|
![]() |
#7051 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#7052 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Dark Matter. Ima potencijal biti jako dobra ili jako loša. EDIT: Krenula je druga sezona The Last Ship. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.06.2015. u 05:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7053 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Hm, pocetak druge sezone True detective-a izgleda dobro ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#7054 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
True Detective
Jako lijep pocetak, samo previse likova i nekako mi ispada kao da se previse trude. Iskreno se nadam da nece sve to uprskati, jer prva sezona je bila fenomenalna. No ako ista, gledat cu seriju radi soundtracka. Odlicna glazba do sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7057 |
Guest
|
Meni odličan True Detectives 2. Likovi, radnja, sve. |
![]() |
![]() |
#7058 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobro, jel itko još gleda Hannibala? S vremenom se svršavalo na seriju, sad nitko ni da bekne otkad je krenula treća sezona ![]() Jučer je objavljeno da četvrte neće biti, pa nećemo ni vidjeti Clarice. Što se mene tiče, ispravna odluka nakon što je odlična serija pretvorena u kulinarsku emisiju u drugoj sezoni i sad u besmislene vodoskoke krvi u trećoj.
![]() |
#7060 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
treca sezona je puno vise fokusirana na glavnog kuhara i Scully, a meni bas fale one Willove analize mjesta zlocina i onaj crni jelen, serija me prije doslovno zacementirala u stolac. ovo sad me tjera da ubrzavam pojedine scene, a bome ni sami prikazi pripreme ''hrane'' nisu na razini iz prve dvije sezone. treba dati priliku da se malo vatra razgori, tesko je nakon 3 nastavka reci da cijela sezona ne valja. uostalom, cini mi se da bu finale sezone ludnica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7061 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7064 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pa nismo to skomentirali da je ok ![]() ![]()
![]() |
#7066 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Bacite pogled na Ballers. The Rock u seriji, čak se i odlično snašao. Uloga ko za njega pisana. Wahlbergu je bolje da se drži serija i iza kamere, nego ispred kamere u filmovima kao Ted
![]() |
#7068 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
čim vidim glavnog glumca odmah se sjetim one humoristicne di je glumio gej klinca,a onda se odmah sjetim glavnog lika te serije koji je valjda jedan od najiritantnijih likova u serijama. IMHO.
![]() |
#7072 |
Buying Bitcoin
|
Kako misliš, zar nije E01 tek jučer izašao? btw: ![]() https://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Robot_(TV_series) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7073 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Zato kaj je pilot procurio ranije izgleda... Na SF fronti pogledao Killjoys, neloše za sada (zbilja je pomalo Firefly štih) i Sense8, ne znam kako će se dalje razvijati, ali za sada je prezentacija, soundtrack i ideja na razini ![]()
![]() |
#7075 |
Premium
|
Killjoys loše. Sense8 meni iznenađujuće dobar. Ok, nije vrhunska serija, ali u moru smeća u zadnje vrojeme ovo se dalo pogledati. Ne znam koji to rating ima u puritanskom US, ali golotinje i neuobičajenih likova ne fali ![]() Ideja baš i nije nova, podsjeća me na heroes i tomorrow people. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7076 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7077 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#7078 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Iznimno zadovoljan sa Mr. Robot... jedva cekam dalje. Ono kaj mi se svidja je da ne idu u dubinu toliko da pojasne o čem se radi... Spomene se DDOS, R.U.D.Y., Rootkit, bla bla, ali ostaje na tome, pa snadji se druze... To me bas zakacilo. @Neo-ST, vidim da ovih 10 epizoda navedenih imaju razne multimedijske ekstenzije, jel to znaci da je to sve iscurilo van i dostupno "negdje tamo"? Zadnje izmijenjeno od: perich. 29.06.2015. u 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7080 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mr. Robot se čeka s nestrpljenjem, jedna od rijetko osvježavajućih serija u moru jednoličnosti. Prati se i Last Ship dalje, mada mi se čini da će ova sezona biti dosta lošija. Krenuo ponovo i The Suits, početak nove sezone djeluje obećavajuće. Od novih Human i Dark Matter mi imaju potencijala, moglo bi se dobro razviti. Spomenut ću da i dalje pratim Under The Dome, mada ni sam ne znam zašto - ovaj dvoepizodni početak nove sezone je bio salto mortale najblaže rečeno ![]() Aquarius sam prestao gledati nakon 4. epizode. Jednostavno je dosadan,ne uspijeva me zainteresirati. A evo čitam da će dobiti još jednu sezonu mada nije bila planirana...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|