|
![]() |
#691 |
Guest
|
vako jednostavno nemogu sam... jel mi može neko od vas pomoć nađemo se u piken squareu i pomognete mi obaviti jedan kvest.. mislim ono poglete ovo kolko mi ih stavi negdje 40-50 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 22.12.2006. u 06:13. |
![]() |
![]() |
#692 |
Guest
|
e ***ena igra sad mise fakat svidjela nie mi žao par akaj sam dao sad ja tamo kumio molio can someone help me with quest javila se neka žena iz rusije i can help odemo mi tam ***ote ne vjerujem kak je jaka warior monk 20lv njen napad ko 10 mojih. charra iz 2-3 poteza ubije. završili quest kaj sam trebo onda otišli u ascalon i tamo mi žena dlaa pun k golda i onih ingotsa i tako da si kupim armom i oružje e fakat super sad sam jak ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yep. Ma henchiesi pogotovo ovi sa pocetka (orion i ekipa) su teska debilana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
|
Hebemu trazim taj nf svugdje, i kolektors sam bio naso za manju cijenu al su ga prodali prije nego sam ja skupio lovu, i sad moram kupit jos skuplji kolektors koji mi na kraju krajeva ni netreba, al nigdje nema za kupit obicni gw:nf, a ovi iz krovortexa se ne javljaju jos od jucher valjd chillaju. Valjd pon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Blah, sve chapteri poslije Propheciesa me sve vise i vise deprimiraju, plitka prica, lvl20 u 2 dana, igru predjes u 5 dana u najgorem slucaju...misli da vise ne izlazim iz Tyrije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
|
A yebg, to mi je jedna od većih zamjerka gw-u, kaj ne naprave 'novu' igru kako treba nego nesto smandrljaju i izbace jos jednu reciklazu tirije (factions = kryta, nightfall = elona).. mislio sam da ce se nakon factions komentara opametiti no .. ako ikad naprave GW2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Odsada samo visim na NF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
|
Pa imas i pve guildove .. koji si pomazu.. sa pugovima inace slabo to sve ide ![]() a to je zadnja misija sto znaci da neki nezele sve zavrsiti nego idu dalje samo zbog elite unlokanja skilova i sta ja znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma lol sad je s heroesima sve uber lagano jer podesis si nest tipa: Acolyte Souske (SF ele), Olias (mm), Tahlkora (WoH), i jos henchevi i prijeđes ko ja Defend Droknar's Forge (ili ti Titan Quest) sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Guest
|
jedno pitanje. koji district izabrati? ono di ima hrvata i di nije gužva i tako. trenutno sam na english 1 tak neš. international možda bolje? i dali ću ako promjenim district i dalje moći igrati/čuti se sa ovom ženom iz english district kaj mie dala puno golda armora i tako...? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
|
To si mjenjas kako hoces, ako je prepun dis1 onda te on automatski smjesti u dis2 itd,. a mozes i sam to mjenjati. Nema nekog odredjenog dis gdje ima cro ljudova, ali HA univerzalni dis nas ima dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Misliš last HA int district ![]() Btw, NF je po meni a i po većini drugih ispunio sva očekivanja, te je puno bolji i sadržajniji od factionsa. Prop je bio i ostat će najbolji dio, jer je prvi naravno, a i najopširniji kak bi rekel.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
|
Jeli netko ovo isprobao? Reconnect After Disconnect While playing in a mission, explorable area, or PvP game, if your game client loses its connection to the Guild Wars game servers due to Internet connectivity issues, or if the game client or your computer crashes, you will have the opportunity to reconnect to the game servers and resume exactly where you left off, for a period of ten minutes after the disconnection. During that ten minute period, your character will remain in the world. If your character was performing an action like attacking or spell-casting at the moment of disconnection, your character will complete the action. If your character was in a party, the other members of your party will be notified of the disconnection. You must reconnect from the same computer that you were playing on when the connection was lost. edit: http://gw.gamewikis.org/wiki/Do_Not_Touch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
pa mene svaki put pita kad mi pukne veza a u misiji sam il kvestu sljedeći put kad se ulogiram neš bla bla bla would you like to resume your session... |
![]() |
![]() |
#706 |
Guest
|
e jel gw gotov kad se dođe do maksimalnog 20lv, ko wow, nemaš više misija već samo moš pvpat...? |
![]() |
![]() |
#708 |
Guest
|
![]() ![]() kaj trebam tu napraviti bogamu?? vodi me strelica na karti do surmie uđem ja u surmiu i očekivo sam onu zvjezdicu zelenu dije taj monument al nema?? pretražio sam sve nema nigdje ![]() edit: vidim nisam jedini kojeg muči taj monument u surmiji. pito sam tam i svi ono and im seeking it. edit: ok našo sam ovo nije bilo u gradu ko što pokazuje strelica. i daj pojasni sniper ovo sve je kasnije u buildovima... kaj su buildovi...? i da... ak bi mi neko mogo pomoć rješit ova dva kvesta... ![]() ![]() ![]() prvo sam slao svima im buying 2 pieces of coal i jedan lik mi reko da to uzmem od nekog lika u ascalonu i ošo ja tamo i uzeo to al sad traži pipe made out of corncob... i kaže da to mogu nabavit u gradu droknars forge od king jarlisa.. al ja neam taj grad.. e sad jel bi neko mogo od vas 20lvlaša i tako kaj imate taj grad nabavite mi to i nađemo se i predate mi(ak se to može tak), ako treba i za neku naknadicu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 28.12.2006. u 09:33. |
![]() |
![]() |
#709 |
Guest
|
ok ne trebate odg dobio sam odg. nego eo još jedno p... tako meni malo dosadno gledam si oružja prodajem govna kaj imam u inventoriju i tak i odem kod ove žene rune trader valjda i kupim ja tamo fino ovo ![]() ![]() već jednom sam ga upradao al nisam znao kaj su rune pa sam bzvz samo stavio na armor par runa kaj mi je jedan lik dao.. nije valjda da se samo jedna runa može stavit na armor? ak se dobro sjećam kad sam stavljao rune na armor i ono neš me pitalo are you sure i mislim ko da se moglo staviti više runea onak drag i drop pa onda upradati... aj valjda sam skuživo objasnio... |
![]() |
![]() |
#710 |
Premium
|
Build Trebas otic kod kralja u droksu .. al prob je u tome sto mislim da ne dobijes bas fizicki item koji ti se pojavi u inventoriju nego samo prekrizi to i da ti novi zadatak. Termiti su ti negdje ispred lions archa mislim, jesi dosao do tamo? Ili si tolki level samo oko Ascalona ![]() http://gw.gamewikis.org/wiki/Termites gwiki iz jor frend ![]() za onaj kvest u ascalonu drzi [ALT] kad si doso do kvest markera i tamo bi trebao naci to sto ti pise u kvest logu, inace -50 grim cesta sto dobijes za taj kvest ti je jako vrijedna, oko 5k mos dobit za nju (tak je bilo kad sam ja igro, sad neznam kasnije) jer treba 55hp monkovima. Te rune koje si ti uzeo su od rangera, a tebi trebaju od warriora posto mozes samo za primary profession stavljati rune. 1 dio armora = 1 rune. Inace bilo bi bolje da igras sa nekim adrenal skillovima nego bit ovak na daljinu jer si ipak warrior, ono, teska klasa jel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Guest
|
sad išo sa z3dom rješavat jedan kvest al ne ide ne ide nemožemo proć jedan dio ima ih 30, svi ono 13lv. brijem trebo bi mi cjeli party sa 20lv ljudi da bi mogli proć, tj poklat ih sve da bi mogli nastavit prema cilju. no dobro to nije pitanje samo izvještaj sa boišnice ![]() ovo je pitanje. ne kužim stacking i non stacking. gledam na toj wiki http://gw.gamewikis.org/wiki/Stacking al nie mi baš jasno. recimo imam neku runu jedna ima energy +1 stacking druga energy +1 non stacking. kae bolje itd....? edit: još p: evil : objasnite mi vrste damagea... npr jel bolje moj axe kaj radi 16dmg il bow kaj radi 26 piercing damage.. onda još čitam da npr postoje rune kaj mjenjaju bow piercing u cold damage, znači nebi davalo 26 piercing neg 26 cold damage.. koji je bolji damage i općenito koji je najbolji koi najlošiji? wiki isto ne pomogla, znam se služiti njome i guglom ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 29.12.2006. u 03:38. |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
|
Stacking ti je npr ono half chewed mass i charr hides jer ti za 1 slot u inventoriju moze bit vise njih, non stacking ti je kad ti svaki njih zauzima poseban slot ![]() non-stacking ti je samo helmet, helmet ti je +1 za neki attrib, i na nj mos stavit jos neki svoj i to ce se zbrajati. Za neki attrib mozes imat najvise 16 (12+1+3) ak imas 2 ista runea (za strenght npr) na razlicitim djelovima armora non stacking racunati ce se samo ovaj sa vecom vrijednosti (major ili sup) npr ice siege golem ti radi cold dmg sa onim svojim projektilima, dok ti stone summit brawler radi slashing jer ima sjekiru ![]() imas i tzv vampiric wepon steala 3healtha (macevi) ili 5 healtha (luk) jos dodatno i heala te al imas -1 health dok ga drzis u rukama. isto tako logicno je da ce jedan ice siege golem (gwiki) uzimati vise stete od nekog elementalista koji baca flare(fire) na njega nego nekog koji baca ice spikes (water). Isto tak postoji tzv max dmg za odredjena oruzja. http://gw.gamewikis.org/wiki/Weapon_details primjer za sjekiru -> http://gw.gamewikis.org/wiki/Axe isto tak odredjene vrste su ti ranjive na odredjeni dmg,.. npr sve biljke/drveca su ti ranjive na slashing i fire, undead su ti ranjivi na holy (tu su dobri smiteri) titani na ring of fire (manje vise sve kaj je tamo) na cold damage i tak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
smeghead
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja isto trebam jedno 2 missije do kraja samo da si kupim ovaj oklopić za warriora na kraju,inace nevolim igrat s warriorom :S P:S Sniper da vidis kako smo te ogovarali ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
|
Gamad .. ![]() jucher sam popizdio i slao ne tako pristojan mejl crovortexu .. mislio ima da mi se smiluju, za svu tu dusevnu bol da mi ju poklone for free .. i tak ja cekam cekam i skuzim papiric da moram ic na postu pokupit paket .. od 27-og stoji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
smeghead
|
Citiraj:
![]() BTW Zavrsio sam NF sa drugim charom Sada Dervish i Warrior mogi ici u DoA , jos kada bi nasao neku postenu ekipu za to prec bilo bi super Sada poceo ispocetka igrat sa mesmerom O_o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Prešao NF s monkicom, eleicom i rangericom. S time da je monkica GMC i protector i da je pohvatala sve elite skillove. Sada se bavim warrioricom i mesmericom. Dervica je krepala na survivor (1) prilikom capanja Avatar of Balthazar i još se nisam odlučio da li da radim novu. Vrlo je vjerojatno da ću, nakon što prođem igru s warrioricom i mesmericom otići igrati pvp. Hoću tigra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
|
Kako ti se da ![]() taj surviver title mi je nekako najtezi.. ono nesmijes umret do lvl 20 ![]() ![]() al radit novog lika samo zbog titla ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|