|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
@rak21, SS je od poslije zamjene. btw, istu stvar treba napraviti kad se zeli kopirati text od linka. Evo u prilogu gotov file. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Uh što sam blesav, naravno da ne ide ![]() ![]() još se čudim kako je moj .ini bio malo drugačiji.. tnx! Zadnje izmijenjeno od: rak21. 01.07.2010. u 17:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ako ti treba samo audio iz nekog YouTube videa, najjednostavnije ti je otici na bilo koju youtube mp3 stranicu (npr: http://www.video2mp3.net/ ), ubacit link od youtube videa, sacekati malo i dobijes gotov mp3 kojeg skines i slusas. Kvaliteta youtube audia je druga prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Remove text from the O Menu Citiraj:
Hitler Finds Out About Opera 10.60 Zadnje izmijenjeno od: kian. 06.07.2010. u 16:21. Razlog: O Menu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Radi li vama u novim verzijama Opere sidescroll? Ja koristim Logitechov mis MX1100, i otkada je izdana Opera 10.50 ne mogu horizontalno scrollati. Vec malo pocinje ici na zivce :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kada se oznaci linkani text i dalje je "search" na prvoj poziciji context menija! Da bi se to prepravilo na stare postavke potrebno je presloziti sljedece u standard_menu.ini fajlu: Code:
[Link Selection Popup Menu] Item, MI_IDM_DOCCOPY = Copy Item, M_COPY_TO_NOTE = Copy to note --------------------1 Item, MI_IDM_SELSEARCH = Hotclick search, 200,,, "Search Web" Submenu, MI_IDM_SEARCH_DUMMY_PARENT, Internal Search With --------------------2
![]() |
#700 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne volim VIP, a ovo je još jedan razlog da ga volim još manje... Ni mask as ni indetify ne rade. Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#707 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
ADM nije potimiziran na Operu. To već radi od 8 verzije.. Nekad kad želiš prebaciti na drugi artikl onda na FF diže CPU usage i zablokira na 4 sekunde.. Ustvari , nisam ja web guru ali se to primjeti kad netko ne održava odnosno krivo podesi/optimizira. Na Goole Chrome stranica radi bez problema. A zasnova se od IE. Netko će drugi reći o web stranici. Jer svatko održava kako odgovara, nekad ne paze pa potkrada pogreška.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#710 |
Premium
|
Hmmm ... u zadnje vrijeme mi se pojavio problem kod Opere. Cesto mi se desava da browser ne ucita cijelu stranicu, a najcesce se to desava na forumima. Samo stane na pola i prestane upload-ati stranicu kao da ju je ucitao cijelu ![]() Opera je 10.60, izmjena kolicine cache-a ne mjenja stvar. Od AV-a koristim Nod32. Jel ima tko kakvo rjesenje? EDIT: Kad sam odlogiran sa foruma, konkretno PCe, load-a cijelu stranicu bez problema ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 02.08.2010. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije do Opere. http://forum.pcekspert.com/showthrea...34120&page=120 Ako sam dobro skuzio, na vise foruma imas problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo sam ju probao kompletno deinstalirati sa YUninstallerom, pobrisati registri sa CCleanerom. Rucno obrisati foldere u Roaming i local folderu i nepomaze. @Nexus ... znaci nisam jedini ![]()
![]() |
![]() |
#716 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Na Operi sam od 6. verzije, i sad me vec lagano pocinje zivcirat...jako mi je spora, sporija nego ikada, stalno mi kenja nekaj sa adobe flash playerom, instalirao ga vec 15x i restartao 15x i opet ista stvar...virusa na kompu nemam nikakvih nit spywarea niti icega, i sve mi radi savrseno u IE i na Chromeu, ali Opera katastrofa, a ja se isto naviknuo na nju, sad se moram privikavat na Chrome.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ili je do tvog kompa ili do t-scuma, definitivno nije do opere.. Mislim, sve je moguce pa i da se setup nekako sje*a, ali ako si je proba reinstalirati, zna se... Osobno mislim da opera nikad nije bila brza/bolja, a koristim je odavno. Eventualno pokusaj s nekim clean alatom ili registry cleanerom pocistiti sve stare instalacije opere, pa nanovo instaliraj novu verziju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako ti IE radi normalno, onda nije do t-coma već do Opere. Makni je u potpunosti i instaliraj ponovo. Naravno 10.60 ili 10.70 betu. Koristi CCleaner. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|