|
![]() |
#692 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
PAN Arena Ice Fever Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jučer gledao utakmicu Detroit-Toronto Preko 100.000 gledatelja, -13 celzijusa, snijeg padao cijelo vrijeme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ajmo sad medeki. 2:1 sa tak, tak igrom. Ak sad uzmu 3 boda, onda su na konju. Jos 3:40.. SK1 Bravo, bravo. Jako bitna 3 boda. Sad smo peti i 90% smo usli u playoff i jos imamo realnu sansu borit se za od 6 do 4 mjesta. Peto bi bilo fantasticno ali je vec fantasticno kaj cemo vrlo vjerojatno u playoff. http://en.khl.ru/standings/244/conference/ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 08.01.2014. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
PizzoZder
|
Jopet sam zaboravio gledat.. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa di ti zivis ![]() (mago i umago :P )
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, s time da je Cheechoo upao s glasovima navijača, tako da ga sigurno iduce godine nema u medvescaku nazalost ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Igraju na SK1. Zavrsila druga trecina i rezultat je 2:2. protiv Avangarda.. Bilo je 2:0 za ova ali sad je sve otvoreno i jos imam 2 min igraca vise u trecoj. Bar jedan bod na kraju. Pao je i Barys u gostima. Zadnje tri gostujuce i sedam bodova. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.01.2014. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
http://www.medvescak.com/khl/vrijeme...5-ozujka-no991 Od sutra u prodaji karte za doigravanje u KHLu ![]() Danas navečer bude poznato s kim Medvjedi igraju (nadam se da će izbjeći SKA)
![]() |
![]() |
#704 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I izbjegli SKA u doigravanju ![]()
![]() |
![]() |
#705 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
PizzoZder
|
Gledam ali ne trkeljam po forumu. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ošlo sve u krasni od kad su potjerali naše kanadske legionare. ![]() U cijeloj momčadi je ostalo pet ili šest hrvata. ![]() Bilo mi je draže dok su gubili i bili zadnje jer su bili naši. Ovo sad sve neki stranci.
![]() |
#711 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jako tesko da za malo para najdes kvalitetnog igraca...sad bi ti jos birao da je Hrvat po vokaciji...nejde to tak. Ako cemo se tak igrat onda nam je bolje u EBELu...a i tamo znamo ko su nam rivali...a ne tu kad dojde Novokuznjeck a ti neznas ni na kojem je kontinentu taj klub lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni osobno smeta ta politika prodaje i raspada momčadi nakon svake sezone. A i ulaznice od 40kn su za naše prilike previše. Znači ima tjedana kada su dve tri tekme, pa ti plati 120kn za upad + piva klopa + benzin do zg. Ne znam brate, skup sport. Pravim navijačima je to vjerojatno pljuga, no ja sam zapeo u vremenu EBEL-a i "naših" dečkiju koji su bar dve sezone više manje odigrali u sličnom sastavu. Beat me ![]()
![]() |
#713 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
A sad se bunis, i don't get it.
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali dobro, to je bilo vrijeme kada je Medo bio "popularan" pa su dvorane bile pune. Danas je vrijeme kada samo pravi nabijači idu na tekme, mi ostali sjedimo doma i gledamo stream.
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
kvaliteta nikak nemre bit ista u ebel-u i khl-u,to koda velis da je ista utakmica real-barcelona ili nk vinogradar-strojomasinist valpovo,jer u krajnjoj liniji i jedni i drugi teze zgurat loptu u okvir gola.... ![]() a ono na pocetku ionak nije bila prava publika koja gleda hokej,neg posvuduse i posvudasi medju kojima je bilo i prave publike,jer ak su svi gore,moram i ja bit,i onda cijelu tekmu drka po mobitelu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 02.09.2015. u 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#718 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Dobro ove sezone izgledaju... vidilo se odma protiv Klagenfurta da su dobro uigrani iako sezona jos nije ni pocela. Bio i na prvoj tekmi i bila je vise manje puna dvorana tak da ne znam sta se zalite, atmosfera bila super... nadam se da cu i sutra stici na tekmu ![]() Also, drago mi je da ima ekipe od prosle godine tipa Zanoski, Bjorkstrand, Hedberg, Glumac, Katic, Heeter, Perkovich... moglo bi easy peasy biti do play-offa... jedino kog mi je zao bilo gledat je Popovicha kak prima gol za golom sa Klagenfurtom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|