|
![]() |
#661 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mater im njihovu i kišu. Kaj su od šećera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
rijetko ko ko je na amisu, il opcenito rijetko ko?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
|
meni je danas na speedtestu ping nešto veći i download nešto slabiji
![]() |
#666 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
pa rijetko ko ko je na amisu...ja neznam nikog kome radi sve ok kad vani grmi...jedino sam tu na forumu mislim procito da nekome ipak radi sve OK. a za ostalo...ja sam imo T-com prije AMISA...T-comu je telefon normalno radio...al je net puco 20puta vise nego kod AMISA |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
networking wannabe guru
|
mislim da je prije bilo govora o tome da je to do kablova, te da se oni "natope" ili šta ja znam šta sve ne za ružnog vremena... prije bi reko da je to do centrala, u kojima dolazi do povećane vlažnosti zraka, i još ako spojevi nisu kvalitetni... evo ti zla neznam, to mi se čini nekako izglednije, pogotovo ako su centrale proširivane nekvalitetno, zbog dolaska novih operatera nekako mi se to čini izglednije edit: btw, ja nemam problema za vrijeme ružnog vremena... kabel telefonski mi ide po stupovima, što je vjerojatno neki plus? iako po mojoj teoriji to ne bi trebalo imati veze ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
steka malo zagreb2-maribor2 link zato. a sad kaj je uzrok tome nemam pojma:-)
![]() |
#669 |
|
![]() |
#670 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Za sada ću samo reči - ne može se nakupljat što više korisnika pošto poto a da se infrastruktura (osnovna) ne dovede u red 100 posto. Cp za korisnike napravit, završit testiranje novog firmwera ( jedno metar dana) u biti dovest sadašnji nivo usluge na vrh a onda budu i novi korisnici doletali sami kad čuju da je sve pet.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#672 |
|
![]() |
#673 |
|
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
...neznam kaj se dogadja meni u posljednjih dva tri tjedna download dosta cesto pada,o pingovima da ne govorim.I to cim mala kap kise padne ono napravi kaos.Neznam kaj da radim vise, trazim po netu cjele dane zasto bi moglo to biti tako iznenada pad downloda i to s 6mbit na jadnih 1-2mbit,pingovi se duplo pa i troduplo povecaju,veza puca dosta cesto.Nemam rjeci, osim da hrvatska mozda i je dobila brz internet al totalno nestabilan i los, da nepricam razliku cjene cro i ostale zemlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
A za ovakve jake probleme nazovi podršku jer fakat ti nešto nije u redu. Možda ti nije samo mokra parica nego i loš/neispravan vod ili ti je modem u banani ili..... A o ADSL2 I ADSL2+ (u kompi sa VOIP-om) je sve več rečeno....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
eto danas prvi put ikada, amis 2u1 3mbit / 512 kbit ping u CS:S-u je 70 i vise dok je do juce r bio ispod 50 ![]() ali najcudnija stvar: upload i dload su mi isti samo mi je ping u banani :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
|
i meni je ping jučer bio koma , nekih 20-30 ms veći nego inače
![]() |
#682 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() ali ja imam još par pitanja! Naime čuo sam da nemogu svi u zagrebu imati amis, ja trenutno koristim fiksnu liniju homeboxa isto tako i internet, i to nebi preporučio najgorem neprijatelju!! pa me zanima, kolko košta telefonski proključak, i koja predjela grada zagreba su u mugučnjosti imati Amis, ako sam u mogučnosti uzimam odma! Razmišljao sam i o adsl-u ali NEDAM IM 610kn za telefonski priključak NEDAM jer su ionako lopovi isto kao i vip-shit! Eto molim te da mi objasniš te dvije stvari, puno hvala!!
![]() |
![]() |
#684 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
ovo ostalo...prikljucak...nisam bas skuzio...ako mislis na to da dobijes uredaj doma i onda imas AMIS to ti nista ne kosta...jedino si obvezan ugovorom na min godinu dana...znaci ti postajes njihov korisnik i obvezujes se koristiti i placati njihove usluge...a oni ti daju besplatno uredaj i u mom slucaju su dosli decki i spojili mi najjednostavnije tak da odma imam net. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
|
mislim da će amiši do kraja godine cijeli zagreb pokrit
![]() |
#686 |
networking wannabe guru
|
da bar ovdje kod mene nema nikakve alternative jos
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Emergency Scratcher
|
Citiraj:
I reci mi još kako si zadovoljan sa brzinom neta odnosno sa učitavanjem stranica!
![]() |
![]() |
#689 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Amis je net i telefon u je telefon i net u jednom, dakle moras imat prikljucak na zicni telefon da bi ti mogli "isporuciti" uslugu, ako nemas prikljucak onda neznam kako ide procedura, btw vidim da si u Kustosiji, koliko ja znam pokrivena je sva Kustosija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Emergency Scratcher
|
Citiraj:
ja sam prije imao HT-ovu tele mrežu ali davno sam je otkazao, ali u kuči ja imam priključak odnosno imam onu utičnicu gdje bi trebao ići telefon kad bi ga imao, ali kažem imam homebox za koji nije potrebna ta utičnica, mislim i ja da je kustošija prekrivena, ali kad ja upišem broj telefona homeboxa piše mi da nije moguče pa me zato zanima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|