|
![]() |
#661 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Švajni je danas bio fenomenalan, iako sam pod dojmom da je Ricardo mogao prvi gol skinuti. Drago mi je kaj su Njemci uzeli 3. mjesto i još hrpu nagrada, njihov nogomet mi je bio jedan od najboljih ovo prvenstvo... I da, kaj je onaj Nuno Gomez delao cijelo prvenstvo na klupi? A Pauleta trčkarao terenom...Tu ne Scolari fulao na veliko, IMO....
![]() |
#662 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Soldo mi je najbolji-ne da se navuć na Blažičkove šprehe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
i jos sutra i gotovo svjetsko,nekako mi brzo proslo makar traje vec mjesec dana...valjda bu bilo sutra zanimljivo finale za gledati.Nekako mi se cini da ce biti neizvjesno sutra,samo da nebude neka tvrda igra s milijon prekrsaja i da se bazira samo na obrani i ponekoj kontri.
![]() |
#664 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Čestitke Njemcima,Portugal nije imao šanse.Vidjet ćemo večeras kako Talijani gaze Francuske snove ali volio bih da Francuzi pobjede samo zbog zidana jer je lik sličan meni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
I ako pogodiš: SVAKA ČAST! : cheers2
![]() |
![]() |
#666 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nikada nije manje zaslužna reprezentacija postala prvakom... Talijanima mogu uputiti samo : finger : . |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Citiraj:
vaffunculo l'Italia francuzi su bolji i uvijek ce biti bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo je sramota , velika sramota . svj. prvak zemlja u kojoj je bacena najveca mrlja na nogomet ikada(trenutno sudjenje) , a i igraju ANTI-NOGOMET . pobjedjuju na sudacke previde , auto-golove , padove i opcenito guzenje . sramota . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
daj nekam drugam uploadaj treba cekati 20min |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moze se provuci koja utakmica, ali cisto sumljam da netko moze osvojiti naslov prvaka nezasluzeno. Nije tu samo igra, taktika, igraci, izbornici nego tu se treba dosta toga posloziti za konacni uspjeh. Mislim da su Talijani zasluzeno prvaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
katastrofa. digići... zidane je onog trebao poslati u ********************u materinu i yebat mu majku i sestru, ali ga ić udarit onako... stvarno mu je morao gadne stvari onaj gad talijan reć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#678 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Ma možete vi pričati šta hoćete GOTOVO je Guzičari su PRVACI Svijeta. Na guzove ali zasluženo,prvo im shebu mozak ekipe pa im onda pokažu kako se pucaju penali. FORZA ITALIA!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
U pravu si, ne pratim baš nogomet, ali kad vidim tko su prvaci, žao mi je što sam ga uopće pratio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
Ne kažem da su talijani BOGOVI ali imaju obranu do bola i samo čekaju....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Talijani dobili! Zanima me sto je ovo na kraju sa zidanom bilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Jao šta Francuzi napraviše a baš navijao za njih mada mi ni oni nisu dragi rađe da su Njemci bili u finalu al šta se može. Ovog zidanea su trebali proglasit najboljim igračem ili šta već i on tako postupio ![]()
![]() |
#685 |
DDR RAM1
|
Nije mi se svidjela utakmica, najlošije finale kojeg se ja sjećam...: sweating Zanimljive su te reprezentacije Italija i Francuska: generalno nisu pokazali najbolji nogomet (mislim da su npr. Njemci ili Argentici igrali bolje) pogotovo ne u skupinama, ali kad su došle odlučujuće utakmice, stvarno su pokazali odlučnost i karakter; te htjeli mi to priznat ili ne, ipak zasluženo prošli u finale. ![]() Kad pogledam sve utakmice zajedno s ovim finalom - Talijani su ipak malo više zaslužili naslov od Francuza. Zidane me šokirao. Nije mu to trebalo. Svi pričaju (a nitko nije čuo) da mu je Materazzi psovao ili rekao nešto jako uvredljivo.... Moguće! Ali da je Francuska vodila - Zidane ga sigurno ne bi nokautirao. Bio je dosta iscrpljen, dosta je pretrčao, sudac je dopuštao tvrđu igru pa je samim time i trpio dosta prekšaja (sjetite se ramena, a to čak nije niti bio faul) i za kraj uspio je ne matirati Italiju (zaviti u crno Apeninski poluotok a svoje bivše suigrače baciti na koljena) kada je glavom profulao zicer. Sve to, onako u koktelu, rezultiralo je nažalost jednim od najružnijh/najglupljih poteza na prvenstvu, a sigurno ide i u rubriku najružnijih poteza u finalima SP-ava... ![]()
![]() |
#686 |
DDR RAM1
|
Eh da - još ovo: kad pogledate reakciju Materazzija vidjet će te da je on svjesno i spremno dočekao udarac (zlobnici bi rekao da je uživao : wtf : ) Vidjelo se (ili se barem meni tako činilo) da su Talijani penale odradili kao ja paljenje PC-a, znači odlučno bez panike i ne možeš a da ne pogodiš! Mnogi će reći da su zadnjih 50min igrali samo da se dovuku do penala i da na muke stave francusku najslabiju kariku a to je vratar.: Drone :
![]() |
#687 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
potpis. onaj materazi je govno, isprovocirao je zidane-a više puta, ja da sam bio na zidanovom mjestu, bi ga strefio šakom. pa neka imam na temelju čega dobit crveni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovo vec spada u K1 natjecanja, a nikako na nogometne terene: http://x005.uploaderx.net/x/zidane3fd.gif (568KB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ovaj carlos spada u grupu s Tomasom ---- MOLM POGLEDAT OBAVEZNO! http://www.manyrivers.org.uk/roberto.htm pa onda pogledat ovo ---- OBAVEZNO http://www.youtube.com/watch?v=qnNpr...rch=supporters Za kraj posto se covjek oprostio od nogometa,i steta sto je napravio onu glupost i osramotio se u finalu svjetskoga prvenstva jer mu je ipak bila zadnja zadnja tekma u karijeri i jos je ostavio momcad na cjedilu,jednostavno mi je zao sto je tako zavrsila na ruzan nacin karijera jednoga od najboljih nogometasa svih vremena i meni jednoga od najdrazih igraca....evo jedna klip s potezima velikoga majstora nogometa ZIDANA! http://www.youtube.com/watch?v=A25lR...arch=zidane%20
![]() |
#690 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas