|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#692 |
Guest
|
Ahhh...kako je bilo bolno ono u Beču...što se mene tiče- ja sam se "naplatio" već sada, da nas razvale nekim čudom u preostala 3 poluvremena, baš me briga, jer: znam kako im je sada, baš sada! 0: ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Guest
|
0: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#705 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Za mene je igrac tekme definitivno Carli. Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Guest
|
Ovoliku euforiju odavno nisam doživio. Zovu me od kuće na mobitel... Stari popizdio, kaže majka da skače po stanu ko Betmen. ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zgazili smo ih ko FAP žabu ![]()
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#710 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#711 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
svaka cast corluki (osim onom trenutku kada je prakticki namjerno ostavio nogu preko turka, sto je mogao/trebao dobiti drugi zuti, stvarno nije lijepo vidjeti takav potez), ali ja moram pohvaliti mandzu. covjek igra stvarno dobro, ali iznenadujuce dobro, pogotovo kad se sjetim kakav panj je bio u hnl-u. dakako, danas su svi bili na nivou i nekako mi ova vecerasnja Hrvatska "smrdi" na ono nesto odlicno, samo je pitanje da li ce nastaviti ovako ili se vratiti hnlovskom "nogometu". svakako svaka cast na danasnjoj partiji, ocito je da ovi momci mogu dati dobru igru, ne vjerujem da je krivica do sada iskljucivo od bilica.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 12.11.2011. u 12:58. |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Spustite loptu na zemlju. Nismo mi uopće bili toliko dobri koliko je Turska bila loša... To je jedno 4 puta slabija Turska od one 2008. Samo oprezno, da se ne bi obilo o glavu na Euru.
![]() |
#716 |
Guest
|
To je opet bila Turska. Momčad čiji igrači vrijede isto koliko i naši! |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iako se ne slažem sa "Gulsovim nogometom", moram se s njim složit ovaj put. Mi smo odigrali dobru utakmicu, stvarno najbolju u ovim kvalama, ali i tome je doprinos dao brzi prvi gol. Ako brzo damo prvi gol mi nastavljamo odlično, sve ostale kombinacije su loše. Turska je odigrala očajnu utakmicu, Emre jako slab, lopta stalno po boku gdje su dobro igrali naši (ajd Vida je zaplivo dvaput ali je bio dobar), onaj burek, pardon, Burak nije primio loptu... Treba se doma ipak pazit, to su ludi Turci. Odigrat jako tvrdo, trčat što više i očekivat jako malo golova, znači 0:0, 1:0, 1:1. Ja bi bio zadovoljan.
![]() |
#719 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
koliko god ja bio kritican prema nasima i pogotovo bilicu, ne vidim kako su se turci mogli oduprijeti igri hrvatske sinoc. malo je reprezentacija na svijetu koje bi mogle onako kompaktnu i discipliniranu igru cijele momcadi probiti. jedino na neki individualni ekstra bljesak, jer je svaki protivnicki igrac s loptom bio jako brzo dupliran. dakle ne treba govoriti da smo dobili zahvaljujuci losoj turskoj, da smo igrali jadno kao zadnje 3 godine nabili bi nas, nema uopce sumnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, očajni Turci... |
![]() |
![]() |
|
|