Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.08.2013., 17:50   #6871
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Prebrzo u zavoj, došlo do podupravljanja, izašao na travu, vratio se, guzica izletila i odsklizao u gume/ogradu. Vruće gume...
ozren je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2013., 18:03   #6872
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Iskreno nije mi se baš žurilo nešto napisati, pogotovo kaj me nakon udesa počeo proganjati neki bolesnik/stalker (kao kupac za auto, moš mislit)... Ukratko suvozač i ja smo OK, s tim da je suvozača malo opržio airbag po ruci i zasuo ga staklom, dok sam ja prošao bez ogrebotine. Auto je fascinantno čvrst, svaka mu čast. Impresivno da ste auto prepoznali po paknama i sličnim detaljima, imate oko za detalje kaj je je.

Šteta je velika i realno se još ne zna puno stanje dok ga se ne digne na dizalicu. Ja se nadam da je ostao ravan. Ako jest ravan bude išel dugoročni resto projekt (kak bu love jer se bojim da osiguranje nebu cijenilo to kaj smo vjerne mušterije kao obitelj zadnjih 1000 god i do sad nikad niš). Najveći problem je kaj reći klincima jer vole tu beštiju kolko i ja - a znam kaj će prvo pitat čim dođu u Zgb.

I kak je rekla žena kad je došla (otišla je tankat Eveka) nazad: "Odem na pet minuta i već napraviš sranje"

Kaj si se to mazio sa ogradom prije RI zavoja? Tak mi to izgleda.

Jbg. desi se i najboljima prije ili kasnije.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.08.2013. u 18:59.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2013., 18:21   #6873
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Da, zveknul sam ogradu od riječkog ali problem je nastal u četvorci.
Staro 12.08.2013., 18:55   #6874
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Šteta, no glavno je da je stradao samo lim i da ste oboje dobro.
Vidio sam neki dan slike na jednom drugom forumu i mislim si ma ne, nije valjda Ozrenov iako je sve ukazivalo da jest. Nadam se da je ostao u centru i da će se moći složiti bez većih problema.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2013., 19:17   #6875
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ja sam bio uvjeren da je jedini način za razbit GT-R neki GTA manevar.
Tuži japance, vjerojatno mu je elektronika zaspala.
Staro 12.08.2013., 19:32   #6876
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

To je isto ko kad naletis na led, pomoci nema. Guma je popustila na relativno brzom mjestu i ode sve u 3pm u trenu. Tesko da elektronika moze bilo kaj.. Onda jos na travu. Valjda je Ozren ostal malom predugo na stazi i to mu je valjda bila jedina greska.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.08.2013. u 19:39.
Staro 12.08.2013., 23:37   #6877
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Kako god bilo i što god kumovalo, greška je moja. Auto još nije dignut da se vidi jel u centru, to me najviše plaši - jer ako je OK onda bum ga obnovil, pa makar trajalo 10 godina i makar opet morao raditi tri posla.
Staro 12.08.2013., 23:38   #6878
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Uj, šteta kak se kaže, svaka škola košta, na sreću ovdje je samo auto nastradao.

Ovog se valjalo dosjetiti

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 12:04   #6879
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Dva pitanja.

Kamioni kojima je jedna osovina u zraku... Dal su to rezervni kotači ili kad se kamion natovari onda sjednu i budu normalni?

Sad se vozim po gradu i iza mene lik sa ZG regama i volanom na desnoj strani. Na koju foru možeš "obrnuti" auto registrirati kod nas? Znam da trebaš proći kroz pakao da uvezeš ganc novi auto (pa čak i "njemački") iz SAD-a, a kamoli ovo...
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 12:28   #6880
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Dva pitanja.

Kamioni kojima je jedna osovina u zraku... Dal su to rezervni kotači ili kad se kamion natovari onda sjednu i budu normalni?

Sad se vozim po gradu i iza mene lik sa ZG regama i volanom na desnoj strani. Na koju foru možeš "obrnuti" auto registrirati kod nas? Znam da trebaš proći kroz pakao da uvezeš ganc novi auto (pa čak i "njemački") iz SAD-a, a kamoli ovo...
'Automobili od povijesnog značaja', tako nekako se zove kategorija za uvoz, na tu foru su uveženi linksovi skylinei, nekoliko delti integrale hf turbo 16v, itd. Ili jednostavnije, ako je taj netko živio recimo u engleskoj, posjedovao taj automobil određeni vremenski period (ne znam točno više, kad stalno mijenjaju nekog vraga), može ga uvesti kao povratnik (onda kada se vraća trajno nastaniti u Hr), bez obzira na eko normu i ostale peezdarije, bitno je samo da je tehnički ispravan.
Oglas

Oglas
Staro 13.08.2013., 12:36   #6881
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
To je par kotača i osovina, koji se koriste za raspodjelu tereta, ako je kamion dosta natovaren. Ako nisu potrebni, podignu se, a podižu se radi čuvanja guma, osovine i ležaja.
Staro 13.08.2013., 12:39   #6882
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Dva pitanja.

U nekim zemljama je osovinsko dopusteno opterecenje manje nego kod nas pa treba jos jedna osovina koja se onda spusti. Ne spusti se sama nego ju treba spustit. Misilm da je Engleska primjer. Tam svi kamioni imaju trecu osovinu, ovi od 40 tona +. Amerikanci i Australici najcesce voze kamione sa tri osovine u 6x4 a u EU su vecinom 4X2 ili 6X2. U Englesku udes sa kamionom ko kod nas, 4x2 sa preko 40 tona, platis masnu kaznu i ne mos nigdje dok ne dode kamion sa trecom osovinom.
Staro 13.08.2013., 13:09   #6883
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
'Automobili od povijesnog značaja', tako nekako se zove kategorija za uvoz, na tu foru su uveženi linksovi skylinei, nekoliko delti integrale hf turbo 16v, itd. Ili jednostavnije, ako je taj netko živio recimo u engleskoj, posjedovao taj automobil određeni vremenski period (ne znam točno više, kad stalno mijenjaju nekog vraga), može ga uvesti kao povratnik (onda kada se vraća trajno nastaniti u Hr), bez obzira na eko normu i ostale peezdarije, bitno je samo da je tehnički ispravan.
Tesko da je novi Mercedes od povjesnog znacaja pa je ovo drugo vjerojatno.
Znao sam da to postoji, frend je uvezo svakakve Dodgeove i sta sve ne, al nisam znao da prolazi i auto sa volanom na krivom mjestu.

Hvala vam na odgovorima!
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 13:11   #6884
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
AFAIK prije je trebalo promijeniti farove za homologaciju i nema problema. Sada nakon 1.7., dunno, vjerojatno isto tako. Naravno, treba se i priviknuti na krivu stranu volana

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 15:31   #6885
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Ne znam kakve ovo sve ima veze sa stranom na kojoj je volan?
Ne postoji zakon niti pravilnik CVH-a koji kaže gdje treba biti volan da bi se registrirao u HR, tako da može biti i desno.
Bitno je jedino poštelat farove tako da onaj uz rub ceste dalje baca.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 16:30   #6886
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 16:32   #6887
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ne znam kakve ovo sve ima veze sa stranom na kojoj je volan?
Pa osim činjenicom da je na takvim autima u 99.9% slučajeva brzinomjer u miljama koje nisu mjerna jedinica u RH, zadnja maglenka sa nama krive strane (desno, a ne lijevo), kod starijih auta ispušna cijev nepravilno stoji, itd., ništa drugo....
Ili ti stvarno misliš da je jedina razlika u automobilima za VB, Australiju, Japan, itd. samo razmještaj volana?

Citiraj:
Ne postoji zakon niti pravilnik CVH-a koji kaže gdje treba biti volan da bi se registrirao u HR, tako da može biti i desno.
Jasno da ne postoji,to nije nitko ni tvrdio, no počni čitati postove s razumijevanjem umjesto tebi svojstvenog napada odmah, pa ćeš vidjeti što je pitao i kakav je odgovor dobio.

Citiraj:
Bitno je jedino poštelat farove tako da onaj uz rub ceste dalje baca.
Konstrukcija prednjih svjetala je već godinama takva da je svjetlosni snop jednake dužine. A i na stp-ima kod nas se otkad sam ja u poslu sa autima i registracijama, dakle skoro 16 godina, svjetlosni snop podešava pravilno na istu visinu, samo su svjetla tako konstrukcijski riješena (to je isto manjak na autima sa kontra rasporedom volana - širenje svjetla prema lijevoj strani ceste, a ne desnoj, dakle nikakvo 'štelanje' ne pomaže ), da imaju zahvaljujući širenju snopa na desnoj polovici veliku pokrivenost propisane širine uz cestu.
Evo ti fotka kako to treba izgledati na tehnički ispravnom vozilu.
http://www.danielsternlighting.com/images/Beam_aim.jpg
Staro 13.08.2013., 17:00   #6888
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Kaj to znači ... kod starijih auta ispušna cijev nepravilno stoji ?
Staro 13.08.2013., 18:28   #6889
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Pa osim činjenicom da je na takvim autima u 99.9% slučajeva brzinomjer u miljama koje nisu mjerna jedinica u RH, zadnja maglenka sa nama krive strane (desno, a ne lijevo), kod starijih auta ispušna cijev nepravilno stoji, itd., ništa drugo....
Ili ti stvarno misliš da je jedina razlika u automobilima za VB, Australiju, Japan, itd. samo razmještaj volana?
Jao velikih li zahvata, promjeniti par sitnica na autu.

Citiraj:
Jasno da ne postoji,to nije nitko ni tvrdio, no počni čitati postove s razumijevanjem umjesto tebi svojstvenog napada odmah, pa ćeš vidjeti što je pitao i kakav je odgovor dobio.
Čovjek je pitao kako može auto s volanom desno biti registriran na naše tablice, a ti si počeo pričati o 'autima od povijesnog značaja' i nekakvim povratnicima, a to nema veze s ničime.
Auto iz engleske se bez problema uveze, napravi homologacija i registrira ovdje, i ne moram biti povratnik niti imati auto od povijesnog značaja.

Citiraj:
Konstrukcija prednjih svjetala je već godinama takva da je svjetlosni snop jednake dužine. A i na stp-ima kod nas se otkad sam ja u poslu sa autima i registracijama, dakle skoro 16 godina, svjetlosni snop podešava pravilno na istu visinu, samo su svjetla tako konstrukcijski riješena (to je isto manjak na autima sa kontra rasporedom volana - širenje svjetla prema lijevoj strani ceste, a ne desnoj, dakle nikakvo 'štelanje' ne pomaže ), da imaju zahvaljujući širenju snopa na desnoj polovici veliku pokrivenost propisane širine uz cestu.
Ne uopće...
Kod mase auta možeš elektronički poštelat snopove, recimo kod bixenona možeš prekodirat svjetla da su kontra, neki pak auti imaju polugicu na farovima s kojom mjenjaš LHD i RHD, a neki bolji i skuplji auti čak to sve sami rade pa preko GPS-a detektiraju državu gdje trenutno voziš i prema tome podešavaju snopove.
Ako neki auto nema ništa od navedenog onda ni promjenit komplet farove nije pretežak posao.

Naravno, auto s volanom desno kod nas nema smisla, najviše radi obilaženja.

Zadnje izmijenjeno od: Rade0n. 13.08.2013. u 18:40.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2013., 19:33   #6890
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Jao velikih li zahvata, promjeniti par sitnica na autu.
Nekom je problem promijeniti žarulju, a kamoli mijenjati farove i sl.

Citiraj:
Čovjek je pitao kako može auto s volanom desno biti registriran na naše tablice, a ti si počeo pričati o 'autima od povijesnog značaja' i nekakvim povratnicima, a to nema veze s ničime.
Auto iz engleske se bez problema uveze, napravi homologacija i registrira ovdje, i ne moram biti povratnik niti imati auto od povijesnog značaja.
Da, od 1.7., a pitao bi te kako bi to prije 1.7. 'jednostavno' riješio

Citiraj:
Ne uopće...
Kod mase auta možeš elektronički poštelat snopove, recimo kod bixenona možeš prekodirat svjetla da su kontra, neki pak auti imaju polugicu na farovima s kojom mjenjaš LHD i RHD, a neki bolji i skuplji auti čak to sve sami rade pa preko GPS-a detektiraju državu gdje trenutno voziš i prema tome podešavaju snopove.
Ako neki auto nema ništa od navedenog onda ni promjenit komplet farove nije pretežak posao.
Lol, jasno, 'kod mase' auta, samo mi reci koliki postotak automobila danas ima bixenone? Koliko auta ima elektronsku regulaciju SMJERA (ne visine) snopa? Čovječe živimo li mi u istom svijetu? Pričaš o moooožda 5% automobila na tržištu, a kao da je to najnormalnija stvar -.- Opak lik, sa 'opakim' argumentiranjem, nema što, mora da živiš na Beverly Hillsu, a ne u Hrvatskoj -.-

Citiraj:
Naravno, auto s volanom desno kod nas nema smisla, najviše radi obilaženja.
S ovim se, vjerovao ili ne, slažem u potpunosti.
Staro 13.08.2013., 20:19   #6891
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja imam poprilicne dileme i glavobolje zbog bixenona i tih lampi. Moram uzet auto ali sa bixenonom i to je jedini uvjet uz jos par sitnica kaj se tice udobnosti. Problematika je kaj su ljudi prisiljeni uzimat najjace pakete opreme da bi dobili mogucnost nadoplate za Xenon ili uzet malo preskupog Gofa koji vec u osnovnom paketi ima tu mogucnost ili nekaj od premium prodizvodaca kaj je vec bacanje love.
Mene interesira kakve su jace lampe kojih ima i nesto su skuplje, dal se to isplati i dal to rikava kak se prica? Neki su mi baratali s ciframa oko 1000kn. Ne sjecam se kak se to zove. U Kiju nest muljaju u servisu sa naknadnom ugradnjom Xenona na Ceedove, ne znam dal se to moze legalno, vjerojatno moze ak je sve po proceduri.

Da nema toga vec bi uzeo Aurisa 2.0 D-4D sa svime i zadovoljio svoje japanske afinitete a sad moram gledat po gomili auti koji svi za k imaju taj 1.6 HDI PSA motor u raznim varijantama. Nema veze kaj je gadan ali bio bio puno mirniji u odnosu na nekog Focusa ili sl. sa samo dve godine garancije, osim ak se ne doplati. Kostaju slicno.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.08.2013. u 20:30.
Staro 13.08.2013., 20:29   #6892
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja imam poprilicne dileme i glavobolje zbog bixenona i tih lampi. Moram uzet auto ali sa bixenonom i to je jedini uvjet uz jos par sitnica kaj se tice udobnosti. Problematika je kaj su ljudi prisiljeni uzimat najjace pakete opreme da bi dobili mogucnost nadoplate za Xenon ili uzet malo preskupog Gofa koji vec u osnovnom paketi ima tu mogucnost ili nekaj od premium prodizvodaca kaj je vec bacanje love.
Mene interesira kakve su jace lampe kojih ima i nesto su skuplje, dal se to isplati i dal to rikava kak se prica? Neki su mi baratali s ciframa oko 1000kn. Ne sjecam se kak se to zove. U Kiju nest muljaju u servisu sa naknadnom ugradnjom Xenona na Ceedove, ne znam dal se to moze legalno, vjerojatno moze ak je sve po proceduri.
Bixenon je jos uvijek vrlo rijetko vidjen na autima. Naknadna ugradnja je moguca,ali je legalna samo i iskljucivo sa oem xenon farovima,pa kosta malo puno previse,za tih kijinih soma kuna mos dobit samo kineski kvazi bosch, s kojim ce te na iole normalnom stpu srusit bez pardona. Da ne pricam da ugradnja xenona povlaci ugradnju peraca farova i automatske regulacije visine snopa (tako stoji u naputku na stpima) sto je dodatni izdatak na vec skupu ugradnju. Koji to golf u osnovnom paketu ima bixenon? Ili si mislio na doplatu za bixenon,ali i to mi je cudno da postoji u basic opremi.
Staro 13.08.2013., 20:35   #6893
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Da mogucnost doplate. Postoji vec od osnovnog kaj je pohvalano, kosta oko 9k kaj bas nije medu jeftinijima. Imaju sve manje, vise premium marke istu mogucnost. Valjda se u VW furaju na njih. Kod ostalih su Xeononi oko 5,6 tisuca ali uz najjace pakete opreme kaj dize cijene iznad 160 tisuca za neki diesel kompakt . Krivo si me shvatio ili sam se krivo izrazio. U Kiji ugraduju Bixenon i ne znam kolko to kosta, naknadno kod njih u Kmagu a ove jace lampe su druga opcija. Nisu Xenon nego neki jaci obicni i kostaju oko 1000kn.

Vis u SLO recimo vise name Xenona na osnovnog Golfa. Bio je na sestici i bila su oko 7 tisuca kn, dosta jeftiniji. Na sedmici vise nema. Pojam osnovni Golf je minimalno 160 tisuca, 170 ok opremljen sa Xenonima i TDIjem tak da je to relativno. Daju gratis metalik ili neki paket, kako koja kuca od 3-5 tisuca kn. Za lovu su teski. Dogovarat se moze u Fordu i Mazdi i to finih 5%. U Toyoti nece ni cut ali mislim da bi popustili pod navalom. Jos samo Kije nisam gledao. Tu me umiruje 150tkm garancije, fine 4 godine u mom slucaju, mozda i malo vise.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.08.2013. u 20:49.
Staro 13.08.2013., 20:48   #6894
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da mogucnost doplate. Postoji vec od osnovnog kaj je pohvalano, kosta oko 9k kaj bas nije medu jeftinijima. Imaju sve manje, vise premium marke istu mogucnost. Valjda se u VW furaju na njih. Kod ostalih su Xeononi oko 5,6 tisuca ali uz najjace pakete opreme kaj dize cijene iznad 160 tisuca za neki diesel kompakt .

Vis u SLO recimo vise name Xenona na osnovnog Golfa. Bio je na sestici i bila su oko 7 tisuca kn, dosta jeftiniji. Na sedmici vise nema. Pojam osnovni Golf je minimalno 160 tiscua, 170 ok opremljen sa Xenonima i TDIjem tak da je to relativno. Daju gratis metalik ili neki paket, kako koja kuca od 3-5 tiscua kn. Za lovu su teski. Dogovarat se moze u Fordu i Mazdi i to finih 5%. U Toyoti nece ni cut ali mislim da bi popustili pod navalom. Jos samo Kije nisam gledao. Tu me umiruje 150tkm garancije, fine 4 godine u mom slucaju, mozda i malo vise.
A xenon je vec preko desetljeca cca soma eura, bixenon jos skuplji. Sto se tice cjenkanja, probaj se informirati van zga,zg je po obicaju najskuplji za kupit auto, moja klijentela uglavnom kupuje po slavoniji,em je fleksibila kod cijene,em su pri servisima dosta posteniji i realniji.
Staro 13.08.2013., 20:54   #6895
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Inace mi idu poprilicno na k jer se vecina njih ponasa ko da se ljudi trgaju za njihove aute. O trgovcima i njihovom ponasanju, profesionalnost je preteska rijec za vecinu njih, bi mogao napisat dve strane. Gotovo da nije za vjerovat. Ja sam radio skoro 10 god u komercijali i bili smo profesionalniji kad smo jajca prodavali okolo po ducanima a da ne spominjem job u farmaciji gdje smo bili space shuttle za ove seljacice po salonima, cast izuzecima ima ih par.
Bum zivkal sad malo zesce kad prode godisnji. Ceka mi se nova Mazda pa benzinac, benzinac ali i tu bu problema sa lampama.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.08.2013. u 21:01.
Staro 13.08.2013., 21:19   #6896
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Neznam kakva je situacija po drugim salonima, ali u Kiji su tolko pristojni i uslužni da to već iritira. Frend radi tamo s kojim putujem svaki dan na posao i znam dosta internih stvari. Inaće sam žešći renault fan, ali ako bi ikad kupovao novi auto kupio bih kiu. Navozao sam se bome u razmim modelima i to je nešto strašno kako su oni napredovali.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2013., 12:10   #6897
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
ako mi je auto par dana na popravku kod ovlaštenog servisera,imam li možda pravo na zamjensko vozilo?
Staro 14.08.2013., 13:11   #6898
SilentException
Premium
Moj komp

SilentException's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Imaš, mislim da je od 300 do više tisuća kuna po danu
Pogledaj ako ti što piše u polici, neke imaju to pokriće, inače na biciklu ili pjege

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |

| TBA |

| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |

| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |

| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |

| TBA (work in progress ) |

SilentException je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2013., 19:29   #6899
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Sta cijenjeni forumasi misle o Renaultu Scenic? Vidim da se cca 2006 godiste 1.9dci moze kupit za 5000 eura...jel to sta jeftinije u svabiji ?
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2013., 21:08   #6900
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Jeli baš mora bit dizel? Znam jednog u vrhunskom stanju ali benzinac.

Inaće odličan obiteljski auto s puno mjesta.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno