|
![]() |
#691 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() A usput da je grafika najvažnija mi dojde od tipa koji ima 180h igranja spider solatria ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | ||
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
vise manje svatko zna sta sve donosi od gameplay elemenata novi GTAIV (tipovi misija, NPCovi, grad, etc) posto je igra vani vec pola godine ostaje nam samo raspravljati o grafici i kako je optimizirana za PCove nema mi ni smisla raspravljati koliko je dobar gameplay ako ne mogu ni pokrenuti igru ili ako ce mi igra stekati svako malo bez obzira igrao na low ili high detaljima Citiraj:
prosla su vremena baldurs gatea, fallouta, arcanuma, duke nukema, jedi knighta, grim fandanga, carmageddona etc - tj igara koje su imale fenomenalan gameplay koji te drzao za kompom 24/7 unatoc srot grafici danas se ugl reklamira grafika - i u dosta slucajeva je ona dovoljna da igru izvuce na vrh (crysis sam presao iskljucivo zato da vidim kraj kad se zaledi otok i svu moc danasnjih shadera..) |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Duke Nukem nitko ne bi igrao tada samo zato da može zabiti score sa okom od the bossa. To što ti podilaziš i prihvaćaš taj marketing je tvoj problem. Ali s obzirom na ono što si napisao, nekako mi se čini da nisi igrao te igrice kada su izašle u to vrijeme.
![]() |
![]() |
#694 | |||
Banned
|
Citiraj:
aj duke nukem 3d i grim fandango su imali dobre grafike za svoje vrijeme (iako bih rekao da su to bile solidne grafike zamaskirane odlicnim dizajnom..) Citiraj:
a sta mi preostaje? koliko danas ima PC igara sa prosjecnom ili nikakvom grafikom, ali koje to nadoknadjuju gameplayom koji bi drzao ljude pred kompom? ne mogu se sjetiti niti jedne (osim par besplatnih MMORPGova koje sam igrao duze vrijeme - no MMORPGovi su klasa za sebe..) audiosurf mi pada na pamet, no tesko da se moze reci da je ta igra imala losu grafiku.. Citiraj:
odigrao sam i previse igara u to doba.. no vremena se mjenjaju i developerima je ponestalo originalnosti pa se iskljucivo izvlace na graficke fićire - neki manje a neki vise uspjesno |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo na ovoj stranici (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest) sam testirao svoj komp i kaze mi da nemam dosta jak komp(komp iz siga) Rezultat testiranja: http://www.systemrequirementslab.com...raph_all_2.gif Nemam riječi, ak bude ovak kak pise u sistem requirement onda stvarno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jedva cekam da ovo izadje , nedavno sam odigrao Vice City . I nadam se da cu ga vrtiti bez problema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Većina igara onda koju smo igrali su bile dobre jer su video igre bile nešto novo: Igrivi film. I proveo sam dosta vremena gledajući izbljuvane texture i patio za grafikom ko na platnu. I da te su igre bile super. Danas ih ne bi mogo ni pokrenut većinu od gadosti. Šugave su. Onda su bile tehničko osvježenje sad znamo za bolje i sad su šugave. Za čisto gameplay vezano...: Da grafika je važna za se uživit nije sve ali je važna što realnije izgleda lakše se uživit i točka. Fizika , što bolja to bolji gameplay. Najveći dio čari gta 4 mi je euforia engine i lude stvari koje se događaju a ne to što neki lik u igri ima smiješne gaće..... Dakle tehnologija pridonosi gameplayu. Dajte djetetu koje nikad nije igralo igru upalite duke nukem 3d i crysis na dva paralelna kompa pa gledajte što će djete reć gdje je gameplay. // Osim ako ne trza crysis na tom kompu onda ne važi ![]() Jedan info za gta 4 ako netko još nije čuo za hrv neće biti dostupan preko steama.
![]() |
#700 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Mad_Duke! Što se tiće San Andreasa, da zaigram ju zbog tih normalnih vozila i pojedinih textura jer mi se igra ćini realna. Općenito u toj igri ima bezbroj svakojakih mogučnosti i meni barem uz istinite stvari igrivost je odlična. No svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne priča. Što se tiće FS-a, prvi komp koji sam imao je bila 486-ica i prva igrica koju mi je frend stavio jer pojma nisam imao je bila FS također na crno-žutom monitoru. Koliko znam simulator znači simulirati nešto iz stvarnosti, postići što stvarniju fiziku i djelovanje sila iz stvarnosti, a samim time i grafika igra tu ulogu (barem za mene da, za ostale se neću miješat). inače sam dovoljno vremena u zrakoplovstvu i dobro vidim razliku između npr. 2002 i X-a. Pozdrav Wolfblade! Ja nisam nigdje rekao da je u općem smislu grafika najvažnija, nego sam rekao da je MENI najvažnija, u ostala mišljenja se neću mješati, 100 ljudi, 100 ćudi. Što se tiće Spider- solitaira, ne igram ga, nego bzvz nabijam sate iz fore, ako igram šta to su onda COD, GTA, FS, NFS. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
|
Neki vec dobili http://uk.youtube.com/watch?v=AvYCqLbR-6o Ne znam bash hoce li biti sretni, jer se igra ne moze pokrenuti do 3.12. lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Premium
|
Tesko da ce on postati ista lol Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
|
Da da da ![]() Gadovi jedni moj preorder će doć kad svi budu igrali piratsku a ovaj dobio danima prije. Ma krasno lol
![]() |
#711 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Registered Abuser
|
ja sam svoju kopiju naručio preko game.co.uk 27.49 funti ili ti oko 235kn release date 3.12. dostava 3-5 dana, naravno zbog multiplayera, i to posebno zbog FREE moda http://www.youtube.com/watch?v=R_kVROL3O2E -you get to act as a complete psychopath in a consecvence free enviroment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
|
Citiraj:
Svaka čast. Jedina zamjerka zasad moramo imat originalni dvd ubačen kad god igramo a ja ga mislio čuvat .......
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Premium
|
Evo malo zanimljivosti... Readme.txt iz igre http://www.gtalegende.com/imgdivers/...0201ReadMe.txt Citiraj:
lol, izgleda da neke kartice nisu dosegle dovoljan level da prikazu damage na autu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
meni se čini da je to sa procesorom malo prenapuhano.ta grafika mi neizgleda tolko doba da bi trebala zahtjeve krajziza.ili je prenapuhano ili katastrofalno optimizirano.a moguće i namjerno da je loše optimizirano jerbo se ljude možda tjera na konzole...neznam..možda |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
o prelasku na konzolu (tocnije ps3) sam i ja razmisljao. dovoljno je sredeno da se igraju pucacine iz prvog lica u mp-u i to je dovoljno. jedino bi sredio komp da moze pokrenut diabla III ( ![]() za igranje bi bila plejka tu. ![]() a, o gta IV ne mogu niti pomisliti na ovoj masini ! (nazalost ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|