|
![]() |
#691 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
T-Mobile: 0577303 Balkans Blue: 0559395
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() puca veza odma nakon prve zvonjave (mislim na vezu pioneer-nokia). kupio daljinac za volan i skužio da je jako jednostavan pristup 10 predodređenih favorite brojeva... odaberem broj, zelena slušalica i fiju. prezakon je ovaj blutut na kazetofonu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
- za sada još ništa od widgeta, ali ko zna, možda bude bilo i nešto od toga u v41? mada ne kužim pretjerano te widgete, čemu služe, osim za gledanje trenutne temperature zraka i kakvo je vrijeme vani? - * Auto rotation on text input - ovo ne kužim, šta nije bilo i prije tog FW tako? Ako su ti senzori uključeni, okreneš mobitel i dobiješ qwerty tipkovinicu, a ako su isključeni - ništa. tako je i sada - * Ovi Contacts installed * Removed Download! (Ovi Store still available) * Replaced “Update Application” with “SW Update” as on the Nokia N97 * The application “Data transfer” was also implemented in “Settings” - uktratko - gluposti - * NOT HACKABLE!! - za sada v40 nije hackable, ali recimo ako imate otprije hackani mobitel hello ox-om, nakon flešanja, svi programi iskrenirani i ostalo ostaje u mobitelu ![]() ![]() Mejzlik - to ne moraš ni čekati, ako želiš novi fw mijenjaj product code i kasnije ga vratiš na stari (to je sve doduše maksimalno 2 minute posla, ako ne i manje) - Ako imate problema s key-om ili kako već skinite si nss: http://thesymbianblog.com/2009/07/02...97-nokia-5800/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Jel tko od vas probao mjenjat product code nss-om "Nemesis service suite" Vidim da je puno jednostavnije i brže, al čitam po forumu da kod nekih zahtjeva hard reset, a to mi se baš ne sviđa... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jel se vama vama ovako http://www.youtube.com/watch?v=lSDQI...eature=related otvara i zatvara meni? meni ko i prije, samo se pokaze, a ovdje na videu sklizne sastrane! imam v 40.0.005 i napravio sam hard reset! |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
samo da javim da je promjena product koda preko nss-a krajnje jednostavna i brza... Updeatao sam softwer iako iz prve nije uspjelo... prilikom updejta, pred sam kraj, javio mi je grešku sa konekcijom, mislim da je to do glupih win 7 i njihovih traženja drivera od usb-a po netu... Već sam se uplašio, no iz drugog pokušaja je sve fino profunkcioniralo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Kako koristim Operu i na kompu, stavio sam si najnoviju Operu 10 Mobile i na svoju 5800, i mogu reci zasada da je super, jako lijepo sucelje, bolja tipkovnica nego na Operi Mini beta 2, super su oni tabovi, stranice prikazuje kao na kompu, ali se mogu postaviti i kao mobilni prikaz. Cini mi se cak i brza nego Mini, nema onog stekanja kod pritiska na njene tipke... Flash neznam jeli ima, jos nisam stigao pogledati... Sto se moga dojma tice, jako me se dojmila zasada, preporuka!! Ovaj post pisem s nje, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam probao i mini i mobile verziju opere 10, dobre su,ali vratio sam se na integrirani explorer. Čekam mozzila firefox mobile u to se pouzdajem! Eh da zvoni meni alarm i ja stišćem da ugasi, a ono i dalje zvoni sve jače i jače počinjem ludit polagano. Povučem ono za otključavanje i probam stisnut neće i neće, ono koji mu je vrag? Onda vidim ta crvena traka na kojoj piše "prekini alarm" se onako miče u stranu i liči na strelicu. Da nije to slide pomislim? I ja povučem prstom u stranu i stane alarm. Taj slide mi je baš zakon.
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovi Maps navigacija je postala besplatna za 5800XM... jedino sto treba napravit je imat software v31 ili noviji... otic u aplikacije i pokrenit "SW update" ili otic na Ovi Maps stranicu i "ručno" skinit najnoviju verziju... LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Neznan je li ode dopusteno govorit o hakiranju pa ako nije neka admin obrise. Ugl, cua san da ako se mob hakira na ranijoj verziji fw i onda se updejta na 40 bez hard reseta da rom patcher ostane i hack radi. Je li neko odavde proba radi li to jer nezelin updejtat, a da hack nije rijesen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
EMP moderator
|
Radi, ali sam ja ipak napravio hard reset, a aplikacije ću signati dok ne dođe novi hack.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#706 |
EMP moderator
|
Moraš skinuti najnoviji Ovi Maps, inače ne radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo ja danas stavio ovi maps i sve radi...nigdje me nije upozorio na ikakvu lincencu a skinuo sam i guidance na hrvatskom jeziku...ugl sve funkcionira super(isprobao u autu, cak i ful brzo locira satelite...) ![]() ps. imam v31 software, nisam jos hacknuo mob... EDIT: kak da znam dal mi je hacknut mob ili ne? jer instaliro sam i pokrenuo helloox al nisam nis radio sa rompatcherom...i sad sam stavio vec v40 firmware tak da ga nemrem vise hacknut, valjda :S i dali tko zna zasto je radio toliko tisi od music palyera kada svira kroz zvucnike? Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 25.01.2010. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
e da, jel ima neko onaj orange homescreen instaliran na 5800?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#715 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
kod mene je instaliran garmin version 5.00.60s60.9 ima nesto novije? radi sasvim ok, jedino sto je sugavo sto nemogu izbrisati zadnje nađene lokacije pa mi se samo skuplja. edit: izasla adriaroute verzija 3.0, samo ju treba naci i stavit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Jel zna netko dal postoji SecureW2 za Symbian? Ili možda neki drugi program preko kojeg bi mogao na wireless od faksa?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|