|
![]() |
#7022 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja se ne bih baš previše brinuo s obzirom da Kit ima ugovor i za 6. sezonu, a i eventualnu 7. sezonu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7023 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma Snow će postat whitewalker, a kad kralja whitewalkera smaknu, Snow će ga naslijediti, pokoriti zemlje ljudi i zasjesti na iron throne. Happy endining by GRRM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7025 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je ova sezona bila dosta loša, nisam čitao knjige, ali serija mi je iz sezone u sezonu sve lošija. Nisam baš pozorno pratio, što već samo po sebi nešto govori, ali čini mi se da je cijela radnja ove sezone temeljena na šokiranju i brutalnosti. Prethodne sezone su mi imale puno zanimljiviju radnju, a pogotovo scenarij nekih likova koji je bio briljantan i humorističan, često i filozofski, dođe ti da se zamisliš. Najčešće Tyrionov ili Varysov tekst. Ovo mi je sve nekako... meh... Ne znam, što vi mislite? Sad je to već možda self-fulfilling prophecy, ali rekao sam i ponovit ću. Firefly, Rome i Deadwood su mi najbolje serije ikada. 3 sezone je maksimum maksimuma, rekao bih da je i dvije već dovoljno. Nakon toga je jednostavno vrijeme za ići dalje. Osim sitcoma, naravno. Sve IMHO, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7026 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E sad, sta ce tocno biti nitko osim Martina ne zna. I sunce mu njegovo neka vise izbaci te knjige, jer predugo se ceka na okoncanje svega toga ![]() Po pitanju Snowa ima vise teorija, stavit cu u spoiler.
E sad, sta ce tocno biti nitko osim Martina ne zna. I sunce mu njegovo neka vise izbaci te knjige, jer predugo se ceka na okoncanje svega toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7027 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#7028 |
Premium
|
Obecao je da ce prije seste sezone izbaciti, a to znaci prije travnja sljedece godine. Ove nece sigurno, to su vec potvrdili. No opet, onda ide 5-6-7 godina cekanja za zadnju knjigu, tako da to sto ce (mozda) sestu izbaciti kroz godinu dana i ne znaci previse, jer do zavrsetka sage cemo se i te kako nacekati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7030 |
Premium
|
Ma meni se cini da ce serija otici u potpunosti svojim putem, nezavisno od knjiga. Cak je i sam Martin jednom novinaru rekao u cudu 'You think Jon is dead? Why?'. Ovako iz glave sam napisao, nije mi se dalo traziti tocan citat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7031 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
E sad, sta ce tocno biti nitko osim Martina ne zna. I sunce mu njegovo neka vise izbaci te knjige, jer predugo se ceka na okoncanje svega toga ![]() |
![]() |
#7032 |
Premium
|
Indeed
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7033 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.06.2015. u 20:01. |
![]() |
![]() |
#7035 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
![]() |
#7036 |
Guest
|
Evo, i susjedstvu konj za trku sa GOT ![]() |
![]() |
![]() |
#7039 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne. Ali - ima ugovor za 6. sezonu (s kojim postaje jedan od najplaćenijih glumaca), i za 7. sezonu (ako će se snimati). Zbog čega bi ga onda ubili ? Naravno da će u injtervju-u reć da se ne vraća jer bi to pokvarilo kraj kakav je sezona imala, ali ne nadam se - vjerujem da se vraća.
![]() |
![]() |
#7040 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7042 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Patuljak kao sin mad kinga i glavna faca GOT. Sve ostalo bi bilo manje zanimljivo IMO. btw, teorije o budućim događajima ne moraju pod spoiler Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 19.06.2015. u 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
jel ima neka serija slicna gotu dok cekam novu sezonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7047 |