Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2007., 17:35   #691
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
evo ja sam u procesu nabavljanja pa cemo da vidimo koliko moj komp vrijedi radi toga sam ulupao toliko novaca u njega

igra se pojavila na netu (legalno) neki preorder od EA itd... ako se ne varam.... i tako se igra da nabavit....

EDIT : evo sto sam nasao na jednoj stranici.
For those of you who want to download your copy of Crytek's upcoming first person shooter Crysis, the EA STORE is now letting you pre-load the full game with purchase. There's both the regular and Special Edition versions to download (the Special Edition adds an exclusive multiplayer vehicle among other extras). The game will be unlocked on Nov. 14.
Evo sluzbeni link za download naravno treba samo platit
link

sluzbeni izlazak je 14.11.2007god

Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 11.11.2007. u 18:25.
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 18:13   #692
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Bas me zanima sta je sa iskorištavanjem 4 jezgre. Ako je sve ostalo na onome iz demo-a (a vjerovatno je), onda u ku.ac.
NortonCommander je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2007., 19:19   #693
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Još uvijek neznam sto bi moglo iskoristiti 4 jezgre.....nek neko sa qudom proba da vidimo...makar sumnjam jer CAD programima su dovoljne 2 jezgre....bas da igra tolko vuce...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 19:52   #694
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

evo ja cu probat za koju min pa vam javim kako stvari stoje imam quad 6600@3.3ghz

EDIT evo igram kompletnu igru driveri su mi stariji radi odredenih problema sa novima igra mi izgleda isto ko i demo znaci po pitanju zahtjevnosti uzas 1280x1024 sve na high oko 25fps.ova sto je podnosljivo....

igra izgleda mrak igram sad demo misiju pa kad to predem i dodem do drugog djela javim se po pitanju optimizacije sumnjam da se ista napravilo po tom pitanju.... btw 33% procesora u prosijeku quada tako da... nikaj od toga ili ja ne znam ukljucit sve 4 jezgre moram malo pocackat po meniu

prvi dojam ne znam kad cu danas zaspat samo me to muci

Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 11.11.2007. u 20:33.
Staro 11.11.2007., 22:11   #695
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Wuhu, to se traži, iskorištava on sve četiri jezgre, da, sam kaj je svaka 33% iskorištene isto ko i meni 60% svaka na dvoglavom procu, tak je bilo i u demou, a čini se da ništa nisu poboljšali što se tiće optimiziranosti -.-
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:16   #696
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
a čini se da ništa nisu poboljšali što se tiće optimiziranosti -.-
kupuj rajo nove grafičke (da bumo precizniji - kompove)...

ja sam u procesu nabave (legalne ofc.) pa sutra javim kakva je...naravno - potweakana
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:22   #697
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Wuhu, to se traži, iskorištava on sve četiri jezgre, da, sam kaj je svaka 33% iskorištene isto ko i meni 60% svaka na dvoglavom procu, tak je bilo i u demou, a čini se da ništa nisu poboljšali što se tiće optimiziranosti -.-
Pa, nisu ni mogli nekaj napravit...par dana nakon kaj je demo bio vani sam čitao da je igra već u štancanju.

Još jedna igra koja je zbog pritisaka (čitaj para) neoptimizirana puštena na tžište...

Nabijem ih

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:26   #698
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
kupuj rajo nove grafičke (da bumo precizniji - kompove)
Ni novi komp ti nebu pomogo.....neoptimizirano i gotovo....podsjeca me na DiRT
tech je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:26   #699
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

nakon 2h igre nemam rijeci doslovno me igra ocarala pricom a i samom akcijom na normalu ne mozes glumit john ramba i uletit u selo i sve poklat mozes pokusat ali sa onim svojim "mocima" da se pristojno igrat najbolji mi je clock mod nestanes ove jadnike zbunis nakupe se na hrpu bacis granatu i svi odose u zrak

fizika strasno nesto bacis granatu u bunker odleti kompletni bunker u zrak sa cikom koji dere sa m60.eticom po flori i fauni....

srediti tenk nista lakse sa clock modom i par zolja joooooj mogao bi do sutra.................

decki ko ima GTX.ice ultre SLI modove sada ce vam se kartice dobrano oznojit da ovo radi kako treba meni je oko 25fps.ova prosijek bude i ispod i iznad max 40fps.ova btw 4 jezgre ni jedna igra ne moze upogonit sa ovom igrom bez beda mogu jos kodirat neki divx u pozadini i sve ce radit u najboljem redu i jos ostane 20% procesora lufta

zalosno je ponovo sve ostaje na grafickim karticama prokleta nvidia sa takvim cijenama!!! di su dobra stara vremena kad je matroxica bila najjaca i to za 1500kn!!!! uffff

mene zanima kako ce radit na kompu od nea-st on ima dvije gtx-ice u SLI.u
Staro 11.11.2007., 22:30   #700
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ni novi komp ti nebu pomogo.....neoptimizirano i gotovo....podsjeca me DiRT

sto tebi znaci neoptizirano??? to sto nemos igrat ili? hehehe de decki znamo svi da ova igra je high-end danasnjice i naravno da ju nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena !!! i autori su rekli da tko ima posten komp moci ce se igrat a ostali neka zaborave igru dok ne nabave novi komp!

btw igra ce dobit patche tako da ce se to sredit sa vremenom....

bit ce ti optimizirano sa dvije ultre u SLI modu
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2007., 22:31   #701
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
To i mene zanima, jel su sredili podršku za SLI.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:31   #702
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ni novi komp ti nebu pomogo.....neoptimizirano i gotovo....podsjeca me na DiRT
totalno neoprimizirano...
nek se ugledaju na cod4
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:37   #703
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
totalno neoprimizirano...
nek se ugledaju na cod4
Točno to, baš sam to iskomentirao na COD 4 temi.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:42   #704
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
hehehe de decki znamo svi da ova igra je high-end danasnjice i naravno da ju nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena !!! i autori su rekli da tko ima posten komp moci ce se igrat a ostali neka zaborave igru dok ne nabave novi komp!
Glupost, igra je neoptimizirana.
Obečavali su brda i doline o optimizaciji za Intel.
Valjda misle kak je optimizacija da ti svaka jezgra radi na 33%
Neću ni pričati o problemima sa korištenjem (odnosno nemogućnosti korištenja) Adaptive AA i AF-a...

Jedino kaj stoji je "nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena "...e baš tako i je, tako su je napravili da se vucara i na procu sa četri jezgre i najnovijim grafama

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 11.11.2007., 22:47   #705
svebee
/

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Jedino kaj stoji je "nemres igrat kako treba jer je igra tako napravljena "...e baš tako i je, tako su je napravili da se vucara i na procu sa četri jezgre i najnovijim grafama
dobra

istina, obećavali su sve na full čisto glatko na 8800GTX, 2GB RAM i C2D procesor malo jači...ali kaj se desilo? napravili galamu i buku na sve strane i onda ljudi "stisli" i izdali nam oni jako, jako neoptimiziranu igru....jer se sve ovo vucara bez aa..da se još to ukopča...

ne kažem da neću igrati..ali ono...danas-sutra: Far Cry 2 - MIN: 4GB RAM, 9800GTX, Quad-Core Extreme...
Staro 11.11.2007., 22:49   #706
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Glupost, igra je neoptimizirana.
Obečavali su brda i doline o optimizaciji za Intel.
Valjda misle kak je optimizacija da ti svaka jezgra radi na 33%
Neću ni pričati o problemima sa korištenjem (odnosno nemogućnosti korištenja) Adaptive AA i AF-a...

slazemo se po tom pitanju izbacit ce neki patch malo su pretjerali ali iskreno za quad ne kuzim foru rekli su sami autori da ce imat podrsku za njega a igra jedva koristi 33% svake jezgre...tj totala.... rame proguta do 92% od 2gb

druga stvar ako se netko sjeca Far Cry-a isto tako se nije moglo igrat na maximalnim detaljima dosta dugo vremena... sad su crytekovci napravili istu foru...
Staro 11.11.2007., 22:50   #707
Newmie
Premium

Mislim da su totlno zeznuli igru sa neoptimiziranošcu... Kada bi se barem malo bolje vrtila sigurno bi im i prodaja išla bolje (ne kažem da nece ici dobro kad igra izađe, ali sigurno bi bilo bolje da je optimizirano).
Iskreno nije mi toliko stalno do rušenja drveća i vatnja protivnika za vrat, bolje cu pucati u cod-u koji mi leti...
Staro 11.11.2007., 22:51   #708
killerbee
Wannabe Pilot
Moj komp

killerbee's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
dobra

istina, obećavali su sve na full čisto glatko na 8800GTX, 2GB RAM i C2D procesor malo jači...ali kaj se desilo? napravili galamu i buku na sve strane i onda ljudi "stisli" i izdali nam oni jako, jako neoptimiziranu igru....jer se sve ovo vucara bez aa..da se još to ukopča...

ne kažem da neću igrati..ali ono...danas-sutra: Far Cry 2 - MIN: 4GB RAM, 9800GTX, Quad-Core Extreme...
Ne bih se čudio. CoD4 je 100 puta bolje optmiziran i još k tome ima podršku za SLI. Ajde Neo-ST i Gradjanin nabacite svoje reze.
killerbee je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:53   #709
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma, spustim sve na midium i piči..Odigram ju sada tako jer mi se zbog jedne igre ne isplati nadograđivati komp, a kroz jedno dvije godine ju odigram ponovno sa max detaljima kada će zvjer od pc-a za današnje pojmove koštati jedno četri ,četri i pol soma kuna ....
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 22:55   #710
svebee
/

Citiraj:
Autor killerbee Pregled postova
Ne bih se čudio. CoD4 je 100 puta bolje optmiziran i još k tome ima podršku za SLI. Ajde Neo-ST i Gradjanin nabacite svoje reze.
mali OFF..on je pobral bananka

@Newmie
o ići će njima prodaja...itekako...ovi preko bare mijenjaju kompove ko čarape sigurno si mogu mislit kolko je već pre-ordera...
Staro 11.11.2007., 22:57   #711
Newmie
Premium

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ma, spustim sve na midium i piči..Odigram ju sada tako jer mi se zbog jedne igre ne isplati nadograđivati komp, a kroz jedno dvije godine ju odigram ponovno sa max detaljima kada će zvjer od pc-a za današnje pojmove koštati jedno četri ,četri i pol soma kuna ....
za dvije godine ova igra nece biti nista posebno dobra pa ju neces igrati
Staro 11.11.2007., 22:59   #712
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
za dvije godine ova igra nece biti nista posebno dobra pa ju neces igrati
Zašto ne,pa znam ja i danas instalirati i odigrati neku igru stru dve-tri godine i stariju ako mi je dobra...Nije sve u grafici.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 23:00   #713
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor killerbee Pregled postova
COD4 je napravljen tako da pristojno izgleda i da ga svi mogu igrat... ne kazem da je igra losa presao sam ju jucer i igra je odlicna sve stoji stvarno FPS na svom mjestu!
ajde da ja vas nesto pitam sto je World in Conflict neoptimizirana igra jer kad stavis sve na high i max AA AT igra se nemoze igrat!!! ima dosta takvih primjera.....

btw i ja bi zelio da naprave patch pa da imam pristojnih 50FPS.ova ali ne na stetu grafici ili fizici...

EDIT za drivere necu komentirat meni ruse divx tj bsplayer tako da ovi zadnji koji su kao za crysis ma ta nvidia nek se napusi oni uvijek zeznu stvar a o EA necu komentirat iskreno kompanija gleda samo kako da lovu ubere drugo im nije bitno.... prije su bili okey kad je harao NFS SE
Staro 11.11.2007., 23:01   #714
Jelc
Super Moderators

Ovak-to je TWIMTBP igra optimizirana za Nevidiu, rade je sto godina i onda pakšu iz Nevidia driver-teama sad serucka kako je to "nestandardan engine", da su zato problemi sa adaptive AA i lošom primjenom AF...pa nisu je kvragu počeli preključe radit nego je rade godinama i to usko surađujući sa ljudima iz Nevidie

Na ATI grafi isto ne šljaka adaptive AA, AF tak-tak...
Ma, znao sam ja da bude sve otišlo u krasni čim ih je kupio Electronic Arts, bilo je blesavo i pomislit da ih neće natjerati da izbace poluzavršenu igru na tržište...

Staro 11.11.2007., 23:02   #715
Newmie
Premium

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Zašto ne,pa znam ja i danas instalirati i odigrati neku igru stru dve-tri godine i stariju ako mi je dobra...Nije sve u grafici.
znam, u pravu si. tako isto bi jos danas mogao sa guštom odigrat far cry...
Staro 11.11.2007., 23:12   #716
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Pa nemožete uspoređivati cod 4 i crysis, imak je crysis otvoreniji, ogromna razlika u interakciji,a i ljepši od cod 4.
No, obečali su, nisu ispunili, ljudi bu ih pljuvali, ali če oni svejedno igru prodati

Izači če patchevi i driveri, tu bu se dobilo oko 20%, još kada se igra tweaka.
matija84 je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 23:12   #717
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Kad se samo sjetim onih slikovnica kak G80 preuzima svu grafiku na sebe, pa kak je quad naj-naj za tu igru, pa ovo, pa ono. Tolko pompozno najavljivana igra i sad bez pogovora guši sve po redu. Stvarno da čovjek ne povjeruje. Boli njih briga dal vama dela ili ne. Igra je napravljena da se pokupe pare, da Intel i nVidia imaju izgovor za bijesne cijene i lijepe naljepnice na kutijama. Kasnije samo izdaju najavljeni patch za SLi i ostale "sitnice" i to je to. Nema utopije od Q + G80 SLi i 70FPS s AA i AF na 30" Dellu. Takav scenarij si vrti ekipa s Galactice. Sve se to znalo otpočetka, a sad kao svi zatečeni i nemreju shvatiti kak i zakaj je neoptimizirana.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2007., 23:17   #718
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kad se samo sjetim onih slikovnica kak G80 preuzima svu grafiku na sebe, pa kak je quad naj-naj za tu igru, pa ovo, pa ono. Tolko pompozno najavljivana igra i sad bez pogovora guši sve po redu. Stvarno da čovjek ne povjeruje. Boli njih briga dal vama dela ili ne. Igra je napravljena da se pokupe pare, da Intel i nVidia imaju izgovor za bijesne cijene i lijepe naljepnice na kutijama. Kasnije samo izdaju najavljeni patch za SLi i ostale "sitnice" i to je to. Nema utopije od Q + G80 SLi i 70FPS s AA i AF na 30" Dellu. Takav scenarij si vrti ekipa s Galactice. Sve se to znalo otpočetka, a sad kao svi zatečeni i nemreju shvatiti kak i zakaj je neoptimizirana.
potpis
Staro 11.11.2007., 23:30   #719
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kad se samo sjetim onih slikovnica kak G80 preuzima svu grafiku na sebe
A kaj jambraš-pa tak i je...od četri jezgre efektivno radi jedna a grafa ćera sve ostalo

Staro 11.11.2007., 23:34   #720
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

ma ni jedna igra nece terat te 4 jezgre jos bar 1godinu mozda i 2 !!!!!!
bar dobro dodu za multitasking i dekodiranje hd.ova tj x.264
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno