|
![]() |
#6902 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
GoT 5. sezona je katastrofa...build up za 6. i ništa više od toga..dosada ziva |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6903 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni se GoT dopada poprilicno. Jedna od najboljih serija. Meni osobno naravno. A i peta sezona mi je takva. Odlicna. Ne mozes stalno ocekivati akciju i silne prevrate. Moraju te valjda malo i uvuci u to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6904 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Još je dobro što ovu sezonu napravili kak su napravili (prema 2 knjige). Da su radili direkt po knjigama, bilo bi dosadno do bola ![]()
![]() |
![]() |
#6905 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
mogli su barem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6906 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#6910 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Silicon Valley sve bolji i bolji, današnja epizoda je bila urnebesna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6911 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6912 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6913 |
Premium
|
Do danas nisam ni skuzio da je Penny Dreadful napokon krenuo. Ipak se ima sta za pratiti, odlicna serija za one koji vole tu tematiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Flashu je zadnja epizoda totalna koma i malo su se pogubili s tim kretanjem kroz vrijeme. Pogledao The Glades do kraja. Očigledno da će biti S05. Inače, sama serija mi djeluje kao velika reklama za Kiu koja je i sponzor. Skoro svi voze Kie, svako malo netko uđe u tuđu Kiu i komentira "A, ima šiber/navigaciju/whatever". Jednostavno - 2much.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 27.05.2015. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6915 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
ako nije bilo The Last Ship (2014– ) http://www.imdb.com/title/tt2402207/ pogledao cijelu 1 sezonu meni dobar glumci super |
![]() |
![]() |
![]() |
#6916 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6917 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6918 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kingpin mi je totalno fulan,ni slican strip verziji.. Supernatural je opet dobar,baš gledam s guštom
![]() |
#6919 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kingpin u ovoj verziji priče je jedan od najkompleksnijih likova u tv serijama trenutno (ako ne i općenito), a njegova interpretacija u sklopu priče je zasad legla kako spada. Pored toga, dosta detalja iz stripova je prisutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6920 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
jbg al meni nije,doduše pogkedao tek 1 epizodu s njim al mi nije sjeo,bipolarni manijak ![]()
![]() |
#6924 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6925 |
Premium
|
I meni se sve svidja, samo sto imam neki osjecaj da cemo kasnije gledati nesto tipa 'lik srusi google, ms i apple unutar 10min' scenarij. Iskreno se nadam da se varam, jer cijeli koncept i posebice glavni glumac su mi legli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Spoiler! Nacin na koji "hakira" je realan, sve informacije su vani, nalazi ih na fejsu, mailovima s glupim siframa, stalkanjem... Ima pozadinu od kud mu informacije... E sad di ce ovaj kraj epizode voditisa ovih 1%. I ja se nadam da imas krivi osjecaj. I negdje sam procitao a to mi se posebno svida. Fight club se osjeca, razlika izmedu demencije i realnih slika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6928 |
Premium
|
Gledao sam u terminal dok je tipkao, pauzirao i vracao nazad i nisam mogao vjerovati. Nije random tipkanje. Sad, o .dat fajlovima nemam pojma, no solidan sam korisnik terminala pa me ugodno iznenadilo da ne tipka obicne gluparije. Ali mi je najjace na sta serija za pocetak aludira sa 'E' kompanijom. Spoj googlea i applea. Macovi + smartphonovi + web pretrazivanje = E as Evil. Don't be evil? ![]() Mozda bi taj scenarij i gledali da se google i apple nisu poklali u vezi smartphonova 2008 godine, vec da su nastavili zajednicki suradjivati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6929 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Taman kad sam ispucao sve serije pojavi se ovo. Scene o snifanju prometa i socijalnom inženjeringu (čak i do detalja da je nekom pass 1234567) me tjeraju da se poistovjetim s protagonistom. Tko god je pisao scenarij zna što radi (revenge of the fallen referenca, stevo poslovi i robijanje djece, dužničko ropstvo itd.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Guest
|
Stvarno je dobar Mr.Robot. |
![]() |
|
|
Oglas
|