|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da li netko koristi OSD modove i MovieSheet? Izgleda mi dosta zanimljivo. Nisam imao puno vremena da se pozabavim sa time, ali mi se ne ćini baš jednostavnim. Pa ako netko ima kakva iskustva da podjeli ![]() Inaće ja koristim ovaj OSD mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() A ti nisi stavio ovaj MovieSheet? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo mene natrag, da sad ne čitam 20 stranica, ima šta novo? Redovito mi se vrši FW update sam od sebe i dalje nikakvih problema na Win7, sve dela ko urica? Pitanja: Dali je riješeno ono da se titlovi mogu spustiti niže? Dali ima neki zanimljivi mod u međuvremenu, koji se preporuča denut? Hvala i živjeli ![]()
![]() |
#695 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
|
Aj bum probal, viš, dobro da sam pital ![]() Thx Edit: Bome dela, zakon! Thx še enkrat ![]()
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 19.04.2010. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Slučajno sam otkrio jedan dosta zgodan feature koji nisam primjetio po forumima, pa evo.. Prilikom fastforward-anja, skip preskače u razmacima po 10 min. Zanimljivo, backward ne skip-a. To je jedna od stvari koja mi je baš nedostajala, pa evo da podijelim, ako netko ne zna. Btw. ne znam da li to ima veze za zadnjim firmware-om.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
|
Staro, al fala ![]()
![]() |
#699 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
|
Ljudi prijatelj mi je u americi trenutno, dolazi za misec dana doma. Pa me zanima hoce li njihova verzija radit u HR. Naime u USA se prodaje model WDBAAN0000NBK-NESN, a kod nas WDBAAP0000NBK-EESN. Kod ovog našeg modela ima opcija da se prebaciva između PAL i NTSC pa valjda ima i u ovoj američkoj!? Šta mislite bi li to tribalo radit!? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
a za WDTV gen2 uopće nije izašao firmware već mjesecima....tako da moram titlove spuštat u subtitle workshopu..sranje...doduše izašao je BRad-ov firmware koji radi i na gen2...ali... Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 22.04.2010. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
|
Izašao novi B-radov FW WDLXTV-Live-0.4.2.0 baziran na novom 1.02.21 WD FW-u. Kad dodjem s posla ću isprobati. A isto tako vidim da nitko ne petlja sa moviesheet-sima, pa moram sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Poslednji B radov 0.4.2.0 firmw. dolazi sa implementiranim movie sheetom u sebi. Da bi ga ativirali stavite u "S00custom-options" sledece: #Enable Movie Sheets config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0 config_tool -c MSHEETMODE=sheet config_tool -c VIDMSHEET=ON config_tool -c GENMSHEET=ON config_tool -c LISTMSHEET=ON pa sve to na USB, iskljucite WD(iz shtekera),stavite USB u WD,ukljucite WD i sacekate da odradi posao. Sa ThumbGen-om i templates-om po zelji napravite movisheet i to je to. POZZ i vidimo se u nedelju kad Partizan pobedi Cibonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja ga do sada nikad nisam isključivao iz utičnice već ga samo palio daljinskim sa utaknutim usb-om i uvijek je pocuclao firmware bez problema.
![]() |
#705 |
Premium
|
Nego, kako držite (na FullHD TVu) onaj aspect mode, ili kak se već zove: Na Normal ili Wide. Naime, bio mi je na normal i sad upalim film koji je 1920x1080 i skuzim da mi nije prek cijelog ekrana, odem u settings, stavim na Wide, i onda je OK! Kak vi to držite? Nekako sam navikao na crne crte gore i dolje, i sad mi je cudno kad mije cijeli ekran popunjen i kad mi ekipa vise nije onak sisnuta ![]()
![]() |
#706 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
cek - ti si gledao na plazmi od 50" filmove preko wdtv live-a sa krivim aspect ratiom? Bemti pa bolja slika meni na 82cm loewe crt-u onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
Pa, vjerujem da je u ovom fora. Kad sam kupio WDTV Live, promjenom ARa ništa se nije mijenjalo, biće da naknadnim nekim FW updateom je to proradilo. Pa eto, zato nisam skuzio ![]()
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bok ljudstvo, primjetih ovaj zgodan uređaj .. ima već neko vrijeme.. no zadnjih dana intenzivno čitam o njemu jerbo više "nema smisla".. doma imam već nemali broj filmova na externom hardu (i slika) i do*izdilo mi više prženje, seljakanje.. simo-tamo.. i zapikirah na ovog mališu.. Dajte mi ovako - generalno - jel preporučujete WD TV Live? Čitam da ima onih 'bugova', ovih 'bugova'.. al nisam dobio dojam da je netko nešto specijalno razočaran.. Meni se čini kao dobar odnos uloženo/dobiveno.. a vidim da vrti skoro "sve" formate pa ni sa te strane ne vidim problema.. Prvenstvena mi namjera gledat filmove/slike sa externog harda.. za to je idealan? Puno hvala unaprijed na mišljenjima |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Vule - Kratko i jasno : DA ![]()
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Muchos gracias Lewis na odgovoru.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
|
Za slike ne znam baš, nisam se puno time igrao, ali za filmove, definitivno DA!
![]() |
#714 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma monitor me nesto zeza, dok je ukljucen DVI kabel kompa ne prebacuje na HDMI, a kad ga isključim sve je uredu, WD sam prepozna na što je spojen. Živili Zadnje izmijenjeno od: leteci. 04.06.2010. u 18:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#718 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Dečki,pozdrav Nedavno sam i ja nabavio wd tv live i uglavnom sam zadovoljan. Pod network shared vidim desktop računalo i traži me username i password,međutim nemogu pristupiti,stalno mi daje poruku incorrect username |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
|
Napravi na kompu novog usera sa passwordom i sheraj tom useru foldere koje želiš vidit na WDu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|