|
![]() |
#7021 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
No šalu na stranu, gledao sam danas kako su ih razbili, tekma je bila gotova u prve 3 minute i Slovenci nisu imali realnu šansu da se kasnije vrate. Čini mi se da Grci nemaju slabe točke, autsajderi smo, ali neku šansu možemo imati ako izdržimo taj furiozni start i ne odvoje nam se. Jbg bekovi nam moraju dati veći doprinos ko što su dali protiv Slovenije, ove dvije su se baš ugasili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7022 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Stilski nam pašu, al da, bolje su posložena ekipa od nas na temelju viđenog danas. Morat će naši svi vrhunsku tekmu odigrat ako želimo dobiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7023 |
Premium
|
Pa sigurno lakše nego protiv ovih danas, a moraš dobit pod pritiskom. Sutra ako i ne dobijemo Grke sa Antetom u kotlu od 20k navijača, bar je gušt opet igrati i gledati takve tekme nakon što nas nekoliko godina nije bilo nigdje. Bitno da se njeguje i gradi taj kult repke za ubuduće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7024 | |
Premium
|
Citiraj:
Bolji fit za Daria nego GSW, pod uvjetom da tamo neće "glumit" centra kao što je morao u GSW.
![]() |
![]() |
#7026 |
Premium
|
![]() |
#7027 |
Premium
|
Zašto ? Pa razvidno da je cijelu karijeru bio altruista i pomagao raznoraznim betama koje se nisu znale izboriti same za vlastiti prostor bez pomoći drugih. Veliki smo, ja i moj prika LEGOAT 😊 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7028 |
Premium
|
Apsoštrumfno si u pravu. Zato i Obrvan je u top 10 po screen asistima, pola njegovih je za Jamesa ![]()
![]() |
#7029 |
Premium
|
Curry ima još više screen assista, ko mali servilni konobar se gurao kroz blokove dok je snajper Klay preuzimao odgovornost u najodlučnijim časovima. Znalo se vrlo dobro ko je beta, a ko alfa 😊 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7030 |
Premium
|
Hahaha, ak je i od tebe Ante, previše je ![]() UFGA made: Curry 47%, Klay Thompson 16%. Svašta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7031 |
Premium
|
UFGA ja mislim da ni ti sam ne znaš što to znači 😆 Evo objasniti ću ti da lakše shvatiš ko što već i jesam u mnogo navrata... LEGOAT 4 prstena 4 finals MVPs Stephanie 4 prstena 1 finals MVPs A i taj jedan jedva na kraju prajma, da nisu bili debili Tatum i Brown sa druge strane nebi imo ni taj jedan. Znači u njegovim najboljim godinama neki drugi su dobivali tantijeme. Pametnom dosta 😊 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7032 |
Premium
|
O, znam ja dobro što to znači, ti ne znaš ![]() Objasnit ću ti opet da si zaboravio najvažniju brojku - 6 poraza u finalima ![]()
![]() |
#7033 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7034 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
da ... ima toga kolko želiš ... tipa bolji je onaj sa 4 prstena nego onaj sa dva ali ovaj koji ima dva ima masu više asista poena skokova pobjeda ... onak šije ga za brdo u svemu, ali ovaj ima prstenje što ga čini boljim. ali ni to nije kraj. ima jedan ili više njih sa 8 i 9 prstena ali ti nisu dovoljno dobri ni blizu kao ovaj sa 4 jer nemaju 100 postotni učinak ... ..mislim daj me nemoj ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7035 |
Premium
|
Bez Lebrona ovi Ameri bi tako lagano popušili zlato na predstojećoj Olimpijadi. I ovu skupinu beta mora vući sa 40 na plećima i 20ak NBA sezona. Uzeo kralj loptu, svi drugi se sakrili u rupice, razmakli teren lik samo trpa plus brani sve u obrani. Kakav show u ovih 5 minuta. Kakav igrač, ma neponovljiv... Dr. LEGOAT James !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7036 |
Premium
|
Sve skupa mi klimavo ameri djeluju. Ok, pripremne su ovo, i naravno da su apsolutno neuigrani i da se sve svodi na individualne akcije i kvalitete kojih ima puno. Još kad bih uspio shvatiti zašto Kerr forsira Embiida i Bookera u startnoj... Puno bolje to izgleda s Daviesom i Edwardsom. Mslm, izgledno je da će osvojit kako god, mogu dvije vrlo moćne peotrke imati, i imaju takvu količinu individualne kvaitete da će u svakoj tekmi nać nekog koga će "ić", al ima tu još 4-5 repki koje mogu dobar otpor pružit. Sve skupa, ovo bi na OI mogao ispast dobar i zanimljiv turnir.
![]() |
#7037 |
Premium
|
Kerr, Lue, Spo, puno baba, kilavo dite što bi se reklo. Sve čista individualnost, na talent, ništa uigranost, nikakvi mehanizmi. Da se igra 48 minuta reko bi da je dovoljno i to za zlato, ovako na 40 minuta jedan krivi korak i može to lako otići u krivom smjeru ako šut okrene na drugi smjer. I nebi me čudilo, mislim da im mogu zaprijetiti i Nijemci i Srbi u jednoj tekmi. Mala je razlika, Europljani imaju sve veće uloge u NBA, svi imaju NBA igrače pa se više ne boje tzv dream teama , a čini mi se i balansirane rostere za razliku od ove skupine individualaca. Turnir bi zaista mogao biti spektakl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7040 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7042 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Izvukao ga Steph. Mogao je to biti posljednji čavao u debatu oko goata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7043 |
Premium
|
Uvijek je lijepo vidjeti kako naše odane bete rade za nas 😊 Zahvaljujemo. https://ip.index.hr/remote/bucket.in...480&height=480 LEGOAT 2 triple duble u povijesti OI, od 4 ikad. I sa 40... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7044 |
Premium
|
A jes zbilja lakše kad ti koji put suigrači malo pomognu, sad tek znam kak je Jordanu bilo kad su mu clutch šuteve pogađali Paxton , Pippen, Kukoč i Kerr 😆 Za ozbiljno sad, mislim da njih 2 imaju baš izvrsnu kemiju, kakva bi to rapsodija basketa bila da su odigrali koju sezonu zajedno. Atomski spoj, to je vidljivo i sad iako su već zagazili u pozne godine za basket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7045 |
Premium
|
Taman se vratio s GO za popratit odlicnu tekmu ![]() James 39, Curry 36, KD 35... i u kosarkaski poznim godinama rasturaju Je se liga izjednacila, je se i svjetska kosarka izjednacila, vrhunskih igraca puno izvan USA, ali ovi majstori ce itekako falit kad se umirove i liga jednostavno nece biti jednako zanimljiva. EDIT: sad cekam Vucica da pokrene jos jednu izvanrednu presicu iz baste, dok mota sendvic s parizerom i pocne o jos jednoj belosvetskoj zaveri ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.08.2024. u 07:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ohladit ćeš se ubrzo od Jamesa, kada se sazna što je sve uzimao kroz karijeru. Da budem jasan, ne samo on, svi uzimaju u svim sportovima. Ali vjerujem da on uzima najbolje koktele. Prije se završavalo karijeru u 32oj, a sada zahvaljujući prehrani i kvalitetnim treninzima igraju i u 40tima. ![]() Primjer kako stvari funkcioniraju, s time da je ovako bilo prije 20ak godina, tko zna kako je danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7047 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7048 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Često se sjetim Rudeža i njegove izjave kako je nakon NBA treninga bio toliko strgan, da je jedva došao na sljedeći i tamo ispričao trenerima kako se loše osjeća i da mu nije jasno kako drugi nisu premoreni. Samo su odmahnuli glavom, u smislu ne brini, dođi s nama i sve će biti dobro. ![]() Zamisli samo da uzimaš HGH za oporavak, EPO za staminu i TRT kako to ameri zovu za medicinsku upotrebu. Biznis je najbitniji, tko bi gledao 82 tekme godišnje kada pola igrača ne bi mogli nastupati radi umora i ozljeda. Ako je netko gledao ufc 304, leon vs belal, ovaj palestinac je toliko pun droga da mi se razina testosterona povećala i gledanjem preko TV.a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7049 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Te priče sa Rudežom sam se i ja sjetio... ono kao to nije doping nego kao da si popio 100 iscjećenih cikli, naranči i svašta nešto gluposti je pričao o tom šarenom koktelu što su mu dali da popije... Svi ovi ameri, ne samo košarkaški tim bi bili suspendirani da idu na doping kontrolu (samo da puhnu u alko test). AFAIK američki sportaši na OI neidu na doping kontrole? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7050 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Srbi su propustili priliku epohe, stoljeća, eona 😊 |
||
![]() |