|
![]() |
#6901 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Eh sad nisam doma da stavim jednu di sam se pol partije svadjao sa tipom koji kaze da za arty ne treba skilla. Sto djelomicno i je istina. Skoro 5 k dmg, rutinski. Mialim da cu ic na onaj ludi britanski arty tier 6. ![]()
![]() |
#6902 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Je, britanci su ludi, ali vidjao sam i americke arty koje su cuda pravili, pa i francuske sam vidjao, svabe i ruse bas i ne. Ali za sve treba imati skila, pa tako i za arty. A ja jos se divim ovom cudu od 45.02B, joj, 6600 blokirane stete, namjerno uletim pa da vidim dokle ide. Stvarno, kao malo dijete. video |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6903 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://wotreplays.com/site/1049724#l...dm4n123-wz-131 Ovo ne da smo imali sreće, nego ono... U roku hitno gubimo 0:5 u gradu, a samo dva tenka (i to T8) krenuli prema mostovima. Kombiniram si, šta da radim, reko, ajde, da bar bacim look@ na tu stranu pa da znamo na čem smo. Kadli ono, nas tri do baze samo protiv dva tenkića, a ovi su se u gradu ipak uspjeli malo sabrati. I tako mic po mic, misija "samo ostani živ" i eto. ![]() Kad te potrefi sreća.
![]() |
#6904 |
Guest
|
Hehe, Jožica opet uživa u wot-u, ajfalabogu ![]() Da, ionako odličan tenk su očito još popravili ![]() Šteta samo što sam ja tu posadu na trećemu skill-u pretrenirao nazad na osmicu, trebala mi je...ali nema veze, taj tenk se dodaje na listu za ponovnu kupovinu, premiumi će ionako u grind, pa neka grindaju posadu iznova. To je uz E-75 i ST-I jedina devetka heavy koja me zanima ![]() I, da: uživaj Joža, vidimo se na bojnome polju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6905 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma ne da uzivam, sad znam kako je onima na heroinu, jednostavno 45.02B me fascinirao, i jos me fascinira, eto vec sat vremena se igram i uzivam, pravi igrac s njim cudo bi napravio, ja se jos zezam, njubek, samo u prve redove i udri, jos ako ima podrske od suigraca nemoram se bojati za pobjedu, sto ce tek raditi s zadnjim topom kad i sad vecinu toga busi bez problema. easy win - stvarno je odlican za prve redove. Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 03.08.2014. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6906 |
Guest
|
Ma, sa zadnjim topom to je prava tvrđava, samo se moraš čuvati čopora mediuma koji praše gold, no ako imaš barem još jednoga uz sebe (nekog mediuma sa zrnom soli u glavi, poželjno recimo ![]() Taj zadnji top probija sve živo i mrtvo, odličan je. ... Nego, kada smo već kod topova: koji top da stavim na WZ-131? 85mm ili 100mm? Šta vi vozite? Fala ![]() |
![]() |
![]() |
#6907 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
![]() tužno je ovo da se igrac od 800wn8 smatra prosjecnim,a s 1300wn8 si u top 10% najboljih igraca |
![]() |
![]() |
![]() |
#6908 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
internet od susjeda, lag ubitacan, 6220 damage, odigro sam "taman" da dobijemo http://wotreplays.com/site/1050932#self |
![]() |
![]() |
![]() |
#6909 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6910 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Molim pomoc nesto sam cacko po resu i sada kada ocu uci u igricu pise mi ovako: Game resource path does not exist res/packages/shared content.pkg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6911 |
Does youer dewg byte?
|
Protekli tjedan 1700WN8, ovaj vikend brijem 600. ![]()
![]() |
#6912 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam ya vikend redovno dobijao po 8-10 crvenih i 2-4 naranđasta. užas kako igrači 2% mozga nemaju. u isto vrijeme sa druge strane redovno 2-3 unicuma koji sami mogu pomest ove crvene noobove.
![]() |
#6913 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni ovaj vikend neigrivo, niti jednu misiju nisam ispunio, jedino sam kupio nesto opreme dok je bila na popustu. Igrao nesto u petak i ned. navecer sa cent. 1 - do vikenda WR na Centu mi je bio 64% da bi mi pao na 56% i dmg. mi je bio veci od 83% igraca i penjao se nakon ovog vikenda 65% uzas. Zapravo lazem - pokupio sam dan prem. acc. ali mi je propao, morao sam napraviti odmor. Inace Cent. 1 je fenomenalan tenk a za Cent 7/1 kazu da je jos bolji, jedva cekam
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6914 |
Guest
|
Potpis na Cent-ove, stvarno je tako ![]() Ajd' pomoć mala za top od WZ-a što sam pitao gore, skupljam silver za njega, uskoro sam gotov, pa da vidim šta preporučujete. 85 ili 100-tka? ![]() |
![]() |
![]() |
#6915 |
Does youer dewg byte?
|
Ja sam imao istrazenu stotku i odmah njega stavio, u medjuvremenu istražujem ove druge. Uglavnom, fini topić, vjerojatno ću ga i zadržati zbog T9 borbi.
![]() |
#6916 |
Guest
|
Da, DPM im je tu negdje, samo gledam šta je pametnije...a, izgleda i meni da ću na stotku ipak, pa kako bude. Thnx m4dm4n ![]() |
![]() |
![]() |
#6917 |
Does youer dewg byte?
|
Penetracija 85ice je dosta slabija i nekak mi se čini da taj top nema kaj delat u visokim tierima. Opet bih se osjećao kao da imam 59-16.
![]() |
#6918 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Meni je ovaj vikend bio jedan od boljih ove godine, ako ne i jedan koji ulazi u top 5 listu zadnje dvije i pol godine. Od 24 sata premiuma jedno 14 sati potroseno na 45.02B, jos cca 120k exp do Mausa, sad opet imam razlog zasto da igram WOT, (a mislio sam totalno da odustanem od igre vise), u garazi oko 70 tenkova (ali samo 2 tier 9, ja to laganini) i ovaj mi se pokazao kao najbolji za moj stil igranja (u prve redove, pa kud puklo da puklo). Sve u svemu, pobjeda ili poraz me nisu interesirali, bitno je bilo da se zabavim, a toga na pretek, T95, T34 i Tigar II frontalno nasuprot mene, tuku a oklop bounca li ga bounca, a meni kao malom djetetu osmijeh od uha do uha. MA bitna je zabava. Samo sto sam preforsirao WOT, sad par dana odmora od igre do nekog novog eventa i dana premiuma. Sad imam 9 tenkova koje moram elitirati u garazi pa zabave nece nedostajati. A i tu je moja nova igracka. 45.02B . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6920 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je stari 45.02b (kad sam grindao tu liniju) sjeo jedno 5x bolje nego recimo E75, po mom misljenju najbolja HT 9ka (nisam jedino jos vozio UK HT liniju), ali odustao sam od hvalisanja tog tenka u svoje vrijeme jer su svi bili naklonjeni E75ici. Ako znas igrati sa njim - perfekcija, svog prvog kolobanova sam dobio sa njim. I vk45.02a mi je bio zvijer takoder. Moja lista HT 9ki: 1. VK 45.02B 2. St-1 3. E75 4. AMX 50 120 4. WZ 111 1-4 4. Is8 Zadnja tri nemogu se odluciti za redosljed svi su mi odlicni, jos mi ostaje jedino conqueror
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6921 |
Guest
|
Potpis ![]() Ja bih samo mooožda zamijenio mjesta AMX-u i WZ-u, ili ostavio tako ali uz opasku počestih potreba gold ammo rundi u AMX-u. Taj si tenk ne može priuštiti nedovršen posao u randomu, tako da... |
![]() |
![]() |
#6922 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Audi45 Ja baš ne bi složio sa IS-8. Sa srednjim topom, stock kupolom i drugim nosačem je poguban i prilično looš. Da se razumijemo, brutalno loš i ne postolji dobra pohvala. Prilično je skup za popravak ( bez premiuma ) Da je do kraja istražen i bila bi druga pjesma. @windfucker Misliš sa AMX50B? Zaljubio u prvi pogled preko common test ![]() Cijelo vrijeme sam ganjao samo ruske grane, prelijeno na njemce i amerikance. Francuze nikada. Mrzim Renault ![]() Istina je, kanim doći do IS-7 do kraja pa krenuti na ostale nacije. edit. UH! Mislio sam na jednog a ispalo je AMX 50 120. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6923 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Drago mi je da nisam jedini koji ne power-grinda prema 10kama. 9 devetki u garazi, a tier X kad bude bit ce. Ovaj vikend mi je isusio riznicu pa sam izvezao premiume. Napokon Ace Tanker s T-34-3. Polako otkrivam potencijal ovog bruta. http://wotreplays.com/site/1054945#h...ge-ck84-t-34-3 Nakon 140 partija evo par pros/cons Pro:
Con:
Sto u konacnici znaci da tenk moze:
Nakon 3 partije sa Super Pershingom i 3 partije s T-34-3, kinez postaje moj primarni grind tenk. Poprilicno fleksibilan i zabavan medium koji lupa ko lokomotiva (ili KV1-S ![]() Posada: BIA/Sixt+SafeStowage+Cammo/Cammo+GunControl Oprema: Rammer/Vert Stab/Vent Probao sam s optikom, ali 8/10 partija je borba prsa o prsa pa sam prebacio na bia+vents. Osjeti se poboljsanje u punjenju i (ne)preciznosti.
![]() |
#6925 |
Registered User
|
[QUOTE=radislav odobas;2640632]klan 183MM regrutuje nove clanove,uvijeti:1 tier VIII tenk bilo koje vrste i nacije,pozeljno 1 tier X tenk (nije uvijet za ulazak u klan) i obavezno raid call,igranje timskih i bitki utvrda,poslati zahtjev za ulazak u klan i neko ce vas od sluzbujuceg osoblja klana prihvatiti Zadnje izmijenjeno od: radislav odobas. 05.08.2014. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6926 |
Registered User
|
[QUOTE=radislav odobas;2640636][QUOTE=radislav odobas;2640632]klan 183MM regrutuje nove clanove,uvijeti:1 tier VIII tenk bilo koje vrste i nacije,pozeljno 1 tier X tenk (nije uvijet za ulazak u klan) i obavezno raid call,igranje timskih i bitki utvrda,poslati zahtjev za ulazak u klan i neko ce vas od sluzbujuceg osoblja klana prihvatitii |
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Tko želi OP seanse, mora zaviriti u niže tiere (kako me samo jučer jedna 110-tka razbucala u obj 430 II... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6928 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
[QUOTE=radislav odobas;2640636] Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6929 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Joj, sto volim na ovoj mapi ovaj mod napada odigrati, ping mi skace u nebesa, tim crven kao paradajz kad pocme truniti, meni sve steka, za po***dit, ali x2 pokupljen, za danas dosta. mali 45.02B odradio svoje. video |
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Registered User
|
pa uvijeti su da igrac ima bar 1 tier VIII tenk i raid call a tier X tenk nije uvijet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|