|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ni zivot nije isti kao prije 15 godina, niti sam kao teski igrac bf3 i 4 ocekivao nesto slicno, ali sam kupio igricu i vec sam natukao 10h igranja a da nisam ni promjetio da je vrijeme toliko brzo proletilo. Osobno sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Čitao sam dosta reviewa na Steamu koji su u tonu ovoga što je Neo napisao. Influenceri su tu da nahypeaju igru, i to rade odlično. Tu sam foru popušio sa Diablo 4, sa ovom igrom, kako stvari stoje - neću. Sumnjam da će EA napraviti puno da igra bude bliža BF nego CoD igrama. Prodaja ide odlično koliko mogu vidjeti, a i šira populacija gamera ja drastično drugačija od one koja je uživala u Battlefield igrama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Btw. zanimljivih komentara ovdje. Lik je otvorio stock mape u editoru i mape su definitivno napravljene manjima namjerno. DICE nije u potpunosti govorio istinu kad su rekli da "huge maps are coming" - shocked. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
u svakom slučaju tankovi su očito svake godine problem. I da, u bc2 su bili strašniji jer je bilo manje igrača, a destrukcija je bila još jača. Ovdje imaš još više lockajućih sranja, destruckija slabija, vidljivost slabija, splash slabiji i onda lošiji tenk igrači ne dođu toilio do izražaja šta ćeš ![]()
![]() |
![]() |
#665 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Sriča nisam da nista za ovo ,jer su tako dosadne male mape baš žešci fail a i vec si mi i dosadne a 10 sati nisam odigra ,mislim da nije za nas radeno nego za ove klaustrofobik anexzajeti generaciju sta je vrhunac popet se na krov zgrade u čučat u kantunu ... Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
ajme meni koji kaos po ulicama ona jedna mapa...trčiš i moliš se Bogu da stigneš do zaklona. dva skvada na discordu, svaki meč odlične balansirane partije na par tiketa. sjajno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|