|
![]() |
#662 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Meni ne smeta toliko kamera. Jednu razbiješ, ostaje ti ih 4. ![]() Prednje staklo mi izgleda kao da je potpuno ravno, meni je to ogroman plus. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Koliko para mi misle uzeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nokia 8 je bila koliko, 4500-5000, kad je izašla? Ovako na prvu mi se čini da bude skuplja od OnePlus 6T, ali jeftinija od Galaxy S9. Iako je i S10 blizu (40tak dana) pa S9 više i nije nešto "novi i recentni" mobitel. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ju isto mislim pikirati. SD845 me ne smeta, prošli su me dani sumanutog traganja za najzadnjim/najnovijim/najbržim. Nokiu 8 koristim već više od godinu i pol dana, što je za mene rekord (malo koji mob nisam prodao u roku od godine i ranije). Ono što tražim je čisti Android, dobru kameru, regularne nadogradnje i izostanak notchova, rupa, rupica, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kak vi nokijaši ste izašli na kraj s izostankom LED notification light? Stvarno bi jedno duže pratim i htio bi probati nokia tabor ali me ovo stvarno odvlači. Na xiaomiju imam složeno notification light za pozive / sms / viber, a za gmail i ostalo ne... Kak je to na nokiji rješeno, a da ne dižem mobitel i palim ekran ko prije 10g (npr za nokia 7.1 koja nema amoled i AOD)? edit: Hvala the.elles.d, znači kifla za mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: i-man. 01.01.2019. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Registered User
|
Lagano. To bi ionako uvijek gasio jer mi je samo smetalo ![]() Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Digneš mobitel i ekran se sam upali (Ambient display). Nije od neke koristi, al eto. Inače u 6.1 Plus su konačno popravili bug s fantomskim notifikacijama, istina napravili i par novih, ali već su dokazali da su nesposobni napraviti sve kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo nije kamera nego big brother __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na YT videu spominju da će imat Android One. Flagship sa okljaštrenim Android OS-om? Nešto ne štima.
![]() |
#672 |
Registered User
|
Kako misliš okljaštreni? Pa nije to Android Go. To samo znači da nema bloatwarea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
N8.1 ne koristi Gorillu nego Dinorex NEG staklo za ekran https://nokiapoweruser.com/nokia-8-1...rning-gorilla/
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nokia 7.1 domaća recenzija... https://mob.hr/nokia-7-1-recenzija/ za Nokiju 7 Plus i Nokiju 8.1 izašao kernel source,a za Nokiju 8 gcam sa Night Sight.... https://www.gizmochina.com/2019/01/0...ia-8-released/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
penta kamera na nadolazećoj Nokiji 9 je proizvod tvtke Light koja se bavi računalnom fotografijom... http://nokiamob.me/2019/01/tvrtka-li...-za-smartfone/ a čini se da HMD već priprema i 5G verziju Nokije 9 na Snapdragonu 855 https://www.gsmarena.com/nokia_9_all...news-35055.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
- dobiven s telefonom: tvrda prozirna plastika. Popucalo kroz dva tjedna, sklisko... za koristenje dok ne stigne neka druga maska koju si narucio. - nekog "rugged" kineza:... steta 2€ koja sam dao Aliexpressu. Izrezi ne odgovaraju, u ruci kao "ljigavac" - Nillkin Frosted: Najbolji od probanih, jos je na telefonu. Izuzetno ugodan osjecaj u ruci (gumirana plastika), izrezi savrseni, dovoljno tanak da ne podupla telefon, a opet dovoljno debeo da zastiti izbocene kamere na zastitnoj strani. Ne bi mu povjerio pad s 2 m, ali dobar kompromis u kombinaciji s prednjim staklom (koje mi stoji jer ga nisam stavio). https://nillkin.org/smartphones-acce...okia-8-frosted
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
|
Problem kod Nilkina je što su gornja i doljnja strana mobitela kompletno otvorena. Ako padne na njih, ode u 3pm. Zato radije uzmem Spigena.
![]() |
#682 |
Premium
|
![]() |
#683 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Stigao Pie na moju Nokia 8. Pošto se nisam uopće uživo sretao sa istim, i to mi je novo. Prvi dojmovi: - Mob ponovo radi brzo onako kao prvog dana. Sve mi je nešto "snappy". Boot i učitavanje svih aplikacija/widgeta je duplo brže nego na Oreu. - Pull down meni - nisam baš oduševljen. Ikone su okrugle i spartanske - to mi je OK, ali osjećaj mi je kao da su išli kopirati iPhone. - Adaptive brightness - trenutno me izluđuje. Stavim slider na pola, sva put kad se izgasi ekran, mob vrati na najniže. Valjda će biti bolje nakon par dana. - Volume slider - pa da mi je vidit tog tipa kojem je ova glupost pala na pamet ?! Pritisnem tipke volume up/down, ono mi smanjiva glasnoću od medija. Pa što je falilom starom sustavu: ako si u nekom appu koji pušta mediju, slider automatski postaje media slider, a normalno je master volume. Ovo nema nikakve logike. - Ako želim smanjiti glavnu glasnoću, moram ići u glavni meni i ručno ganjati slider. I što je najgore, koju god glasnoću namjestim mob je uredno odsvira, odnosno ne može se namjestiti glasnoća tiho. ![]() - Kada stavim natotalnu tišinu (opcija bez vibre), haptički feedback i dalje radi. Dakle, nije totalna tišina. Bezveze. - App switcher - također nisam oduševljen ali stvar je navike. Prijašnje rješenje mi je bilo ugodnije za koristiti. To je to zasad, sinoć sam instalirao pa info za bateriju i ostale stvari još ne znam. Zadnje izmijenjeno od: Matta. 22.01.2019. u 07:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nokia 7.1. sve 5 osim jedne stvari koju sam primjetio. Primjetio sam da se mobitel kod punjenja nekad grije , a nekad ne. I ustanovio sam da nije isto ako okrenem usb koji ide u mob na jednu ili na drugu strani. Trebalo bi biti svejedno. Sad imam označeno na konektoru. Inače puni se normalno i na jednu i na drugu stranu, jednako traje i nama problema, osim što se dosta grije ako okrenem krivu stranu. U čemu bi mogao biti problem?
![]() |
#686 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel ima lagova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#690 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Očito im je ram management isto posložen - preagresivno. Uvijek me podsjeti na onu android uzrečicu prije skoro 10 godina "free ram is wasted ram". Vrijedilo je nekad, a i danas ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|