|
![]() |
#7141 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#7142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nemoj tako,ima vrlo dobru pozadinu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7143 |
Creeper
|
![]() |
#7144 |
Guest
|
True Detective je meni stvarno vrhunska druga sezona. Ovi komentari po internetu, koje daje uglavnom "fejs" generacija, da je sporo jer nema akcije i brze radnje, neću ni komentirati. Nek odu lupat selfije u kupaonu. |
![]() |
![]() |
#7145 | |
Creeper
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7149 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sense8 je odlicna serija. Vidim da je i novi mr robot izasao, pa cu to veceras u miru i s gustom pogledati. Najugodnije iznenadjenje ove godine, barem meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7150 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7151 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
iz ne znam kojeg razloga nisam nikada pogledao finalnu duplu epizodu boston legala, makar sam upratio sve epizode... kakva serija, kakav epski finale. ukoliko slučajno netko nekim čudom nije čuo za ovu seriju, ima mu ne priznat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7153 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
The Whispers.... kakva serija! Samo što je sad na ABCu da odluči što će dalje sa njom. osam epizoda je snimljeno. Svakako preporuka, ali ako ne podnosite nezavršene serije.... ne gledajte jer će te se navući |
![]() |
![]() |
![]() |
#7154 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7155 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Trailer Park Boys ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7156 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Takodjer pohvale na racun Peaky Blindersa. Pogledao prvu sezonu, odlicna serija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7157 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
mr robot s lakocom mete ovogodisnju tvshow konkurenciju. nesto slicno ko td s1 lani. ili intel amd-a vec duzi niz godina ![]()
![]() |
#7158 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
rick & morty, najbolji crtić ikad
![]() |
#7160 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Robot : malo se udaljio od prvih par epizoda al mu ne remeti kvalitetu. Slazem se da trenutno vodi izmedu ostalih serija. Wayward pines: zavrsila sezona neznam ni sam kako. Po meni priglupo, a koliko sam skuzio to je to od te glumacke ekipe. Pravi detektivi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7161 |
Guest
|
Završio Strike Back, odličan. TD2 sve bolji i bolji. Mr Robot, prve dvije-tri epizode su mu bile odlične, koji vrag im je trebalo da ubace one narkomanske pizdarije kod glavnog lika |
![]() |
![]() |
#7162 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
svakom epizodom me sve više iritira svojom narkojedvagovorimneznamštoreci naracijom.
![]() |
#7163 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Odličan, ali me zasmetalo u zadnjem nastavku one scene gdje su okruženi sa svih strana bez municije, a onda cut i druga scena gdje su prikazani kako je sve u redu. Ono, DesuEx rješenje. Mogli su to i bolje izvesti Ali šteta što je ovo bila zadnja sezona, fali takve akcijske serije na TV-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7167 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mr. Robot je ima fenomenalan pilot, ali ovo kasnije mi baš i nije sjelo. Previše prenemaganja glavnog lika sa često nespretno napisanim monologom.
Kasnije se sve malo čudno komplicira pa triba dosta pozornosti obraćati.
![]() |
#7168 |
Guest
|
Brijem da će ga u finalu serije nategnut C. Slater |
![]() |
![]() |
#7169 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Da, malo Robot ide na kvasinu od 3. epizode... Svejedno je još uvijek bolji od većine naštancanih serija koje se trenutno nude. @Mar, moguće da si u pravu, i meni je prošlo glavom. Samo di su baš Slatera našli, ne pamtim gdje sam ga zadnji put gledao, a da nije bio iritantan ![]() E da, odgledao nedavno do kraja Breaking Bad. Zadnje dvije sezone. Da, znam - kasnim, ali požderite se svi vi koji ste to davno odgledali ![]() Genijalno, što drugo reći, šteta što nema više ![]() Better Call Saul pratim, vrlo dobro. Jedan od boljih spin-off projekata, bez sumnje. Šteta što recimo Jesse nije dobio spin off.
![]() |
#7170 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
True Detective odličan, ali za razliku od prve sezone, otpočetka se dalo se naslutiti tko stoji iza svega. No svejedno, vrh ove godine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|