|
![]() |
#7142 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego, oni koji misle da je ovo tema cisti spam nek pogledaju popis prvih 5 postera na ovoj dretvi pa ce im sve biti jasno... ![]() ALi ne zadugo ET ce konacno poceti i ovu temu odrzavati jer sutra se vraca sa godisnjeg...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7143 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7144 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Sta to stvarno na famoznom povijesnom sastanku "The Rijecana" bilo 2 covjeka? : lol2 :
![]() |
#7145 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
@RAK Evo Rache samo informativo, protekla dva dana totalno sam se patio s kompom i CODom. Naime prekjucer sam usao na server igrao 2 minute te mi se u trenutku promjene mape komp resetirao. Sljedeci pokusaji ulaska u igru rezultirali su isto resetom. nakon jedno 6-7 reinstalacija windowsa i coda zakljucak je sljedeci: meni je smetao patch za intelove proceve. Kada sam stavio bez tog patcha vise mi se komp neresetira. ovo sam naravno probao dok sam bio sam na serveru ali prije tako nisam mogao 2 metka opalt a da se nesrusi. Vrteci film u natrag sjetio sam se da mi se 2-3 puta komp resetirao dok sam igrao komp ali sam uvjek mogao uci natraga, a to je bilo nakon patcha. Ovo mozda nije 100% sigurno pratit cu ali koliko sam skuzio cim stavim taj patch komp se zna iz cista mira zblokat i resetirat. Evo ako netko ima slicnih problema mozda da proba bez toga patcha pa da vidi, a mozda se samo radi o nekoj cudnoj nekompitabilnosti s mojom maticnom ili necim pa dolazi do toga. P.S. sve je vraceno na kompu na default tak da nebude zabune oko oca. Eto toliko. Poz ![]()
![]() |
#7147 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
p.s nice avatar kooyo: Drone :
![]() |
![]() |
#7148 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ma ok, ali u stickyu je savjetovana instalacija istoga, tako da ako netko ima slicnih problema neka makne patch, a ako ima patch i sve mu radi ok, onda nek ostavi.
![]() |
#7149 | ||
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ovo je tolko krivo da je teško čak izvuč smisao, da napišem pravilno. Und du willst ein deutscher Soldat sein?????:confused: :confused: : sniper : Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7150 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
ccc...šta bi vi bez mog threada, jelte : cheers2
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7151 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Hrconja je zasigurno otvorio najveću temu u povijesti PCEkspert foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#7152 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zapravo i nije. Najveći su Žderonje. Ne zbog količine spama nego zbog količine pravih informacija.
![]() |
#7155 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
imam jedno pitanje.posto sam novopeceni clan na PCE serveru,zanima me dali sad mogu vratiti sve one fajlove koje sam backupao za druge servere na kojima igram?
![]() |
#7156 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7157 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Novi pristup matematici? Filozofijska matematika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7159 |
Proud To Be Bakran
|
ljudi gledajte novu tv (neprijatelj pred vratima) da se mozete nabrijat na cod 2 : quake2 : EDIT: Vasilij je kemper lvl 87 , ren prema njemu si slab...: sniper : Zadnje izmijenjeno od: Alucard. 28.05.2006. u 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7160 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo upravo gledam na NovojTV film Neprijatelj pred vratima. Tj dio filma koji je bio u igri COD UO Staljingrad. Vožnja brodovima i bombradiranje njemačkih aviona. Isto do u detalja. Čak je i isti lik u igri i u filmu u krupnom planu. Juriš bez puške. Uhvatila me je sjeta....
![]() |
#7162 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7163 |
zippo61_junior
|
Ajmo server čeka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7164 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7165 |
herr Flick
|
Nikog na serveru, mozda i bolje za mene. Sutra Jr ima krizmu pa se treba rano dignuti. Ne bi bilo dobro zaruziti kao proslu noc do 4 ujutro jer bi bilo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7166 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7167 | |
herr Flick
|