|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
Meni perfektno radi grid na volanu. aski@ pls mozes mi nabrojat sta sve treba da bi se rfactor igro. ja sam nesto skido , ali to je trail. ja bi volio vozit f1 rfactor mod. ali neznam sta sve treba i koja je naj vezija koja se sad vozi. aj da tu nespamm posalji mi na pm pls. linkove odakle skinut iili nesto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav ljudi, Evo prijedloga: Skupite si ekipu, koja bude predstavljala ovaj forum, od 4,5 ili 6 igrača. S druge strane bit će ekipa s Bug foruma u kojoj sam i ja. Ako ste za, dogovorit ćemo susret ovaj tjedan. Moja ekipa je gotovo spremna. Ak ste zainteresirani, napisal budem pravila i evente natjecanja (GT1 je siguran, još dva se traže). I medium, 6 krugova. Naravno sve u štihu fair playa i prijateljstva. Javite što prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
Vidim da ima zaintersiranih sa obje strane. Iako je još većina ovdje prisutnih offline, vjerujem da će biti i oni. Uglavnom, mi (Bug forum) ima svoju ekipu od 6 igrača, isto se traži i od ovog foruma. Ne vjerujem da ne možete skupiti 6 igrača koji će nastupiti,ko će to biti, razjasnite među sobom. Turnir će biti vezan uz sljedeća 3 natjecanja: Europe: Le Mans GT1 Japan: Nissan Cup USA: E-Bay Muscle Motors Cup Turnir će se odvijati u dogovoreno vrijeme na PRIVATE serveru i u 6 krugova. Morate imati igru (nije važno je li "ovakva" ili "onakva") na 1.1. verziji Dan održavanja samog turnira ćemo se dogovoriti svi skupa, tj. kako većini paše. U igri su petak, subota ili nedjelja- postajte koji dan najviše odgovara. Dakle, pravila (samog natjecanja, za ponašanje ću kasnije) su tu. Na vama je da se izjasnite i skupite ekipu, u što ne sumnjam. Vježbajte ove gore evente jer poznavanje staze je presudno, kako za vas tako i za ostale, tj. za kvaliteno natjecanje bez incidenata. Izjasnite se svi o sudjelovanju, to je za sad najvažnije. Ako vam nešto nije jasno, pitajte. Pozdrav do tad |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
|
Napominjem, NE TREBA vam hamachi i neće ići preko njega jer jednostavno nema potrebe za tim. Lijepo preko private servera sa passwordom, ionako će svih 12 mjesta biti popunjeno. Nije važno koju verziju igre imate, glavno da je patch 1.1 gore, inače se ne možemo vidjeti. Ko će nastupiti, riješite kako hoćete, samo mi javite dal ste kompletni. Za dan ćemo se dogovoriti, ak ništa drugo onda nedjelja. Može i subota po danu. Skupite svojih 6 i javite mi. To mora biti sigurno inaće neće uspjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma znam to, ali nikak se nismo uspjeli nać na običnom onlineu nego samo preko Hamachija. Gore nas ima hrpa, pa da mi među sobom odvozimo par utrka da se vidi tko ulazi u tih 6. Naravno, ako se javi više od 6 zainteresiranih. EDIT: Nek netko s dobrom vezom kreira sad privatnu igru, idemo vozit to što je Crohr naveo!
![]() |
#683 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bi igra, al neću vas sramotit ![]()
![]() |
#684 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo danas malo igrao... Losa mi graficka pa se nisam bas zabavio... Ali uskoro stize ATI HD4870, pa ce biti zabavno ![]() Jos sam si i volan nabavio.... ![]() Inace, uz Race WTCC je najbolja igra koju sam igrao iz ovoga zanra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Premium
|
Citiraj:
pa gle moju konfi i igra radi na ulta detaljima pri aa na 2x i rezi 1680*1050 i nigdje nesteka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
inače meni radi na max detaljima s max AA itd... sve sam nabio na full...oko 60FPS-a se vrti,na 8800gts 640 a sad nisam pratio neznam koliko je 9600GT jača od moje,brijem da bi trebala bit...ako se ne varam (da sad ne čačkam informacije),to je isti smoki kao moja grafa samo napucane frekvencije
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas