|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
tebe zhivcira to kaj dole prolazi lopta? tak ti i treba kad ga kosish u kontri... a evo ti mali savjet kad te TO tolko zhivcira.... dok on puca ti mozhesh stiskati gumbe koji ce upravljati tvojim zhivim zidom, tako ti je X (A na Xboxoovom kontroleru) da ti je zhivi zid ukopan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
a kako se lobuje golman kad mu dodjes blizu? ono lagano da je potkopa? jeli ima koja druga fora osim sa L1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Premium
|
Citiraj:
znachi nemoj drzhati R1 kada krecesh pucati, vec kada se krene djubre puniti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Pro evolution soccer 2009 network problem...
Dakle, do danas sam imao wlan konekciju, probušio sam strop da bi mogo lan kabel gurnnut do kompa...samo da bi mogo normalno pes igrat... I sad seronja ne zeli uc u network mode... Napise onaj testing network enviroment...i onda sam izbaci on u grešku vezanu uz port 5370...i još mi pristojno objasni da se probam direktno spojiti na net... Kak idiotu objasniti da sam spojen na net direktno sa zicom od deset metara zbog koje sam strop busio????? ![]() Ne znam kaj da napravim, prpbp sam isključiti firewall, nije pomoglo, probo sam odlokat portove, ne vidim smisla u tome posto sam direktno spojen..., al eto probo sam, nije pomoglo. probo sam prckat u opcijama od settingsa od pesa...pogdite, ni to nije pomoglo... Imam osjecaj da mi jos ostaje zacipelariti prvog japanca kojeg vidim...ak niš drugo, bar ću se bolje osječat... ![]() I da imam original, da me slučajno neko to nebi pitao... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.07.2009. u 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
i ja imam isti problem,kako da se spojim na router??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
|
Narode, doshlo vrijeme za novi turnir, pa se nadam da ce netko i od vas doci ![]() Deda Maldini PES2009 1vs1 turnir Igra se sa slabijim reprezentacijama. (dalje navedene...) Ciljani broj igrača : 20 Vrijeme: nedjelja, 13.09.2009. u 11:30h (uplata prijava počinje u 10:45h); nemojte dolaziti u u zadnji tren, već se potrudite i dođite malo ranije!!! Igraonica: Dafne, Trakošćanska 9, Zagreb (upišite adresu u tražilicu na linku) Igra: PES 2009, na nekoliko PC-a Upad: 50kn Prijave: Prijaviti se možete na slijedeće načine: - osobno dođite u igraonu i tamo se predbilježite (ako želite, odmah i uplatite) - ovdje na PM - dalje u postu - na broj: 095/9113-084 (moj broj) Samo ostavite ime i prezime. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte na PM. Sustav natjecanja: 5 skupina po 4 igrača sa uzvratima, prva dva iz svake skupine prolaze dalje u dvije nove skupine sa po 5 igrača. Ovdje prolaze 4 igrača iz svake skupine u četvrtfinale (bez uzvrata) i dalje se igra knockout faza. Knockout faza se određuje nasumičnim izvlačenjem. Zagarantirano igrate barem 6 utakmica u grupi (znači igra se 'doma i u gostima'), a isto tako u drugoj fazi skupina ispadaju samo zadnji. Cilj je da što više igrate i da se zabavite. Nagrade: Nakon što isplatimo vlasnika igraonice (30%) ostatak se dijeli na slijedeći način: 1.mjesto: 400kn 2.mjesto: 200kn 3.mjesto: 100kn Pravila: - kamera: WIDE (osim ako se ne dogovorite drugačije) - ozljede: YES - vrijeme dana: RANDOM (osim ako nemate posebnih želja) - vrijeme godine: SUMMER - vrijeme: FINE - igra se sa Konamijevim 1.4 updateom (znači transferi prije prijelaznog roka) - raspoloženje: NORMAL (zelene strelice) Reprezentacije s kojima je dozvoljeno igrati na turniru: EUROPE: AUSTRIA, BELGIUM, BULGARIA, CROATIA, CZECH, FINLAND, GREECE, HUNGARY, IRELAND, ISRAEL, NORTHERN IRELAND, NORWAY, POLAND, ROMANIA, RUSSIA, SCOTLAND, SERBIA, SLOVAKIA, SLOVENIA, SWITZERLAND, TURKEY, UKRAINE, WALES AFRICA: EGYPT, GHANA, SENEGAL, SOUTH AFRICA, TUNISIA AMERICAS: CANADA, COSTA RICA, MEXICO, UNITED STATES, CHILE, COLOMBIA, ECUADOR, PARAGUAY, PERU, URUGUAY ASIA: AUSTRALIA, CHINA, IRAN, JAPAN, SAUDI ARABIA, SOUTH KOREA, THAILAND, UAE Ovdje će pod rednim brojevima biti navedeni svi zainteresirani natjecatelji koji su se prijavili na jedan od gore navedenih načina. Online prijave se zatvaraju u petak 11.09.2009. u 23:59h. Uz ovih 20 igrača, biti će napravljena i tzv. 'entry' lista za sve igrače koji su zainteresirani, ali su se prekasno prijavili. Svi koji se prijave nakon tih 20 igrača (znači oni koji idu na 'entry' listu) neka ostave i brojeve mobitela ili kontakt brojeve da bi što prije mogli doći na turnir. Ždrijeb skupina će biti odrađen nasumice u subotu 12.09.2009. i biti će ovdje objavljen. U slučaju većeg broja zainteresiranih, proširit će se format natjecanja (24 ili 32 natjecatelja). OBAVEZNO: Ponesite vlastite gamepadove jer inače ćete igrati na tipkovnici. Formacije slobodno donesite na USB stickovima. NAPOMENA: Ako imate kakvih primjedbi ili prijedloga u svezi izbacivanja još nekih repki samo recite pa čemo razmotrit i tu repku. Prijavljeni: 1. Branko Munižaba 2. Tomislav Munižaba 3. Ivan Čičko 4. Bojan Šešlek 5. Ivica Bermanac 6. Ivan Anđelović 7. Marko Ćevid |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
to se i meni pojavljivalo vec gro puta, il nece vise ucitat ligu, il napise neke glupe znakove umjesto imena igraca itd..., ja to rijesavam tako da izbrisem KONAMI folder iz my documents-a, i pri ponovnom ulasku u igru folder se opet radi i sve ce bit ok, samo ces ostat bez svega kaj si imo spaseno (liga, kup...) meni recimo kad odem igrat ligu prvaka, prođem kvalifikacije i prvu tekmu nakon toga dobijem, i samo se zblesira i izbaci ovo kaj je tebi izbacio il samo izađe van iz igre (isprobano vec 2-3 puta sa raznim kitserverima)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
|
dechki, nema potrebe za brisanjem.... to ispravljate pri odabiru strane (znachi onaj ekran di idesh lijevo ili desno sa gamepadom).... pritisni kocku (ili iks) i mislim da je to srednja opcija... nego, trenutno prijavljeni za Deda Maldini turnir: 1. Branko Munižaba 2. Tomislav Munižaba 3. Ivan Čičko 4. Bojan Šešlek 5. Ivica Bermanac 6. Ivan Anđelović 7. Marko Ćevid 8. Grgur Petrović 9. Robert Lipski 10. Luka Deotto 11. Andrej Kiseljev 12. Ivan Munižaba |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam pitanja za pes konzole, uzeo sam jednu u emmeztte, no name (focus, tako nekako), mogu li na kompjuter (usb) spojiti više tih konzola, npr 10 pa da svi igramo ( jer imam 10 portova)? Da li bi to funkcioniralo? Drugo pitanje je vezano uz pucanje, cak i kad taknem tipku za shoot na stotinku pred golmanom lopta u 99% slučajeva ode visoko preko gola (prejak udarac) čak i ako u istom trenu držim tipku za dole (igram na tipke s konzole, ne joystike). Kako vi pucate, da li moram naučit s joysticima kad je igrač sam pred golmanom ili ima fora s tipkama (na konzoli, ne tastaturi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Odvratno ... But i like it ![]() ![]() ![]() EDIT: LOl a ko je ovaj mali bjeli na predzadnjoj slici.?.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
|