|
![]() |
#691 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Najbolje ti je nazvat Amis pa ih pitat, jer mislim da nemas nekog ucinka preko onog obrazca na webu, mislim da te nemaju u bazi, pa ti kazu da se nemozes spojit, dakle nazovi objasni problemcek i pitaj ih sta ti je cinit, mislim da ti nitko od nas na forumu nemoze dat tocnu informaicju osim njih u Amisu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
da bi od bilo kojeg operatera uzeo ADSL, mora postojati žični priključak kod tebe doma e sad ja isto neznam, da li prvo moras platiti T-Comu da te opet spoje na njihovu mrežu, pa se tek onda prebaciš na Amis ili možeš direktno podnest zahtjev da te Amis spoji na svoju mrežu... to bi najbolje bilo da nazoveš Amisovu službu za korisnike i objasniš da imaš telefonsku žicu doma, ali da nije u upotrebi...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
hmm cudno je da u dubravi brojevi koji pocinju sa 2911 nisu pokriveni, dok oni s 2930 jesu, a 2911 je 'mladja' linija , mislim da je njezina troznamenkasta verzija jos prije x godina dosla dvije godine poslije trznam. verzije 2930, cudno... stvarno bi trebali vise pocet pokrivat, imam pun k**ac frendova koji bi na amis a ne mogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Mislim da ti nebi trebao ništa radit sa T-comom ali imaš jedinstvenu situaciju pa nisam siguran.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#697 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
ok onda ču ih nazvati, dečki hvala vam puno na pomoči, javljati ču vam šta su mi rekli, ako če netko imati sličnih situacija da zna šta mu je činiti! Hvala puno!
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Link Zagreb - Maribor
Katastrofa... ovo vise nije za izdrazat... Ping do Maribora 50-80.... ![]() ![]() ![]() ![]() A i poslije na njihovim routama ima vise sranja nego preko drugih ISP-ova. Mislim da ako to ne srede, mogao bih ponovo postati T-Scum / Iskon korisnik.
![]() |
#700 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
sumnjam da je do njih, prije bih reko da t-com prcka po centralama zbog ovog kakti povecanja brzina, jer npr. ja sam prije par dana bio bez tel. i neta cijeli dan a amisovci nisu znali u cemu je kvaka, da bih sljedeci dan skuzio da sam na boljoj parici (ping mi se vratio u normalu (prije je bio skoro 100) i nemam vise puno errora)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Kaj god... kakve veze ima T-Scum i njihova cetrala kad od zadnje tocke u HR do prve u SLO treba 70ms?!?! ![]() I ovdje su se ljudi vec zalili na taj link.... jednostavno njihov link prema van je u qrcu... e sad da li nesto rade ili imaju previse korisnika, mene nije briga... Sutra zovem SZK i malo cu ih pilati... ovo nije normalno.... I brzina je u banani, ali to mi i nije tako bitno... ali kad odjednom imam za 40-50 veci ping u igrama, to me i te kako hebe! ![]()
Ovo je potpis... ![]() Zadnje izmijenjeno od: pigo1973. 11.09.2007. u 08:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
|
Jel se to meni cini ili je amis "pao" ???? Sreca kaj imam vip pa mogu na net kaj trebam, ali ako je pao nije bas dobro, evo vec pola cuke nema neta niti telefona, a sluzbu nemrem dobit zadnjih 5minuta, nadam se da nije nesto ozbiljno |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/images/1213amis.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Premium
|
Citiraj:
drugim rijecima staticki ip ![]() ma sve je to ok, bas modem "kasljuca" zeza, ili ja imam problema ili nesto sa njima, neznam vidjet cemo salju mi tehnicare inace su se ugodno iznedaili kako imam najnoviju verziju soft u routeru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
bas sam danas dobio papire od amisa (naime prelazim s t scuma)ali me ova vasa rasprava malo odbija...vise neznam sta da radim a tu je i to navodno povecanje brzina od ht-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
|
pa po meni se svakako isplati prelazak na amis, iz dva razloga, prvi imas flat nema gledanja na pakete, a brzina ko brzina meni osobno netreba vise od 1MB skidam igram se itd, sasvim dovoljno, sve ostalo je perverzij a drugi razlog, svaki problem stvarno rj, evo kod mene je uklonjen kvar tko bi ga znao sta je bilo, glavno da nema problema i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
|
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo kako je kod mene: ![]()
![]() |
#713 |
|
kad si to mjerio? meni je ping prema parizu preko 100 ms već 2 mjeseca u čemu je caka?
![]() |
#714 |
Premium
|
![]() |
#715 |
|
na speedtestu. kak ti mjeriš?
![]() |
#716 |
Premium
|
Pa preko CMDa. Zato sam ti i ostavio adrese, tako da znate kak se mjeri ping. Znači, otvoriš Command-Promt i upišeš (za Paris): ping www.snsci.fr Meni je trenutno Average: 38ms
![]() |
#717 |
|
da , meni je average 39 ms . zašto onda speedtest pokazuje preko 100?
![]() |
#718 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium