|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Meni prvi update nije donio ništa,odnosno nisam ju mogao pokrenuti,drugi update je donio novost u obliku rušenja odma nakon pokretanja. Koja čarolija,nekom radi ok,a nekom koma.WP su puni iznenađenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Flipboard je vani, ali samo za uređaje od 1GB RAM-a: http://www.windowsphone.com/en-us/st...2-115f07bd44f1 Dajte pivu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Proradila je i meni. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#702 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, da ne spamamo WP temu sa aplikacijama, da odgovorim na pitanje koje aplikacije koristim na androidu: Bitne: Es file explorer F1 Live Stream (text prenos F1 utrka) Firefox Gmail Tapatalk VLC player Sms parking by Mužar Unit converter Pro Video locker Ostalo, preživio bi bez njih: Ebay Hak Imdb Youtube Koje su na wp iste a što alternativa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Za f1 sam koristio super app. F1update mi se čini. Bolje nego android opcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Es file explorer - službena je Files, od boljih alternativa imaš Pocket File Manager, Metro FM i Aerize Explorer. Ako mene pitaš, FM je nepotrebna stvar na WP. F1 Live Stream (text prenos F1 utrka) - koristim ESPNF1 Firefox - IE je sasvim dovoljan, dapače, teško će netko napraviti bolji mobilni browser za WP Gmail - ugrađen mail klijent, odličan Tapatalk - ima, sve bolji i bolji VLC player - MoliPlayer Pro, VLC navodno u dolasku, ali teško će nadmašiti Moliplayer Sms parking by Mužar - Ima SMSPlus (by Spaso Lazarević ![]() Unit converter Pro - hrpa raznoraznih, ja koristim Full Converter Pro Video locker - ne znam za tako nešto. Imaš Folder Lock, pa možeš zaključati što god ti paše Ostalo, preživio bi bez njih: Ebay - službena postoji Hak - službena postoji Imdb - službena postoji Youtube - službena postoji, ali ima boljih alternativa, kao Youtube HD
![]() |
#706 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovako na prvu vidim da bi preživeo ![]() Jedini minus mi se čini baterija za sada, ali što se app tiče, tu sam uglavnom pokriven. Nebi vjerovali ali meni smartphone i dalje služi uglavnom za surfanje po netu/mailove, pozive i poruke i fotkanje ako nemam fotić uz sebe. Nema fejsa, pentagrama, tvajtera i ostalog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Nego, preporučujem ti aplikaciju za stream sportova (doslovno svih a imaš i filter da si staviš sportove koje pratiš). Košta nešto sitno para ali meni radi ko beba i nisam takvo nešto slično našao na androidu. Čak za svaku tekmu ili prenos utrke ima više stream opcija pa si izabereš koja ti paše.....Dobro dođe ako telka nije slobodna (hehe) ili ako si vani ...Free je instalacija i nakon trial perioda se plaća nekih 12 kn za par mjeseci korištenja... Flash Sports |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja koristim, izvrsno izgleda i fora je ali nema potrebe kad nativna mail aplikacija radi posao dovoljno dobro za mene.
![]() |
#710 |
Premium
|
Po preporuci sam instalirao Flash Sports i aktivirao trial period od 7 dana. Mislim da ću ga poslije i kupit. Sad sam gledao PSG vs Barca i odlično radi. Puno bolje i začudo odlično i brzo radi nego na kompu gdje ponekad moram postiskati 1000 iksića "x" od glupih reklama da bi došao do streama koji trza, pa onda ponovit postupak sa drugim, trećim, desetim linkom sve dok se ne nađe solidan stream ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
|
Pa onda nije free app.. U svakom slučaju smatram da vrijedi te novce jer barem za sada strimovi rade bez problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
|
Jedan solidan video player koji automatski učitava titlove..Ono što sam isprobao radi ok..Zove se CCplayer, ima free i pay varijanta (6 kn, ali bez reklama).. CCPlayer | Windows Phone Trgovina aplikacija i igara (Hrvatska) Supports all video / audio formats supported by Windows Phone. It also supports MKV, and FLV formats. [Codec supported] 1. All codecs are supported by default in Windows Phone, MP4/AVI/WMV/ASF, etc. 2. MKV container: H264 video codec, AAC / FLAC / MP3 / PCM audio codec 3. FLV container: H264 video codec, AAC / MP3 / PCM audio codec [Features] 1. List and add subtitles 2. Subtitles speed control (except with internal MKV subtitles) 3. Styles of subtitle 4. Change encoding subtitles during playback 5. Adjusting the brightness 6. Adjusting the volume, balance 7. Multiple audio support (FLV not, be changed during playback) 8. Video speed adjustment (MKV, FLV excluded) 9. Play List (list of continuous playback) 10. Playing history (previous play position memory) 11. All video and folder navigation [ver 1.1.9] Supported touch gestures. (audio volume & brightness adjustment) |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#720 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Hvala na infou. ![]() Nebi me inače zanimalo, jer sam na RBA, ali imam pre-paid karticu za paypal u Hypo, pa da vidim dali je omogućen rad i sa takvim karticama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|