Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 16:17   #661
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ni zivot nije isti kao prije 15 godina, niti sam kao teski igrac bf3 i 4 ocekivao nesto slicno, ali sam kupio igricu i vec sam natukao 10h igranja a da nisam ni promjetio da je vrijeme toliko brzo proletilo. Osobno sam zadovoljan
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:33   #662
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Čitao sam dosta reviewa na Steamu koji su u tonu ovoga što je Neo napisao. Influenceri su tu da nahypeaju igru, i to rade odlično. Tu sam foru popušio sa Diablo 4, sa ovom igrom, kako stvari stoje - neću.

Sumnjam da će EA napraviti puno da igra bude bliža BF nego CoD igrama. Prodaja ide odlično koliko mogu vidjeti, a i šira populacija gamera ja drastično drugačija od one koja je uživala u Battlefield igrama.
Lun je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 17:29   #663
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Sto se UI tice, vjeruj mi nije optimiziran ni za konolu. Kkada klikam sa lijeve strane one opcije na pocetnoj stranici, nekada preskace po 3 reda. A jos nisam nasao gdje se mijenja uniforma.
Eto, tim gore.

Btw. zanimljivih komentara ovdje.
Lik je otvorio stock mape u editoru i mape su definitivno napravljene manjima namjerno.
DICE nije u potpunosti govorio istinu kad su rekli da "huge maps are coming" - shocked.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 19:16   #664
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Ubo si ga Neo da valja:

"Abrams doesn't send shivers down someone's spine when encountered. Let me just remind you that sometimes the easiest fix is to simply look at what previously worked and to stop changing the winning formula: BFBC2 tanks. If you ever played BC2, then you know what I'm talking about. Tanks were "judge, jury and executioner" in BC2. You could just hope he didn't see you and that you took a strong enough cover, but if you were in a house and spotted by a tank... it was mostly a gamer over for you.
The ironic thing with BF6 is that when Abrams fires into an enemy infested house, the effects are pompous, the facade is exploding and falling down, but the enemies still walk away. In BC2 there wasn't such pompous effects, but you knew if you fired a round through the window in that house, that the enemy was basically pancaked."

Samo bih dodao da su tenkovi jos strašniji u BF5 bili jer su imali onaj sistem odbijanja raketa dok lock on nije postojao. U vecini slucajeva pravis 3% DMG jer se raketa odbije. Kada tenk uleti na C na Devastation, mozes plakati. Jos su bili jako spori pa meni nisu bili zanimljivi.

Sto se server browsera tice, vec sam ranije pisao; Ne vjeruje EA u Battlefield. Da imaju servere, igraci bi se rasuli. Ako si igrao BF5 znas da moras 5 puta kliknuti u nekakve podmenije da nadjes server browser. Sa match makingom kontrolisu i centraliziraju igrace. Mozes imati 60 servera sa po jednim igracem ili jedan pun sa 60 ljudi. To je razlog. Nije tehnički.
Sto se UI tice, vjeruj mi nije optimiziran ni za konolu. Kkada klikam sa lijeve strane one opcije na pocetnoj stranici, nekada preskace po 3 reda. A jos nisam nasao gdje se mijenja uniforma.
u bf1 još veće sranje kad moraš leć sa onom riflom, pa bude rikoše, pa si gotov onda ako krivo preleti tane.
u svakom slučaju tankovi su očito svake godine problem.
I da, u bc2 su bili strašniji jer je bilo manje igrača, a destrukcija je bila još jača.
Ovdje imaš još više lockajućih sranja, destruckija slabija, vidljivost slabija, splash slabiji i onda lošiji tenk igrači ne dođu toilio do izražaja šta ćeš
Staro Jučer, 19:19   #665
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Sriča nisam da nista za ovo ,jer su tako dosadne male mape baš žešci fail a i vec si mi i dosadne a 10 sati nisam odigra ,mislim da nije za nas radeno nego za ove klaustrofobik anexzajeti generaciju sta je vrhunac popet se na krov zgrade u čučat u kantunu ...

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:38   #666
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
ajme meni koji kaos po ulicama ona jedna mapa...trčiš i moliš se Bogu da stigneš do zaklona.
dva skvada na discordu, svaki meč odlične balansirane partije na par tiketa. sjajno!

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na