|
![]() |
#691 |
Guest
|
curry mora ovako sutirati jos 5 godina da ga se moze staviti u istu recenicu sa najvecim suterima. a greena da nemaju u ekipi, bili bi hrpa indijanaca koja se napucava sa tricama... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#692 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne bi bili hrpa indijanaca, nego jesu. i napucavaju se, ali za razliku od drugih, pogađaju. Kad stane šut - baj baj. Samo što kod GSW to nije jedan ili 2, možda 3 igrača koji pucaju. Kod njih to radi 6-7 igrača. I to je ta razlika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Halo, pa nemreš zdrave pameti pisati takve glupostii za dvostrukog MVPa koji je porušio gro rekorda i tek ušao u prime. Za LBJa sam napisao da ga cijenim koliko god ga ne volio, i sigurno je TOP 10 igrač ikad, ali brate mili ponekad ga se žestoko precjenjuje. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#694 |
Guest
|
da...onaj barnes kao suter...udje barbossa i stavi ladno bez koske tricu, a sjedio je dvije utakmice na klupi... |
![]() |
![]() |
#695 | |
Guest
|
Citiraj:
mod: nogometna tema je zaključana, pa u skladu s time, manimo usporedbe košarkaša sa tebi omiljenim nogometašima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.06.2016. u 07:41. |
|
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#699 |
Premium
|
Na kolko je under Curryu? Pazi da te ovak nešto ne zadesi: http://ftw.usatoday.com/2016/05/nba-...tal-correction ![]()
![]() |
#700 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma za sitne novce igram. ![]() Na 30.5 je margina. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Guest
|
curry se moze nadat da ce ga posrat u game 7. ovu veceras si dobio ... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#702 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 16.06.2016. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
prognoze?
![]() |
![]() |
#706 |
Guest
|
jao, jao koja sansa za lebrona da svima zacepi usta ![]() ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#707 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Guest
|
http://bleacherreport.com/articles/2...mming-national dajte kakav curry, kakav jordan.... http://a1.espncdn.com/combiner/i?img...hing.jpg&w=570 Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 17.06.2016. u 08:33. |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
kaj, progledao si? skuzio da ovi u Clevelandu jedu govna i na sve moguce nacine pokusaju doprijeti do psihe protivnika jer su skuzili da jedino to pali da bi dosli do pobjede? ajmo im ne pustiti familiju u dvoranu do 2. cetvrtine, ajmo im hapsit starce. mozda je kraljica i to naredila, jos jedan u nizu velikih Decisiona ![]() Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 17.06.2016. u 08:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Antimićanin
|
Postaješ Index? S jedne strane te smeta što se priča o LeBronu mimo košarke ili nekih drugih sportša mimo sporta, a sad linkaš neke izjave Curryjeve žene? Stvarno nemam texta... ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#712 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#713 |
Premium
|
Ajde da se na košarku vratimo - odlična partija kraljice jučer, prvi put u doigravanju je i u završnici odigrao odlično. Zaslužena pobjeda Cavsa i podbačaj ratnika. Koliko god ga podcjenjivali, Bogut ipak fali, noćas nije bilo dobrog rim protectiona u GSW-u i previše laganih koševa su zabili Cavsi. I ako ćemo cijepat dlaku, ona zadnja dva faula Currya u zadnjoj četvrtini... Ma dajte ![]() Fauli su bili vrlo upitni, kraljici se takve stvari ne sviraju, ![]() Uglavnom, Game7, šanse su 50-50 nakon svega ovog, ne bih nikakvu prednost davao GSW-u. James u formi, Curry se muči, nema Boguta, Green loš. Bit će otvoreno, možda i prva tekma u par koševa razlike.
![]() |
#714 |
Antimićanin
|
Pa ne znam, lani i/ili predlani kad je LBJ popušio finale prozivao si ljude "kaj ste vi to napravili da možete njemu srat", stavljao neke njegove citate, pa onda kaj koga briga kaj on radi privatno i tako to... A sad se tu piše o nečijoj ženi... malo licimurno, slažeš li se ![]() ![]() I uopće ne sumnjam da ako nekim čudom sad GSW i osvoji NBA, da će biti ista priča: iz petnih žila se truditi umanjiti uspjeh GSWa, popljuvat Currya i oprvdat LBJa. Već vidim ![]() ![]() Iskreno, tak mi je svejedno tko će pobjediti i tko ie više zaslužio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
Pa i mene zaboli kita zapravo, više sam LBJ disliker nego GSW fan ![]() Iako mi se sviđa kako GSW igra. Prava, dobro posložena pucačka momčad, s puno skilla i šarma.
![]() |
#716 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#718 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Lebron ove godine ima jos bolju sansu nego lani biti MVP cak i ako izgube. Jedino ako izgube u blowoutu bi mogli dati nekom drugome, iako je stvarno tesko reci tko iz Warriorsa bi mogao dobiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Guest
|
curry baca zastitnu gumu za zube i pogadja gledatelja...to ja automatski za suspenziju. naravno, nba ce ga pustiti da igra game 7. |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nije to zastitna guma za zube, to je zastitna guma da lebronu ne odgrize jaja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|