|
![]() |
#7051 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
MRTVA PRIRODA
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7052 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
@Renesis To je zato jer nas je vase kempanje uspavalo. @MM Kako ruzna grafika. Sigurno ATI : nono : Kartica ti ima i cudne artifekte, baca leseve po zaslonu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7053 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#7054 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Malo pogledajte listu članova pogotovo zadnjih desetak tako da znate tko je to došao. MM
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7055 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7056 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nek me netko ispravi. Jel još postoji ona statistika. Ono orijentacije radi. Ako da, ajd stavite link na stiki ili ovdje.
![]() |
![]() |
#7057 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7059 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
koja kamuflaza ramsesa http://www.imagesforme.com/images/2730shot0009.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7060 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ne da mi se to updetati, ali ni vi ne znate zadržati jedno ime već ga stalno mijenjate. Ne baš ti AMD, ali većina ostalih. Te boja ovakva, te onakva, te ime ovakvo, te onakvo. Onda statistika nema baš nikakvog smisla. Zato sam od toga odustao. Sada više niti nemam dobar dilo logova pa bi bila i pogrešna. Jednostavno nema smisla.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7061 | ||||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam isto kempao dok ne bih ostao zadnji na mapi jer sam gledao Sainfelda i igrao pa sam šokiran rezultatima svojih komrada, totalni ![]() Citiraj:
Nvidija rules! :clap: Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7062 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, bezveze trud oko statistike, a niti imena svi nemaju ista stalno. Evo, npr Rak je jedan dan ovo, drugi dan ono. ![]() I ja sam jucer promijenio boje da se uklapam u Rijecane, jer ipak smo mi jedan organizirani i udruzeni dio sekte. Pozivam i ostale Rijecane na slijedecu kombinaciju boja, totalno je kewl. : stoopid .::PcE::. Kemperi daklem, ^2 za zelenu i ^3 za zutu
![]() |
#7064 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7066 |
Neradnik
|
joj opet....... http://www.imagesforme.com/images/2623cdkey.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#7067 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I da svi poslusajte athu da server izgleda cool. Baš je neki dan Neven Ciganović bio kod athe kad je on igrao COD2 pa mu je rekao da bi volio da boje nickova budu vise uskladene.
![]() |
![]() |
#7068 |
R.I.P Mitzek
|
dobro jutro radni narode.... evo sad sam se probudio...pa to je rekord u zadnjih 6mj. : hello2 :
![]() |
#7069 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@RAK Ah da, i ti koristis tu boju, damn. E.T i Andeo - odabrali ste pogresnu. ![]() ![]() ^6 cemo uredno izbjeci, i prepustiti je Sam Fischeru i njegovoj djeci, Fleksu i GayMeeu
![]() |
#7070 |
R.I.P Mitzek
|
sad sam iso brojat listu clanova naseg servera.. jedno pitanje.di su ti ljudi? ajd shvatim da mozda ne stanu al po toj logici server bi trebo bit pun i jos pedesetak ljudi na cekanju...: nono : a nikad nas nema ni da napunimo kvotu koja nam je dopustena...: stoopid
![]() |
#7071 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7072 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7073 |
R.I.P Mitzek
|
pa dosta ih nisam nikad ni vidio na serveru.. mozda je to neki trend da mi neznamo? ono bit clan servera...onda smo mi carevi jer mi smo se definitivno navukli ko na dop..
![]() |
#7074 |
Neradnik
|
ima nas 100 ako sam tocno prebrojao ,sta mislis kada bi igrali s&d tj kada bi mogli svi stat na sever ,npr 50vs50,i da se iskljuci ro mod ....kad bi krenilo bombardiranje sta bi to bilo..... ponekad bi to i bilo zanimljivo , krene grupa napadat a kemperi samo cekaju ....bilo bi ko iskrcavanje na normandiju.......lol mrtvi ko u prici..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7076 |
R.I.P Mitzek
|
iskreno volio bih kad bi nas bilo bar da ispunimo kvotu servera... jer ovo je bez veze jedva se pohvatamo po mapama...
![]() |
#7077 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citam malo ovo o uskladivanju boja i mislim da bi bilo super kada bi odredili da .::PCE::. mora biti te i te boje, nick neke druge za sve clanove, a admini da imaju drugacije pa staviti na sticky, samo se moramo dogovoriti
![]() |
#7079 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
sada sam bio "malo" (zato mi je netko docekao 60BB ![]() britanci imaju neke danasnje uniforme, i jos ima dimnih i 30 ljudi je uvijek bilo, sveukupno cisto ok, samo zbog dimnih trza malo zbog tih dimnih sam poginuo previse puta ![]() najvise me fasciniralo to sto su svabe gubile na veliko od allies, igrao se CTF, imam feeling kao da su preciznost MP-a smanjili a ovo da ima premalo ljudi na serveru, to se moze zahvaliti t-comu i njihovim paketima
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 25.05.2006. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7080 |
R.I.P Mitzek
|
nema nikog..a bezveze mi se napucavat 1vs1 jos pogotovo jer je RO
|
|
Oglas
|