekog razloga ne želite BlazePlayer, možete instalirati samo drivere iz foldera driver i koristiti neki drugi program za gledanje DVB-T programa. Oni koji su kupili ove stickove najnoviju veziju BlazePlayera mogu skinuti ovdje: http://www.blazevideo.com/download.htm#dtv Kod instalacije samo ukucate s/n koji ste dobili sa DVB-T stickom. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ovo je nasao redscro http://cgi.ebay.com/Digital-USB-2-0-...item3ca70ffe33 pa me zanima, da li to ista valja, eto vec pise da ih je 1000 prodano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ok je....nekoliko mojih kolega na poslu imam taj tuner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Guest
|
ovako dali postoji tv tuner za satelitsku televziju ? ali za laptop ? znači da se može recimo spojiti na usb ili sl... ? znači neka verzija kao sky star 2 kartica ali na usb hvala |
![]() |
![]() |
#700 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | |
Guest
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=183778 Sad si me sjetio da mi stoji nekorištena već godinu dana sigurno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#702 | |
Registered User
|
AverTV Hybrid Volar HD
Citiraj:
A jos se dvoumim izmedu AverTV Hybrid AirExpress, pa me zanima koja bi bila vasa preporuka. Da li se jako grije AverTV Hybrid HD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#704 |
Registered User
|
TV Tuner USB ili ExpressCard
Hvala a jos drugo pitanje. Je imao ko iskustva sa ExpressCard TV Tuner-om, Da li je bolje uzeti AverTv Hybrid Volar HD ili AverTV Hybrid AirExpress, Koristio bi isključivo na laptopu: HP 4710s nx631EA a cjene su im skoro podjednake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima tko kakvih iskustva ili saznanja vezana uz ovaj usb dvb-t MobiDTV Pro/DUAL? Ne izgleda lose, ima nas antenski konektor, shipa se iz UK pa mi je interesantan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
|
Avermedia trinity
Imaj problem jedan, kada hoču gledat DVB-s programe sa DVBViewerom prvo moram u DVBVieweru prebacit na DVB-T programe a tek onda mogu na DVB-S programe inače nema slike, to se dešava samo kada prvi put pokrečem taj program nakon paljenja kompa. To mi se dešava sa svim programima (prog DVB, DVBdream). Mislim da mi se to nije događalo dok sam imao vistu, nisam se baš bio posvetio DVB-s programima onda, a sada na sedmici me ovak zeza. Sa starim LNB-om se događalo da se nakon nekog vremena samo DVB-s isključio na kartici i nije nikakav signal primao pa sam promijenio LNB i sad je dobro. Ako je netko imao takvih problema nek napiše nešto. Analogni i DVB-T tuner rade bez problema.
![]() |
#707 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jako dobra kvaliteta slike, vrlo dobar pripadajuci program, odlican epg sustav, solidan txt, nas antenski prikljucak pa sam odmah mogao prikaciti na vanjsku antenu. Čip je od Realteka rtl2832u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
|
Ja sam isto nešto kemijao sa tim TV karticama, i dok kod kuće ima Terratec sa kojim sam zadovoljan, starom sam riješio AverMedia Twin Star: http://www.avermedia.com/avertv/Prod...il.aspx?Id=470 , pošto nikako nemogu nabaviti Terratec Dual DVB-T u HR. Negdje sam pročitao da AverMedia u svoje drivere uključuje BDA drivere, ali nisam to mogao potvrditi, pa ako netko zna neka javi. Inače, da li je netko isprobao karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kakva su iskustva sa ovom TV karticom ? http://www.notonlytv.net/p_lv32t.html Zanima me za MCE. Ima li tko to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Registered User
|
Zavisi o tvojoj lokaciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Registered User
|
hrt1,2, mozda hrt hd demo, nova i rtl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Može li se sa tv karticom gledati HRTplus i CMC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Samo ako spojiš kabelsku ili maxtv na nju ![]()
![]() |
#720 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|