Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.06.2015., 06:42   #7021
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

beš mi sve ak ona vještica nebu Snowa oživila...

-->

beš mi sve ak ona vještica nebu Snowa oživila...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 08:26   #7022
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ja se ne bih baš previše brinuo s obzirom da Kit ima ugovor i za 6. sezonu, a i eventualnu 7. sezonu

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.06.2015., 08:47   #7023
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ma Snow će postat whitewalker, a kad kralja whitewalkera smaknu, Snow će ga naslijediti, pokoriti zemlje ljudi i zasjesti na iron throne.
Happy endining by GRRM.
kopija je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 09:20   #7024
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008

Većina ljudi očekuje da će Snowa ili ona crvena vještica ili whitewalkeri vratit u život. Osobno nemaju mi smisla nikakvi događaji vezani za Snowa i gradnja priče oko njega ako ovako glupo završi. Totalno nepametno bi bilo..

-->

Većina ljudi očekuje da će Snowa ili ona crvena vještica ili whitewalkeri vratit u život. Osobno nemaju mi smisla nikakvi događaji vezani za Snowa i gradnja priče oko njega ako ovako glupo završi. Totalno nepametno bi bilo..

Staro 16.06.2015., 10:09   #7025
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni je ova sezona bila dosta loša, nisam čitao knjige, ali serija mi je iz sezone u sezonu sve lošija.

Nisam baš pozorno pratio, što već samo po sebi nešto govori, ali čini mi se da je cijela radnja ove sezone temeljena na šokiranju i brutalnosti.

Prethodne sezone su mi imale puno zanimljiviju radnju, a pogotovo scenarij nekih likova koji je bio briljantan i humorističan, često i filozofski, dođe ti da se zamisliš. Najčešće Tyrionov ili Varysov tekst.

Ovo mi je sve nekako... meh...

Ne znam, što vi mislite?

Sad je to već možda self-fulfilling prophecy, ali rekao sam i ponovit ću. Firefly, Rome i Deadwood su mi najbolje serije ikada. 3 sezone je maksimum maksimuma, rekao bih da je i dvije već dovoljno. Nakon toga je jednostavno vrijeme za ići dalje. Osim sitcoma, naravno.

Sve IMHO, naravno.
Feyd je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 10:23   #7026
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Prva dvije su malo dosadne, a i osnovne su. Ili ce ga vjestica ozivjeti, ili ce pak uskrsnuti kao Others, tj. white walker. Ni jedno a posebice ovo drugo nema smisla. Zapalit ce ga kako ne bi mogao uskrsnuti kao white walker.

Snow je jako vazan za pricu, sto se mozda i ne moze preko serije tako lako zakljuciti, no preko knjiga i te kako moze. Jos uvijek nismo saznali tko mu je majka, a postoji teorija i da on uopce nije Stark, tj. da mu Eddard nije otac, vec da je on sin targaryena i eddardove sestre.

Samim time on bi mogao postati 'obecani princ' koji ce uskrsnuti iz vatre i postati Azor Ahai, stari heroj koji je spasio ljude od prve najezde Othersa.

Svi elementi price su za sad tu. Ako je on Targaryen, onda mu vatra ne moze nauditi. Princ je obecan u prorocanstvu da ce se roditi iz vatre. Snow je upravo umro, iz vatre ce se ponovno roditi jer mu ista ne moze nauditi.

E sad, sta ce tocno biti nitko osim Martina ne zna. I sunce mu njegovo neka vise izbaci te knjige, jer predugo se ceka na okoncanje svega toga
-->
Po pitanju Snowa ima vise teorija, stavit cu u spoiler.

Prva dvije su malo dosadne, a i osnovne su. Ili ce ga vjestica ozivjeti, ili ce pak uskrsnuti kao Others, tj. white walker. Ni jedno a posebice ovo drugo nema smisla. Zapalit ce ga kako ne bi mogao uskrsnuti kao white walker.

Snow je jako vazan za pricu, sto se mozda i ne moze preko serije tako lako zakljuciti, no preko knjiga i te kako moze. Jos uvijek nismo saznali tko mu je majka, a postoji teorija i da on uopce nije Stark, tj. da mu Eddard nije otac, vec da je on sin targaryena i eddardove sestre.

Samim time on bi mogao postati 'obecani princ' koji ce uskrsnuti iz vatre i postati Azor Ahai, stari heroj koji je spasio ljude od prve najezde Othersa.

Svi elementi price su za sad tu. Ako je on Targaryen, onda mu vatra ne moze nauditi. Princ je obecan u prorocanstvu da ce se roditi iz vatre. Snow je upravo umro, iz vatre ce se ponovno roditi jer mu ista ne moze nauditi.

E sad, sta ce tocno biti nitko osim Martina ne zna. I sunce mu njegovo neka vise izbaci te knjige, jer predugo se ceka na okoncanje svega toga
Mileni je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 10:30   #7027
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Pa sad će ih vjerojatno negdje i izbaciti.

Hype je sad veći nego ikad.
Ako sad izbaci knjige prodavat će se bolje no ikad

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 16.06.2015., 10:34   #7028
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Obecao je da ce prije seste sezone izbaciti, a to znaci prije travnja sljedece godine.
Ove nece sigurno, to su vec potvrdili.

No opet, onda ide 5-6-7 godina cekanja za zadnju knjigu, tako da to sto ce (mozda) sestu izbaciti kroz godinu dana i ne znaci previse, jer do zavrsetka sage cemo se i te kako nacekati
Staro 16.06.2015., 11:06   #7029
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Ima po netu da Kit Harington nije u 6. sezoni. Ah well, ionako mi je patuljak nadraži lik, a čini mi se da ako će netko od muških ostati živ na kraju, to je on.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 11:57   #7030
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Ma meni se cini da ce serija otici u potpunosti svojim putem, nezavisno od knjiga. Cak je i sam Martin jednom novinaru rekao u cudu 'You think Jon is dead? Why?'. Ovako iz glave sam napisao, nije mi se dalo traziti tocan citat.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.06.2015., 16:21   #7031
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Datum registracije: May 2009

i time sto je umro vise nije vezan zakletvom za nights watch

-->
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Po pitanju Snowa ima vise teorija, stavit cu u spoiler.

i time sto je umro vise nije vezan zakletvom za nights watch

Ecips Dlo je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 17:23   #7032
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

+ Sto je ona crvena vjestica brze-bolje utekla na zid, a prije toga je rekla Stannisu da je upravo gledala u vatru i vidjela njegovu pobjedu. Taj dio je ocito lagala, no dio da je gledala prorocanstvo u vatri vjerojatno nije. Samo je prorocanstvo ocito drugacije od onog sto je prenijela Stannisu.

-->
Indeed

+ Sto je ona crvena vjestica brze-bolje utekla na zid, a prije toga je rekla Stannisu da je upravo gledala u vatru i vidjela njegovu pobjedu. Taj dio je ocito lagala, no dio da je gledala prorocanstvo u vatri vjerojatno nije. Samo je prorocanstvo ocito drugacije od onog sto je prenijela Stannisu.

Staro 16.06.2015., 18:50   #7033
ivan77
Guest

Da, ali meni nije jasno, zašto je crvenokosa ostavila onog starog lika ispred opsade grada kad je kao imala vizije da stari pobjeđuje?
I koja je njezina uloga? Već 2 sezone dimi gospodar vatre, night is dark and full of terror?
Ona mala je sad postala nekakav assasin ili koji vrag?
I tko se tamo otrovao onda, jel mala preživi?

-->

Da, ali meni nije jasno, zašto je crvenokosa ostavila onog starog lika ispred opsade grada kad je kao imala vizije da stari pobjeđuje?
I koja je njezina uloga? Već 2 sezone dimi gospodar vatre, night is dark and full of terror?
Ona mala je sad postala nekakav assasin ili koji vrag?
I tko se tamo otrovao onda, jel mala preživi?

Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.06.2015. u 20:01.
  Reply With Quote
Staro 17.06.2015., 14:13   #7034
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009

su mu producenti rekli da ga nema u 6. sezoni

-->
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ja se ne bih baš previše brinuo s obzirom da Kit ima ugovor i za 6. sezonu, a i eventualnu 7. sezonu
A izjavio je da

Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2015., 17:26   #7035
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

A što bi trebao izjaviti ?
Vidio si kak je sezona završila.

Da je izjavio da se vraća u 6. sezoni bilo bi baš iznenađenje jel ?
-->
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A izjavio je da

Staro 17.06.2015., 17:47   #7036
ivan77
Guest

Evo, i susjedstvu konj za trku sa GOT http://www.jutarnji.hr/srpska--igra-...serije/1159982
  Reply With Quote
Staro 17.06.2015., 21:15   #7037
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
dobar si...

Citiraj:
Objavljeno: 30.01.2014
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2015., 09:16   #7038
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova

Znaci ti se nadaš
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2015., 10:54   #7039
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Znaci ti se nadaš
Ne.

Ali - ima ugovor za 6. sezonu (s kojim postaje jedan od najplaćenijih glumaca), i za 7. sezonu (ako će se snimati).

Zbog čega bi ga onda ubili ?

Naravno da će u injtervju-u reć da se ne vraća jer bi to pokvarilo kraj kakav je sezona imala, ali ne nadam se - vjerujem da se vraća.

Staro 18.06.2015., 12:19   #7040
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Datum registracije: May 2009

a netko mora biti azor ahai..

cujte moju teoriju koja je malo luda..
thorne je sad postao 999. LC ali kad Jon uskrsne on ce njega ubiti i Jon ce postati 1000. LC i samim time i Azor Ahai reborn

a mozda je stannis prezivio i molio za milost tako da kad dode na zid ce vjerovatno ubiti thornea i samim time on postati 1000. LC,a znamo da je stannis najbolji strateg u GoT-u...on i Jon/Azor Ahai bi bili nezaustavljivi..

iako jedva cekam da vidim ako su glasine o ice dragonu od WW istinite ili ne

-->

a netko mora biti azor ahai..

cujte moju teoriju koja je malo luda..
thorne je sad postao 999. LC ali kad Jon uskrsne on ce njega ubiti i Jon ce postati 1000. LC i samim time i Azor Ahai reborn

a mozda je stannis prezivio i molio za milost tako da kad dode na zid ce vjerovatno ubiti thornea i samim time on postati 1000. LC,a znamo da je stannis najbolji strateg u GoT-u...on i Jon/Azor Ahai bi bili nezaustavljivi..

iako jedva cekam da vidim ako su glasine o ice dragonu od WW istinite ili ne

Ecips Dlo je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2015., 16:32   #7041
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Ljudi, ova crvena je došla u utvrdu i prikazana je kao "velika stvar" što je došla. Ona ima nakakve veze s svim, jer ju nebi navlačili uokolo i samo izbacili iz radnje.. Ja mislim da će ona vratiti Snow-a, jer ako se dobro sjećam, neka ekipa u 2.-3. sezoni je uspjela shvatiti kako Lord of Fire funkcionira, i mogu se vratiti u život... Moje mišljenje.

-->

Ljudi, ova crvena je došla u utvrdu i prikazana je kao "velika stvar" što je došla. Ona ima nakakve veze s svim, jer ju nebi navlačili uokolo i samo izbacili iz radnje.. Ja mislim da će ona vratiti Snow-a, jer ako se dobro sjećam, neka ekipa u 2.-3. sezoni je uspjela shvatiti kako Lord of Fire funkcionira, i mogu se vratiti u život... Moje mišljenje.

Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2015., 23:56   #7042
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Patuljak kao sin mad kinga i glavna faca GOT. Sve ostalo bi bilo manje zanimljivo IMO.

btw, teorije o budućim događajima ne moraju pod spoiler

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 19.06.2015. u 00:03.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2015., 12:16   #7043
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Smrti Jon Show-a, neki možda nisu gledali, s njegova smrt je MAJOR spoiler.

-->
Kak ne moraju, ako pričamo o:

Smrti Jon Show-a, neki možda nisu gledali, s njegova smrt je MAJOR spoiler.

Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2015., 12:52   #7044
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
@Gejmoftounovcima:

i ja sam bio oduševljen nekim serijama, ali vi ste sa GoT sve podigli na viši nivo :-)

možda vam treba podforum "GoT". hahahahaha
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2015., 12:54   #7045
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
BTW... odavno je netko preporučio "staru" mini seriju Lost Room.

Evo jučer sam pogledo prvu epku.... dobra je, pogledati ću sve do kraja.
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2015., 19:53   #7046
skela
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
jel ima neka serija slicna gotu dok cekam novu sezonu
skela je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2015., 20:31   #7047
Mileni
Premium

Mileni's Avatar