|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ma to se lako da srediti sve stim konectorima(jedino to uzmi si pod dodatni trosak)... ja nisam niti htio trosit pare na onaj konverter 20pin molex u 24..neg sam ovog samo zabio u 24.. ---Necu se ponavljat ima boljih napajanja,vece iskoristivosti(al ja tvrdim da su nepotrebna u vecini slucajeva)...a ak netko voli bacat pare nek si baca je isprobavao tu ko ona napajanja za graficku??(dodju oko 300kn)?? |
![]() |
![]() |
#692 | ||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
wolverine ti je ljepo dao link 4 strane unazad(to ti je ono podebljano "www.xxxxxxxx...") di jedno takvo "NO NAME" 500W napajanje ne samo da nema 500W nego nema ni pola od toga(doslovce crklo na 275W loadu, plus najbitnija cinjenica je da dok je i radilo je napon(Gilbert5 slucaj) imao 20% -/+ tolerancije.............pa ti kupi i budi sretan, meni je moja MBO pre vazna da ju spicim na takvo smece od napona, al opet mi nismo onih 90% naivaca kojima trgovci slazu kompove ![]() |
|
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
|
Vrtim evo 2h vec 3dmark06 na max rez (1600 za moj monitor)..max postavke Hardwere monitor u windowsima(12v ---11.71v 5v --4,89v) sto se tice onog napajanja..nisam probao ga nikad tak da nemogu sudit a sto se tice onog u vezi 4 stranice:slazem se stim..al neradi se o istom napajanju inace bas pisem o naivcima ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Steta sto nisam slikao sva dosad promijenjena napajanja po raznim konfama koju su bila kihnula , bilo je tu svega - Smartbox , Maxpower , Everpower , Neon , Codegen , MS ... - doduse uglavnom su to i bile konfe kupljene gotove po nasim ducanima . I da ispadnem rogonja - imam jedno Maxpower napajanje nazivnih 300w iako na naljepnici je gore Max. 180w , ubacen je drugi vent i koristi se vec 7 godina , pogonilo je mnoge konfe , a jedno vrijeme je nekoliko tjedana stalno teralo jedan torent komp i nikad problema . Stoji uvijek u rezervi negdje , ali ne pada mi zato na pamet nekom reci da je sve drugo osim tog Maxpowera bacanje love , jer takvih istih sam jedno 10tak izvadio iz raznih kompova ... |
|
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
pozdrav ekipa, imam 2 pitanja. Ovako, imam Enermaxa 350W, starog jedno 3 godine, fakat vrhunsko napajanje, platio ga ko suho zlato. Trenutačno vrti bez problema konfu pod "Moj komp". E sad, namjeravam uzeti 8800GT. Po meni, napajanje nebi bilo dosta jako. Zanima me kaj vi mislite. E sad, ukoliko se svi složimo da nije dovoljno jako (ja sam skoro pa ziher) uzeo bi nekaj jačeg. Pošto budem kroz 4-6 mjeseci kupovao novi komp, najvjerovatnije Nelhama i prateču opremu, trebao bih nešto što bude dostatno za tu konfu. Znači i7 quad, 4gige, 2 diska i nekaj u rangu 260gtx. Nikad nebudu 2 grafe u kompu, ili 10 diskova niti bilokakve kerefeke. Znači jel bi bio dosta jak Corsair VX 450? tnx na odgovoru EDIT: Skoro zaboravih...trebam tiho |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() http://www.corsair.com/products/cx/default.aspx |
|
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@gabre Chieftec 400W EDIT: slažem se sa routerom da je CX400 bolji izbor. Mislio sam da košta više. @pantera Corsair CX400 ili VX450 are way to go
#703 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Evo pa biraj, vrlo dobra i više no dovoljna za onu konfu Chieftec 400W Sharkoon 350W P.S. nemojte se s bobbyjem kačit jer je on još uvijek zaljubljen u svoj zlatni 500W Neon kojem napon pod 9600GT pada na ''samo'' 11,71V 450W Chieftec od 350kn je bio u C2D konfi sa 8800GTS 512 pa napon nije toliko padao Citiraj:
ovo se kao odnosi na mene ![]()
![]() |
#704 |
Hejter
|
Jer taj sharkoon sa 80mm ventom tih ? nisam imao prilike ga cuti na djelu . |
![]() |
![]() |
#705 |
Moderator
|
koliko mi je masni pričao vele da je tih iskreno nisam ga imao prilike koristiti ali od ekipe iz servisa sam čuo dosta dobroga o tom napajanju
#706 |
Hejter
|
Hvala , dobro za znati , zadnji put kad sam u linksu uzimao konfu sam piknuo LC sa 12cm ventom i tak nekom slicnom cijenom , ak bude sljedece prilike mozda padne i taj sharkoon . A zapravo ak je u napajanju njihov silent S vent 8cm , onda je sigurno tiho jer taj vent je bubica ... |
![]() |
![]() |
#709 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
kakvo je ovo coolermaster 460w za 280kn u adm-u? nesto mi je preniska cijena za CM ili je to napajanje lose...zanima me neko od 250 do 400kn
#710 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bi. ako moj chieftec od 350W vrti 3870 bez problema, ne vidim razloga da ne bi tebi to radilo.. nego, da li netko zna kakvo je ovo napajanje u ovom kućištu? taj case ću uzet, pa ako napajane valja, ide skupa.. cijena je taman dobra.. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6278 |
![]() |
![]() |
#711 |
Moderator
|
unutra je ovo i nije baš nekaj http://www.coolermaster.com/products...ate=22&id=3721 takvo sam dobio sa jednom 690icom nisam mogo spojit 4pin +12V konektor jer je žica bila prekratka ![]()
#713 |
Moderator
|
apsolutno ti je svejedno koji god uzeo nećeš fulat ![]() ja sam prije jedno dva tjedna kupio taj Chief jer je liku crko JNC ![]()
#714 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Samo očekuj da taj Chief i nije baš pretih, no nekima (kao meni npr) nebitno jer ionak ak sam na kompu slušam glazbu ili napucavam nešt tak da ne čujem ni zalmana na 8800, ni chiefa, ni thermaltake cpu cooler ni 3x thermaltake venta u kučištu ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.12.2008. u 22:16. |
![]() |
![]() |
#716 |
Premium
|
Fortron koji je po cijeni gotovo kao i taj Neon nije bacanje para ... a po tebi mu je jedina mana dizajn , i to kaj mu pise samo 350w a neon je ipak 500 w Pa sam rekao da je bacanje para(rekao sam da mi je ruzan ![]() Svako napajanje od stvarnih cca.330w na vise ce pogoniti 90posto konfiguracija..a sad sto ce ko uzeti to je njegova stvar i osobna odluka..Mene jedino smeta kad se razbacuju ljudi nepotrebno napajanjima od 500kn i vise kad u takav komp netreba stavit toliko jako napajanje(to je bit teme) a sad neznam tocno ko je pitao nesto u vezi voltaze..evo sad cu 2 sata vrtiti OCCT (inace procesor je kloknut s 2.9 na 3.1ghz)..pa cu napisat kak se ponasao hardwere monitor ili screen shot uzet... Nisam vidio jeli itko komentirao ona napajanja za graficku???ima ko iskustva stima?--misljenja |
![]() |
![]() |
#717 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@bobby nauči se Quote jer baš tebe ne kužimo koga vadiš iz konteksa. po takvim tvojim ponašanjem izgleda da si ipak dijete jer u tome imaš puno grešaka gramatike. nemoj blatiti ostale jer se vidi da nemaš totalnog iskustva i trebao bi čitati pravila ponašanja. kupio si neon i šuti. što tebe toliko živcira kad neon nije kvalitetno napajanje?? Neon kruh naš svagdašnji!!! Amen?? ni u ludilu. što tebe smeta kad bacamo puno novaca na napajanje?? je li to tvoj novac?? onda opet šuti. furao sam ja na levicom 450w zbog šminke ali platio sam ceh jer sa sobom povukla matičnu. zbog čega? zbog izgleda napajanja ( uu kako lijep i prava mrcina je li tako?? ) najveće smeće od tog napajanja jer drži samo 11.32V i kad optreti onda pada na 10V, ma uopće nema stabilne napone. nemoj pisati što je s OCCT nego daj cijelu sliku screenshot..
__________________ |
![]() |
![]() |
#718 |
Premium
|
nebrini dotore dobit ces sve ..evo ostalo je jos 25minuta U occtu Inace pisem brzo,nestavljam kvacice jer nemam volje..Al barem procitam sto drugi napise.. 2.Naravno da me ima biti briga kad neki ljudi preporucuju napajanja koja su nepotrebana..a posebice likovi kojima je cilj ista ta napajanja prodati u svojim ducanima inace srot neon je kupljen pred2.5god evo odvrtio je ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: bobby22. 04.12.2008. u 23:36. Razlog: moment povecat cu sliku |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
bobby22 iskreno malo si naporan vishe s tim neonom i ostalim noname napajanjima. Prepusti preporuke onima koji znaju puno vishe od tebe, a insinuacije da netko ovdje predlaze odredjeno napajanje samo da bi to isto prodao u svom ducanu zadrzi za sebe (ovo je fakat nepotrebno bilo)... |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
|
oprosti ja sam samo postao rezultate kako je trazeno... a sad ljudi nek kupuju sto ih volja,al ja ponavljam za 90posto racunala nista jace od 350w (stvarnih) nije potrebno.. a sad kako ko hoce nek si kupi..demokracija je |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|