|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Trenutno imam obicno Nillkinovo, al za koji dan mi dolazi edge-to-edge staklo... Edit: stanje baterije bez AOD, wifi stalno upaljen, 4g na par sati, brightness na auto, cca 1h surfanja u Operi, preko 2h igranja DK-a... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.11.2022. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Što se tiče toucha isto je bilo sa LG G4, a onda je update riješio problem, iako čak kod mene nije bilo toliko izraženo koliko su neki pisali. Jedino da Samsung riješi to softverski, ali... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#695 | |
Premium
|
Na amazonu iz UK, zove se Flipcase i kosta Ł9.99... Imas link na xda u temi bas za edge-to-edge tempered glass... Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...y+s7+flipacase
![]() |
![]() |
#700 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Pozdrav, imam problem sa mobitelom Samsung Galaxy S5 Mini (G-800F) sve je išlo glatko,instalirao se bez problema neće sad da se boota i piše instaliranje aplikacija i nece da se boota. Što napraviti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#702 |
Premium
|
Stigao i meni danas S7, ali će na oglasnik jer sam tražio druge boje. Rekli su mi da bi trebao doći za tjedan-dva jer je razgrabljen i ne mogu ga nabaviti koliko ih se prodaje. Ionako su mi na putu Spigen case i staklo pa nema žurbe.
![]() |
#704 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Moj S5 je poludio prekjučer, problem sa power tipkom, registrirao je svaki 50-i pritisak. Već sam ga bio spreman slati na servis jer mi nije padalo na pamet da bi stvar mogla biti software-ske prirode no onda sam flashao preko Odina zadnji BTU fw i radi bez greške. Osim što je baterija u qurcu, no ne da mi se tražit bolju verziju kad je M pred vratima... Btw. ima li i za S5 ikakva tamna tema kako već spominjete za S6 i S7? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 31.03.2016. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
OTA update,riješeno je sad Hvala u svakom slučaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
Crnjaka (black onyx piše na kutiji) sam dobio. Kako srebrnog nema ni za lijek, a zlatni mi se ne sviđa, tražim si bijelog. Već sam si naručio ono zaobljeno kaljeno staklo sa bijelim doljnjim dijelom.
![]() |
#708 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pred 3 minute došao pokupiti S6 Edge sa popravka. Sumnje su se obistinile. Iako je promijenjena matična jamstvo nisu produljili. Donja strana mobitela skroz lagano viri prema van. Komadi peciva po ekranu. Nisam ga prihvatio, naravno. Čekam da dođe lik iz tehničke u Vip pa da se s njim dalje porazgovaram.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 01.04.2016. u 08:38. Razlog: gramatiko moja |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Mobitel ne preuzimaj, srećom imaš slike i lagano eskaliraš na Samsung ako i VIPov majstor krene brljavit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Premium
|
Citiraj:
Srebrnog nije bilo ni kad sam ja naruciva, navodno ga je jako tesko nabaviti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Stock browser mi je odlican, brz je i ima adblock. Chrome san koristio na S4, no ovaj mi je drazi radi adblock-a. AOD mi je ugasen, ne treba mi to. Non stop nosim sat na ruci tako da mi AOD ne treba. ![]() P.S. coconut moze link na taj tempered glass sto si narucio? I napisi par rijeci kad stigne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
Ne znam oće li šta valjati, ali za prvu ruku će valjda biti dobar http://www.ebay.de/itm/172115736702
![]() |
#716 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
|
Obzirom na cijenu, ne očekujem da će biti vrhunski. Bitno da imam zaštitu ekrana. Možda me čajnizeri ipak iznenade.
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav. Imam problem sa S3. Mob je rootan, ali nije bio stavljan nikakav custom firmware. Radio je uredno, i jedan dan sam igro igrice, i prilikom toga se ispraznio. Nakon toga se vise neda upalit. Zapne na Samsung logu prilikom paljenja. Niš nije pomagalo, pa sam odlucio sve ispocetaka napravit. Znaci wipe data, i s odinom stavit novi oriđiđi firmware od tuda http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 I ništa. Probaio sam par različitih verzija i svaki put zapne na samsung logu (znaci ako skinem npr. tmobile verziju, prođe tmobileov logo, ali zapne na zadnjem samsung logu). Zujo sam po netu i vidim da je još bilo ljudi s tim problemom, i nekima je pomoglo nakon stavljanja novog firmwarea samo otići u recovery mode, i factory reset. Meni naravno nije, zato i pišem tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Da nije baterija otišla.. Meni se znalo događati, nebi se iznenadio! |
![]() |
![]() |
|
|