|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
neznam kak..al ja na tcom routeru onaj zyxell imam valjda od pocetka i stavio tek nedavno firmware i dosad nikad problema ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#669 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#670 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nešto mi je danas usporio YouTube 720p. Radi negdje na 3MBita. Neznam dali je do H1,YT ili do mene osobno. Vaša iskustva? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
POzdrav, kako vi u fritz boxu 7360 vidite koji vam je attenuation i sl.? Jer mi ovi tvrde da su mi pustili max propusnost na VDSL, a meni je veza negdje 17/1.5 brzina (i to preko kabela, ne WLAN). Pokušao sam promijeniti kabel od telefona jer mi je bio star, ali je ista stvar. Usput pitanje za vas s tim Fritzom. Naime, znate i sami da možete preko mreže streamati sadržaje na TV. Kako filmove, tako i glazbu. Zanima me - TV mi je spojen na pojačalo, a komp mi ima dosta dobru zvučnu karticu. Kada streamam muziku s kompa preko mreže na TV i pojačalo, tko "dekodira" taj zvučni signal, odnosno, gubim li kvalitetu u zvuku zato jer mi zvučna kartica na kompu koji streama ne reproducira zvuk? EDIT: našao sam Signal-to-noise ratio dB (receive) 8 (send) 8 Line attenuation dB (receive) 29 (send) 10
#673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Prilično gej potez H1. Promotivna 3 mjeseca proširenog paketa su zapravo 3 obračunska razdoblja, tako da su mi ugasili nakon točno 2 mjeseca i 1 dan. A najbolje što mi neće vratit taj ukradeni mjesec nakon poziva SZK, nego moram slat dopis. Pfff Sa službene stranice: ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Premium
|
Citiraj:
Tvoje podaci u attenuatciji su dosta slicni mojima pa cak i bolji i cini mi se da ti je potencijalno problem u kucnoj instalaciji. Bilo bi idealno kad bi mogao povuci direkt sa reglete/vanjske kutije direkt kabel do fritza , po mogucnosti jedan twisted pair it utp kabelica bar kategorije 5. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
#675 | |
Premium
|
Citiraj:
Nažalost, ne znam što je to regleta. Živim u zgradi na trećem katu. Pokušao sam novi tel. kabel od 10 metara povući od utora u zidu do Fritza, ali su brzine ostale iste. Osim da kopam zid i mijenjam tamo žicu ![]()
![]() |
#676 |
Premium
|
Modem je sinkan na 35000 / 6500 , cudi me tako mali upload ali eto neman se sad vremena zezati s tim ![]() Realno je to cca 32 download upload oko 6. Mislim da ne trebas nista dirati jer ako se modem moze sinkat na tu brzinu onda ti nije problem u parici . Ps.. sta ti pise pod Max. DSLAM throughput? Pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: funlog. 03.10.2013. u 03:25. |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je na 35 000/11 000 sinkan. Zato me i čudi. Možda je loš mrežni kabel, ali to bi zbilja bilo čudno jer ni preko WLANA je ide više od 16/1.5
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
pozdrav bećari Ev da vam i ja prenesem svoje dojmove u prvih 24 sata korištenja h1 telekoma paket je stigao nakon 2 tjedna, te sam još čekao tjedan da puste svoj signal. net i telefon rade normalno, dok TV nema slike. nakon upita kod njih wtf se događa rečeno mi je da je kvar kod njih te da će ga uklonit nakon "3" dana. nezgodno je što je mama propustila ferihu pa je sad lom po stanu al to nije bitno ![]() sad me zanima da li je moguće nekako kod njih tražit isto kao i kod tcoma da me prebace na neki brzi profil... jer mi je ping malo visok, točnije oko 70 prema .de a kod tcoma je bio 30 a na istoj parici sam. te koliki je rok da prekinem ugovor s njima te se vratim na tcom ili pređem na nešto drugo. PS: kejti nemoj da te čujem ![]() prema frntk: http://www.speedtest.net/result/3014609568.png prema minhenu: http://www.speedtest.net/result/3014612074.png dok je prema zgb-u oko 40-50 ovisi kako kad. Zadnje izmijenjeno od: sharyn. 05.10.2013. u 21:49. Razlog: slikice |
![]() |
![]() |
#679 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Reezon, kakvo je stanje sa pingom, jesu sta popravili, vrijedi isto pitanje za druge ako ima jos itko sa vdsl-om u dalmaciji. |
![]() |
![]() |
#680 | |
|
Citiraj:
![]() |
#681 |
Registered User
|
Rješeno/delete Zadnje izmijenjeno od: Josipva. 17.10.2013. u 12:03. |
![]() |
![]() |
#682 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
htio bi preć u H1 s Amisa ali sam od centrale udaljen oko 2km. Tako da dok sam u promotivnom razdoblju bio na max brzini koju dopušta parica (i udaljenost) imao max oko 16 Mbita DWNL...E sad, obzirom da Amis šuti vezano za VDSL2 htio bi uzet H1 duo VDSL2 paket (onaj 20/2) pa me zanima kakva su iskustva s vezom jer kod Amisa mi je veza stabilna ali imam 8/0.768...Kakvi su pingovi? Meni je npr. prema Frankfurtu oko 65.... |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam danas potpiso ugovor za vdsl. Decki me zvali da se oslobodilo par mjesta na centrali. Centrala Sesvete(Zagreb) Daleko sam udaljen od centrale ali trunku nade si dajem da ako mi daju dobru paricu bez gusenja, plus vdsl2 ide nesto i brze nego adsl2+ cak i na vecim daljinama, te jako kvalitetnom fritz modemu plus moja instalacija je max napravljena najbolje sto moze mozda uspijem izvuci oko 14 mbita. Nemam sta izgubiti jer ako mi nemogu isporuciti ne placam nista i raskida se ugovor. |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Stvar je da oni dobiju uputu ali ne testiraju stvarno stanje na terenu. Netko je ovdije na forumu prico da je udaljen preko 4 km od centrale, line mu je na 50 ali moze dobiti van 18 mbita bez problema jer nema gusenja posto je komplet promjenjen kabel od centrale do njegove kuce. Tako da nije toliko problem koliko si udaljen nego puno igra gusenje signala. |
![]() |
![]() |
#687 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pa dobro jel puca veza? Kakvi su pingovi?...na jednom drugom forumu ljudi su prijavili da su mi pingovi skočili sa cca 40 (koliko su imali kod uključenja) na 100+, i to sa ovih bližih servera..njemački itd....? BTW, na Amisu (kad su mi pusitli "pipu" na max) išlo je do 18 mbps i to na "običnom" ADSL-u a ja sam 2km od centrale... |
![]() |
![]() |
#688 |
Registered User
|
Meni veza nikad ne puca, pingovi su mi viši za nekih 20-30 ms, imam 25-27Mbit down, 7-9 Mbit up s tim da mi nije pušten apsolutni maksimum propusnosti vec nekih 15-ak % manje, udaljenost oko 850m od centrale |
![]() |
![]() |
#690 |
|
snimalicu ni neznam jel imam ( ne treba mi ) ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|