|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ej ljudi dobio sam ruter Siemens SX763 skup sa atlantom na probni period od 3mj., 2mj. je tek isteklo, ja cu morati vratiti MAXTV jer neradi nikako u vecernjim satima gotovo nikako, a probleme radi od 15h pa skroz do ponoci, zvao vec 6puta dolaze vamo tamo, skinuli su mi brzinu neta sa 4mbit na 2mbit samo da radi MAXTV kak se spada, al i dalje zna sada tu i tam trzati slika na nj. pa me strah da ak se poslije probnih 3mj. pojave jos veci problemi koji se nebudu dali rijesiti jer su prikopcali nove korisnike na toj relaciji di ja zivim onda cu bezveze placati uslugu koja to nije e sad je pitanje slijedece dali postoji ikakva mogucnost da mi ruter ostane bezproduzivanja ugovora, kad budem vracao atlantu il je to nemoguce ? ![]() i usput jel i vama u vecernjim satima MAXTV zajeb*** sa trzanjem i raspadanjem slike na bilo kojem programu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekada je to palilo, ali navodno sada moraš vratiti i router i set top box. Ti probaj pa nas obavijesti kako je prošlo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
|
a jeb* mu, jel ima koja dobra dusa u t-comu koji ce glumiti smotanca ili smotanku pa da mi ipak ostane taj ruter prilikom prijema maxtv uređaja, nek mi se slobodno javi na pm ![]() uz vezi toga da ostane ruter zelja mi je da kupim nekakav jeftini lapcek i onda sa terase ili iz bilo koje sobe u kuci prestekati se na net i surfati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Mene isto hebe od kako su mi spojili MaxTv....ili je do mreze....ili do uredaja, ne znam... Uglavnom redovito mi se svaki dan MaxTv zbloka...ono, samo se smrzne slika i promjenim program te onda radi, ali to je mali problem. Malo veci je sto mi hebeni MaxTv nije radio tjedan dana i kada sam ih nazvao rekli su da moraju napraviti neku "xyz" stvar i da ce onda raditi......kao da ce proraditi za 30-ak min.....i proradilo je nakon sto sam upisao onaj PIN i te gluposti, ali i dalje mi se program svaki dan "smrzne". Uredaj je onaj crni i vec laganini ludim jer nema smisla placati nesto sto ne radi u kako treba....i jos mi slika zna "trzat".... Najzanimljivije je to sto kod roditelja imam stari, onaj srebrni uredaj koji su dijelili odmah u startu i sa njime nikada nisam imao problema, a sa ovim crnim uredajem mi je sve u krcu. Je da je onaj uredaj u drugome gradu, ali hebemu tamo nema bas nikakvih problema....ne trza slika, ne smrzava se, ne moram restartat uredaj svako malo......a u Zg i sa novim uredajem stalno neki problemi. TU je netko rekao da su mu smanjili brzinu net-a radi MaxTV-a....to mi uopce ne dolazi u obzir jer ako placam odredenu brzinu, onda hocu i dobiti ono sto placam. Ne znam u cemu je tu problem!? Dali je sheban uredaj ili je losa veza....ili....!? Nekako mi nema smisla da ih nazovem i da mi oni smanje brzinu interneta radi MaxTV-a...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
|
meni je smanjena brzina neta na 2mbit radi maxtv jer je kao parica prelosa, sada sam na probnom periodu od 3mj. proslo je 2mj. no sada slika puno manje trza no i dalje za mene nije to to, zbog danas sutra kad budu prestekali opet nove korisnike na net ili na maxtv onda ce sve biti isto kao prije zbog zagusenje veze i placat cu ono sto mi nenude kaj bi trebali nuditi, tako da cu to uskoro otkantati otkud je i dosao jer nevrijedi tih para i zajebavanja oko zvanja sluzbe za korisnike prosli tijedan sam 6 puta zvao u tijednu svaki dan drugi poziv, uglavnom bedastoce, budu mi vratili brzinu kad otkantam maxtv |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam jedan totalno glup problem, naime MaxTv mi je spojen sa scartom u TV i sve sljaka kako treba no kada spojim DVD player na isti TV i pokrenem film odmah mi se "pomjesaju" slike od filma i od MaxTV-a.....kao da je spojeno sve na isti kanal! DVD je spojen cincevima na TV, a MaxTv scartom. Probao sam i drugi DVD player no problem je i dalje tu. Kada iskljucim MaxTv iz TV-a onda imam sliku i zvuk.....a cim ga upalim tj. spojim scart sve se pohebe i ne radi ni DVD ni MAxTv. Dali je to sheban TV (BTW radi se o smecu Vivax od 70 cm) ili ja nesto krivo radim....ali sumnjam jer sam hebemu na drugome TV-u imao isto tako spojeno i sve je radilo. Ima netko ideju sta da radim, osim da mjenjam TV ili da ostanem pri onome kada hocu gledati DVD da iskopcam MaxTV iz telke i spojim DVD....sto je debilno, ali jedino tako radi. Na TV-u imam jedan scart, jedan prikljucak za cinceve i jedan jos sa cincevima koji nisam isprobao i koji imam takoder i na DVD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#699 | |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
od sada ti traze da vratis i router tako da si ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#702 |
Premium
|
pri vracanju maxtv, ako presutis ko ja i nis te nepitaju onda ti ostane to cudo ![]() nakon par dana iso sam zvati dali su mi prikrpali automatski ugovor zbog WLAN, zovem ja i javi se pica na tel. SZK veli nemam nikakvih ugovornih obveza, pa se sad ceka bozicna akcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Mallosi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel postoji taj max tv prijemnik u kakvoj wireless varijanti? Znaci on stoji kod tva i spaja se bezicno na router, jer mi se bas ne svida da vucem jedno 6-7m lan kabla do kompa i tva jer su u razlicitim sobama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Što se tiče vračanja rutera,ja sam prvi puta vratio i maxtv i router, a sad je neka nova akcija zbog dolaska novih programa nna maxtv,pa mi je neki trgovac maxtv usluga(oni po dučanima) utrapio još na tri mjeseci probnog roka,na koji ni nisam znao da imam pravo,sad mi došao maxtv,ali bez modema a imam staru KASDU,pa sam zvao u t-com gdje su mi rekli da router nisam smio vratit i da je to moje vlasništvo. Došao neki dan iz teh.podrške i donio mi novi router za koji mi je rekao neka ga na kraju probnog roka ne vračam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
|
sad sam tek primjetio HTV2 u terminu 18.20-18.40 odašilje emisiju "Županijska panorama" i uglavnom, preko antene sam normalno gledao emisiju Osječko-baranjske županije, a na MAXTV je bila Zagrebačka panorama... Jel mogu ja ako namjestiti da imam Osječku panoramu, jer očito je da HTV za različite dijelove odašilje različite programe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Premium
|
ili jednostavno nabaviti drugi WLAN router koji podržava client mode i spojiti ga na MAXTv uređaj u drugoj sobi. bi li radilo tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Njemačkoj mnogi ISP (da, i t-com) nude bežične uređaje za prijenos IPTVa između routera i stb-a. Netko tvrdi da trenutna brzina wlana mu nije dovoljna za prikaz hd materijal. Uvjeren sam da je netko to sigurno već napravio pa proguglaj.
![]() |
#715 |
Premium
|
da li bi ovo poslužilo u tu svrhu? linky-> AirLive WL-5450AP, 802.11g 54Mbps AP w/client AP/bridge/repeater WDS, odvojiva Antena, 18dBm power, 1MB Flash memory... Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 30.10.2009. u 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
|
@CoreDownloader - ovaj tvoj post je toliko konstruktivan koliko i kolonija skakavaca na putu prema poljima usjeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
maxTV problem
dobio sam novi reciver za max tv u tcomu i sad kad ga prikopcam na router pise mi error connecting i nek provjerim jesu li svi kablovi dobro spojeni..provjerim ja sve i opet nece... onda sam zamjenio taj reciver sa onim od staraca...znaci na njihove kablove sam spojio taj novi i opet mi pise error connecting i nek provjerim kablove... a od staraca reciver radi sve normalno(oni imaju onaj prvi)... u cem je problem? ja imam sad ovaj ![]() a starci ovakav slican..samo ne pise to atlanta.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: PROOF. 15.11.2009. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
420
|
ja kad sam promijenio STB morao sam nazvat službu i dat im mac adresu i serijski broj STBa.. radili su mi programi, ali mi je stalno javljalo da glavni pin nije ispravan i bila je uključena roditeljska zaštita i nisam vidio pola programa.. STB sam isto nabavio onako sastrane ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|