|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
sta si se điberio za 150 kn, logitechov momo racing wheel je u hg spotu 460 kn, ja sam ga kupio i nije mi zao ni jedne lipe, igrat sa njime nfs je nesto predobro, pola kvarta visi kod mene svaki dan i hala nsf na volanu neznam dal vas zivcira al meni je to jedini minus u igrici, kaj auti kojem pise da ide npr. 324 km/h po perfomasama ide jedva 280 ,tu su nekaj skroz pobrkali, ili kad imate auto iz tier1 natjunan na stage 3 i on nejde vise od 210-220 kmh na sat Mod: ne ali me zna živcirati kada netko ne zna/ne želi koristiti edit. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 24.09.2009. u 14:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Obratite achtung na to kako kako u Forza 3 izgleda okolis - sve sto ocekivali da vidimo u NFS:S, a nismo dobili. Ono jezero i planine izgleda stvarno mrak... http://www.shackvideo.com/?id=15282 |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
ja se nikako ne mogu spojit preko hamachija. u prog vidim sve koji su spojeni ali u igri kaze no games, create own. firewall je ugasen, jel treba jos nesto posebno podesavat? u ruteru?
![]() |
#699 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
1start-control panel-network conections-advanced-advanced setings-hamachi mora bit prvi na listi. 2verzije hamachija probaj,ja igram na 1.0.1.3 neki igraju na zadnjoj 2.0 nešto i radi im. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo, i ja dobio igru na komp ![]() ugl., uzeo sam si nissana sx200(onaj od 200 ks). I uglavnom, pušiona...moram si naštelat osjetljivost, jer konstantno driftam hehe...koma. Mozda sma ipak trebal RS kosvorta uzet. Ali dobro, ovaj mi je baš ko raketa, samo sto neide s mjesta. 7 i sitno sec do 100tke, fuckaš to.
![]() |
#705 |
Rent-a-maniac
|
![]() |
#706 |
od LemilicE
|
mislim da te 64bita zeza...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Rent-a-maniac
|
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Moji dojmovi o šiftu, cirkus živi....nakupine blura i obećanja. Niti sjena GRID-u, šteta kaj moram to ime uopće napisati u ovom topicu... @Vidim "neki" se ostavili GTR 2, nakon GRID-a koji je "star" Inđoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Instalirao igru i ugodno se iznenadio, napokon igriv NFS ![]() Krenuo na karijeru, al nije bas nesto na tipkalu ko prije ![]() Odoh pristekati Logitech ![]() Steta sto faks uskoro pocinje ![]()
![]() |
#711 |
Premium
|
![]() |
#712 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ovo je išlo mene..... Nakupine "blura" ? Gdje? Sjena? Pa NFS puno življe izgleda, i Grid jako lako postane dosadan.... "Siva" grafika.... "Nerealno" kocenje.... Zakaj neke nebi bilo osvježenje? Jel mora biti Bog? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
9.15.3 , inače sam na stati napravio 4 kruga ( sve zajedno ) , nije lako ostat skoro 10 min u istom polozaju ( koji mi bas i nije savrsen ) stojim dosta pognuto a inace sam krakat ( 190cm ) tako da to izgleda skoro smijesno . Nije neko vrijeme ali sam ponosan na krug , gotovo stalno po idealnoj putanji ( zao mi je sta mi komp nije malo jaci da mogu vozit i snimat s frapsom ) Nisan napisa da je volan neki najjeftiniji od logiteha i malo vise vuče u desno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
|
![]() |
#716 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
eh da, i nemojte apgrejdati R35 na works, ružan je ko noć ![]() Inače ajd na hamachi igrati... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
|
Sa zadnjim patchem puno brži loading u menu i u samu igru, više nema onog dugog čekanja pa eto tko nezna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|