|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo ja sam u procesu nabavljanja ![]() ![]() igra se pojavila na netu (legalno) neki preorder od EA itd... ako se ne varam.... i tako se igra da nabavit.... EDIT : evo sto sam nasao na jednoj stranici. For those of you who want to download your copy of Crytek's upcoming first person shooter Crysis, the EA STORE is now letting you pre-load the full game with purchase. There's both the regular and Special Edition versions to download (the Special Edition adds an exclusive multiplayer vehicle among other extras). The game will be unlocked on Nov. 14. Evo sluzbeni link za download naravno treba samo platit ![]() link sluzbeni izlazak je 14.11.2007god Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 11.11.2007. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Bas me zanima sta je sa iskorištavanjem 4 jezgre. Ako je sve ostalo na onome iz demo-a (a vjerovatno je), onda u ku.ac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Premium
|
evo ja cu probat za koju min pa vam javim kako stvari stoje imam quad 6600@3.3ghz ![]() EDIT evo igram kompletnu igru driveri su mi stariji radi odredenih problema sa novima igra mi izgleda isto ko i demo znaci po pitanju zahtjevnosti uzas 1280x1024 sve na high oko 25fps.ova sto je podnosljivo.... igra izgleda mrak igram sad demo misiju pa kad to predem i dodem do drugog djela javim se po pitanju optimizacije sumnjam da se ista napravilo po tom pitanju.... btw 33% procesora u prosijeku quada tako da... nikaj od toga ili ja ne znam ukljucit sve 4 jezgre moram malo pocackat po meniu prvi dojam ne znam kad cu danas zaspat samo me to muci ![]() Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 11.11.2007. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Wuhu, to se traži, iskorištava on sve četiri jezgre, da, sam kaj je svaka 33% iskorištene isto ko i meni 60% svaka na dvoglavom procu, tak je bilo i u demou, a čini se da ništa nisu poboljšali što se tiće optimiziranosti -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Još jedna igra koja je zbog pritisaka (čitaj para ![]() Nabijem ih ![]()
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
|
nakon 2h igre nemam rijeci doslovno me igra ocarala pricom a i samom akcijom na normalu ne mozes glumit john ramba i uletit u selo i sve poklat mozes pokusat ali sa onim svojim "mocima" da se pristojno igrat najbolji mi je clock mod nestanes ove jadnike zbunis nakupe se na hrpu bacis granatu i svi odose u zrak ![]() fizika strasno nesto bacis granatu u bunker odleti kompletni bunker u zrak sa cikom koji dere sa m60.eticom po flori i fauni.... srediti tenk nista lakse sa clock modom i par zolja ![]() decki ko ima GTX.ice ultre SLI modove sada ce vam se kartice dobrano oznojit da ovo radi kako treba meni je oko 25fps.ova prosijek bude i ispod i iznad max 40fps.ova ![]() ![]() ![]() ![]() zalosno je ponovo sve ostaje na grafickim karticama prokleta nvidia sa takvim cijenama!!! di su dobra stara vremena kad je matroxica bila najjaca i to za 1500kn!!!! uffff mene zanima kako ce radit na kompu od nea-st on ima dvije gtx-ice u SLI.u |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
|
sto tebi znaci neoptizirano??? to sto nemos igrat ili? hehehe de decki znamo svi da ova igra je high-end danasnjice i naravno da ju nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena !!! i autori su rekli da tko ima posten komp moci ce se igrat a ostali neka zaborave igru dok ne nabave novi komp! btw igra ce dobit patche tako da ce se to sredit sa vremenom.... bit ce ti optimizirano sa dvije ultre u SLI modu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To i mene zanima, jel su sredili podršku za SLI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Obečavali su brda i doline o optimizaciji za Intel. Valjda misle kak je optimizacija da ti svaka jezgra radi na 33% ![]() Neću ni pričati o problemima sa korištenjem (odnosno nemogućnosti korištenja) Adaptive AA i AF-a... Jedino kaj stoji je "nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena "...e baš tako i je, tako su je napravili da se vucara i na procu sa četri jezgre i najnovijim grafama ![]()
![]() |
![]() |
#705 | |
/
|
Citiraj:
![]() istina, obećavali su sve na full čisto glatko na 8800GTX, 2GB RAM i C2D procesor malo jači...ali kaj se desilo? napravili galamu i buku na sve strane i onda ljudi "stisli" i izdali nam oni jako, jako neoptimiziranu igru....jer se sve ovo vucara bez aa..da se još to ukopča... ![]() ne kažem da neću igrati..ali ono...danas-sutra: Far Cry 2 - MIN: 4GB RAM, 9800GTX, Quad-Core Extreme... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Premium
|
Citiraj:
druga stvar ako se netko sjeca Far Cry-a isto tako se nije moglo igrat na maximalnim detaljima dosta dugo vremena... sad su crytekovci napravili istu foru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
Mislim da su totlno zeznuli igru sa neoptimiziranošcu... Kada bi se barem malo bolje vrtila sigurno bi im i prodaja išla bolje (ne kažem da nece ici dobro kad igra izađe, ali sigurno bi bilo bolje da je optimizirano). Iskreno nije mi toliko stalno do rušenja drveća i vatnja protivnika za vrat, bolje cu pucati u cod-u koji mi leti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma, spustim sve na midium i piči..Odigram ju sada tako jer mi se zbog jedne igre ne isplati nadograđivati komp, a kroz jedno dvije godine ju odigram ponovno sa max detaljima kada će zvjer od pc-a za današnje pojmove koštati jedno četri ,četri i pol soma kuna .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
/
|
Citiraj:
![]() @Newmie o ići će njima prodaja...itekako...ovi preko bare mijenjaju kompove ko čarape ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde da ja vas nesto pitam sto je World in Conflict neoptimizirana igra jer kad stavis sve na high i max AA AT igra se nemoze igrat!!! ima dosta takvih primjera..... btw i ja bi zelio da naprave patch pa da imam pristojnih 50FPS.ova ali ne na stetu grafici ili fizici... EDIT za drivere necu komentirat meni ruse divx tj bsplayer tako da ovi zadnji koji su kao za crysis ma ta nvidia nek se napusi oni uvijek zeznu stvar a o EA necu komentirat iskreno kompanija gleda samo kako da lovu ubere drugo im nije bitno.... prije su bili okey kad je harao NFS SE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Super Moderators
|
Ovak-to je TWIMTBP igra optimizirana za Nevidiu, rade je sto godina i onda pakšu iz Nevidia driver-teama sad serucka kako je to "nestandardan engine", da su zato problemi sa adaptive AA i lošom primjenom AF...pa nisu je kvragu počeli preključe radit nego je rade godinama i to usko surađujući sa ljudima iz Nevidie ![]() Na ATI grafi isto ne šljaka adaptive AA, AF tak-tak... Ma, znao sam ja da bude sve otišlo u krasni čim ih je kupio Electronic Arts, bilo je blesavo i pomislit da ih neće natjerati da izbace poluzavršenu igru na tržište...
![]() |
#715 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa nemožete uspoređivati cod 4 i crysis, imak je crysis otvoreniji, ogromna razlika u interakciji,a i ljepši od cod 4. No, obečali su, nisu ispunili, ljudi bu ih pljuvali, ali če oni svejedno igru prodati ![]() Izači če patchevi i driveri, tu bu se dobilo oko 20%, još kada se igra tweaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad se samo sjetim onih slikovnica kak G80 preuzima svu grafiku na sebe, pa kak je quad naj-naj za tu igru, pa ovo, pa ono. Tolko pompozno najavljivana igra i sad bez pogovora guši sve po redu. Stvarno da čovjek ne povjeruje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Super Moderators
|
![]() |
#720 |
Premium
|
ma ni jedna igra nece terat te 4 jezgre jos bar 1godinu mozda i 2 !!!!!! bar dobro dodu za multitasking i dekodiranje hd.ova tj x.264 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|