|
![]() |
#691 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Pa evo ja dns platio 3940kn. Jučer sam ih pitao preko chata, napisali su mi da je cijena 3940kn. Danas mi je došao zahtjev za plaćanje na email adresu i ja sam platio 3940kn. Tako da nemam pojma zasto sad pise 4940kn... Koliko vidim na tvojem screenu je drukčiji i paket, to je onaj stariji sa Spidermanom i Dark Souls + dualsense...meni su u chat ponudili sa FIFA 22, Ratchet and Clank i onaj All start + dodatni dualsense...tak da nezz kaj da kazem.. Zadnje izmijenjeno od: Karlito14. 28.10.2021. u 18:05. Razlog: Edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Hvala na info Karlito. Ova ponuda je dobra za one koji žele produžiti pretplatu na HT-u (ili postati novi pretplatnici)... Za sve ostale, ovo je najskuplji PS5 na tržištu. ![]() Da sam cijelo vrijeme na S tarifi, ispadne me gotovo 1000EUR. Tako da, možemo to gledati na dva načina. 1. Ti si jako dobro prošao, dobio si relatino jeftini PS. 2. HT te namamio i ustvari plaćaš jako skupu pretplatu. ![]() Ali ajde, GZ na kupovini. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Registered User
|
'2. HT te namamio i ustvari plaćaš jako skupu pretplatu.' Pa ne znam, mislim da 116kn za ovu tarifu i sto se dobije u njoj i nije toliko puno. Ne znam sto konkurencija tocno nudi u tom cjenovnom rangu, ali cujem po frendovima koji imaju u Telemachu da stalno imaju problema sa pucanjem veze i glupostima. Na HT se stvarno ne mogu požaliti sto se toga tice, ali bas nikad nikakvih problema. Posto jos imam 3 broja uz svoj dobijem jos neki popust tako da me mjesecni racun i ne ispadne puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Tarifa je kakva je, njemu očito dovoljno iako ima boljih opcija. Plaćao ju dosad, može i dalje jer je dobio vrhunsku ponudu za PS5. Sama plejka je 500€ plus dodatni kontroler to je 450 kn kad je na akciji, Fifa 22 recimo 400 kn na njuškalu, novi Ratchet 250 kn, All Star jedni ćevapi, tak da je on u biti dobio puno toga praktički po cijeni same konzole. Iskreno malo mi je čudno da je HT dao takvu ponudu, ko da se netko zajebao i kak je netko napisao, trebalo bit 4940, a ne 3940. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Registered User
|
Citiraj:
edit: ovako su mi napisali jučer u chat; Sadržaj novoga paketa - PlayStation 5 + Ratchet and Clank Rift Apart PS5 + Destruction All Stars PS5 + FIFA 22 PS5 + dodatni Dualsense kontroler. Cijena u L: 3.460 kn Cijena u S: 3.940 kn Zadnje izmijenjeno od: Karlito14. 28.10.2021. u 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bome, nisam fan tih akcija na ugovore a još manje fan plejke, ali razmišljam kao manjina. Ovo je čist fajn deal za onoga tko će tako i ovako sljedećih godina koristiti tmobile usluge. Ja sam isto korisnik tarife S silom prilike zbog magente. Znam da ću je koristiti još sigurno par godina i teoretski mogao bi uzeti tu plejku za daljnju preprodaju i ne vidim to kao da me operater namamio. Nije da svaki mjesec plaćaš ratu za uređaj, e to je recimo debilana. Famozni mobiteli za samo 9,99kn, jea rajt.
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Brkate lonce i poklopce. Covjek je 15g u tcomu i redovno uzima tarife na pretplatu tj svi vi placate bon iliti pretplatu nekakvu. U ovom slucaju je on uzeo plejku umjesto mobitela i tak mu svejedno bio pod ugovorom ili ne stoga nema se sta gledat ukupna cijena tarife i plejke. Uvjeti kupnje se lako provjere kod njih na chatu. Cijena vrhunska za cijeli set. Moze se dobit ta cijena sam ak si tam vec duze i malo se hrvas sa njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
To osiguranje možeš uzet samo ako si kod njih kupio konzolu i to odmah prilikom narudžbe, ima negdje napomena na njihovoj stranici. Ali provjeri, niš te ne košta |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ono što piše: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prvu godinu Sony pokriva, drugu dućan di si kupio plejku. Ako dućan odbije uvažit reklamaciju nakon isteka prve godine, traži to u pismenom obliku i prijavi. Ja imam 2x PS5 kupljene u različitim dućanima i na isti upit sam dobio slične odgovore; jamstvo je 1 godina, ali i nakon toga možete probati reklamirati. Također sam prije pola godine kupio Nintendo Switch u SD koji ima isto 1 godinu jamstva te je na moj upit prodavač potvrdio da u stvari imam 2 godine jamstva. Poslano sa Sony XZ3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Zbog toga mi i nema smisla uzimati produžena jamstva jer prodaju 2 ekstra godine, a jednu od te dvije ekstra u pravilu imam po zakonu tak da mi prodaju i ono što već imam.
![]() |
![]() |
#708 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#711 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja kada sam bio pitao HT za konzolu bez ugovorne obveze odnosno samo da ju platim jednokratno kao da sam ju kupio preko nekog ducani rekli su da to nije moguce odnosno ponudili su mi da raskinem sadasnji ugovor ( platim naravno preostalo ) i naprave mi novi ugovor na 2 god. ja bi konzolu mogao platiti jednokratno, ali bi pretplata ostala ili ukratko najskuplja moguca opcija za kupnju konzole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Tko bi pobogu uopće išao pitati operatera da kupi konzolu bez ikakvog ugovora. Pa neće operater zaradit na prodaji PS5, nego na pretplati koju će ti uvalit uz PS5.
![]() |
#713 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ha ha, baš sam genijalac. Ali dijelio je Sony, a i Nintendo uz konzole zapravo vouchere tj kodove za skinuti igra sa store-a. Imam čak doma negdje jedan za Vitu gdje se dobivaju tri igre i istekao je, ima rok. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Zadnje izmijenjeno od: LeskiRM. 30.10.2021. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
|
Evo, dugi je vikend bio, ali igralo se nešto. Ratchet i Clank: Rift Apart, odlična igra. Nekih 15h gameplaya, prošao sve na 92%, jako zadovoljan. Vidi se taj skok u grafici naspram PS4 PRO. Svakako preporuka. Sada igram GOW na najtežoj razini, na momente sam htio odustati i prebaciti na lakšu, jer stvarno zna biti teško. Došao mi kabel s Mall-a, radi ko urica, 3m, u zidu je. Sada je "to to". Nakon GOW idem se baciti na Death Stranding ponovo, to ću taman igrati cijeli studeni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Preporuka za Guardians of the Galaxy, igra je definicija zabave, pogotovo ako volite Marvel svijet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
|
Lupa se GOW na Give Me God Of War, umro sam sigurno već 50 i više puta, a tek sam zmaja ubio. Istražujem, pokušavam 100% proći, vidjet ću nakon main story-a koliko ću volje imati ići na 100%. Ali Give Me God Of War je brutalno težak. Čak i najjednostavniji fightovi nekada postanu teški i smrtonosni. Uglavnom, PS nečujan, 4k, 60FPS je revolucija. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|